hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canm benim Rabbim bbeişi kucaına almayı da nasip etsin inşallah.. iyi düşün iyi olsun :)Kızlar bende 6 haftalık hamileyim henüz keseyi göremedim pazartesı randevu var ınsallah görürüm bu arada dua edermısınız hamişlerin duası kabul olur ınsallah daha önce dış gebelık yaşadım tupumun bırı yok tekrar etmesinden korkuyorum hepımız sağlıkla alırız ınsallah yavrularımızı
Sagol canım benim ınsallah yazarım pazartesihayırlı haberlerle gelirsin inşallah canm benim Rabbim bbeişi kucaına almayı da nasip etsin inşallah.. iyi düşün iyi olsun :)
acıkınca bulanıorz canm ben yanmda meyve getırdım acıkmadan once birer parca yıorm çok iyi geliyorkızlar hiç bişe yiyemeyen ben , iki tane sadece domatesli tost ettm yedim suan çok iyim allaha şükürler olsun 10dk snra acıkıcam biliyorm ama olsun mide bulantısız 5dk da olsa durmak çok güzel
ben meyve de yiyemiyom kiacıkınca bulanıorz canm ben yanmda meyve getırdım acıkmadan once birer parca yıorm çok iyi geliyor
Merak etme canım, ben ilk hamileliğimin bu dönemlerinde su bile içemiyodum, 3. ayın sonunda resmen kilo vermiştim ama, mide bulantılarım geçince beni tutabilene aşkolsun. Bebişim de dombiliş doğmuştu. Bu aylar biraz böyle geçiyo ama sonraki aylarda yemek yeme gibi bi problemin kalmayacağına eminimben meyve de yiyemiyom kibenim bebiş cılız bişe doğacak
ay hadi inşallah :) ama 4.aya daha çok varMerak etme canım, ben ilk hamileliğimin bu dönemlerinde su bile içemiyodum, 3. ayın sonunda resmen kilo vermiştim ama, mide bulantılarım geçince beni tutabilene aşkolsun. Bebişim de dombiliş doğmuştu. Bu aylar biraz böyle geçiyo ama sonraki aylarda yemek yeme gibi bi problemin kalmayacağına eminim
ilgisi yoktu canm yaa çook yienlerinde kendileri kilo alıo bebiş minicik doguyo yapıyla ılgılı gibi...ben meyve de yiyemiyom kibenim bebiş cılız bişe doğacak
doğrudur canım :)ilgisi yoktu canm yaa çook yienlerinde kendileri kilo alıo bebiş minicik doguyo yapıyla ılgılı gibi...
meraba canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :) bulantının olmaması süper bişe keşke benm de olmasaaaaMerhaba kızlar ben de hamileyimmmmm. Çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 haftalik bebisim fazla bişey yiyrmiyorum ama öyle bulantı falan da yok sadece çok uykum var sürekli uyuyorum
hayırlı olsun canm aramza hosgeldn :)Merhaba kızlar ben de hamileyimmmmm. Çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 haftalik bebisim fazla bişey yiyrmiyorum ama öyle bulantı falan da yok sadece çok uykum var sürekli uyuyorum
Hosbulduk teşekkür ederimhayırlı olsun canm aramza hosgeldn :)
Merhaba canım teşekkür ederim seninki de hayırlı olsun bulantı olsa da hiç önemli değil bebislerimiz iyi olsun da önemli olan o. Sen de dayan bikaç haftaya biseycigin kalmaz.meraba canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :) bulantının olmaması süper bişe keşke benm de olmasaaaa
İnşAllah :) sağ salim gelsinler bütün bebişler :*6+6 haftalık canım 1 hafta sonra 2.ayim dolacak inşaallah :)
Hayirli olsun ve geçmiş olsun dilerim bütün bebekler sağlikli dünyaya gelir ...Merhaba kızlar ben de hamileyimmmmm. Çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 haftalik bebisim fazla bişey yiyrmiyorum ama öyle bulantı falan da yok sadece çok uykum var sürekli uyuyorum
Çok teşekkürler aminnn inşallahHayirli olsun ve geçmiş olsun dilerim bütün bebekler sağlikli dünyaya gelir ...
İyi akşamlar cnm.bat ne kadar oldu geçeli?hafif belli oluyor.batini soyle ona gore yorum yapalimKızlar üstteki ilk yaptığım test alttaki bugün yaptığım sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?