hadı bakalm güzel haberlernı beklıorzGünaydınn :) ben sıra bekliyorum doktor için..
ewet canım kahverengı olabılıyo ama yınede ıyı yapmısın hemen ıgneye gıtmekle ınsallah bısey olmaz
ne kadar yol gıdıosn kı canm bugunlerde rapor al ewe gıdınce ayagına yuksek bısey koyup uzan cok yorma kendını yaniEvet cnm şükür
Çalıştığım içinde ister istemez yol yoruyo sabah akşam dolmuşda yolculuk belki onlar da etkilemiştir
Günaydın canımmgünnaydın taze annişler musmutlu cumartesıler olsun
ne kadar yol gıdıosn kı canm bugunlerde rapor al ewe gıdınce ayagına yuksek bısey koyup uzan cok yorma kendını yani
gözün aydın canm bak korkuodn bideDoktor baktı devlet hastanesinde kese 14mm demişti en son. Burada ben o kadar büyük göremedim keseyi ama çok sıkışıksın birazını yapabilir misin dedi11mm ölçtü. Diğer doktor bebeği görmekte neden acele etmiş anlamadım dedi herkeste farklı olabilir ben keseyi 6-7 mm gördükten 2hafta sonra bebeği görmek için çağırıyorum dedi. Beni de 10gün sonra tekrar görmek istediğini söyledi. Kalp atimina benzer hareketler var ama daha çok küçük dedi.
:) ya hala annemlere söyleyemedim memleketteler ocakta gelecekler telefonla söylemek yerine geldiklerinde mi söylesem acaba diyorum. Benim gibi hala söylemeyenler var mi. Esim duramadı kendi anne babasına söyledik tembih ettik bakin kimseye söylemeyin diyegözün aydın canm bak korkuodn bide
canm tekrar tebrikler şükr için rahat etti :) bizde anneme kaynanama ve kayınbabama söyledik onları da tembihledik kmseye demeyin diye:) ya hala annemlere söyleyemedim memleketteler ocakta gelecekler telefonla söylemek yerine geldiklerinde mi söylesem acaba diyorum. Benim gibi hala söylemeyenler var mi. Esim duramadı kendi anne babasına söyledik tembih ettik bakin kimseye söylemeyin diye
Bende söylemedim kimseye canım cinsiyetini öğrenince söylücem artık:) ya hala annemlere söyleyemedim memleketteler ocakta gelecekler telefonla söylemek yerine geldiklerinde mi söylesem acaba diyorum. Benim gibi hala söylemeyenler var mi. Esim duramadı kendi anne babasına söyledik tembih ettik bakin kimseye söylemeyin diye
Oo senin hedef bayaa ilerdeymisBende söylemedim kimseye canım cinsiyetini öğrenince söylücem artık
6+6 haftalık canım 1 hafta sonra 2.ayim dolacak inşaallah :)Ellerin dert görmesin :) kaç aylik şuan??
:) ya hala annemlere söyleyemedim memleketteler ocakta gelecekler telefonla söylemek yerine geldiklerinde mi söylesem acaba diyorum. Benim gibi hala söylemeyenler var mi. Esim duramadı kendi anne babasına söyledik tembih ettik bakin kimseye söylemeyin diye
Benim esim de ayni tutamadı kendiniGülsek, ben de hala söylemedim büyüklere
Benim eşim de çok sabırsız hemen söyleyelim istiyor herkese ama ben bebeği görmeden söylemeyelim dedim. Pazartesi randevum var, kalp atışlarını duymak için. Bi yandan heyecanlıyım bir yandan tedirgin. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum, son zamanlarda durgunluk ve çabuk yorulma hariç başka bi belirtim yok. Pazartesi hayırlı haberler alırsam cümle aleme söylemeyi düşünüyorum artık, baya bi tuttuk içimizde
Bu arada demin bi arkadaş mide rahatsızlığı ya da bulantısı için midenin boş kalmaması gerektiğini yazmış. Kesinlikle katılıyorum. Benim tam olarak bulanti olmasa da rahatsız edici bir his vardı midemde ve birşey yiyemiyordum. Yemedikce midem daha da kötü bir hale geldi. Şimdi aksatmadan her öğunü hafif hafif yiyorum, özellikle kahvaltıya çok önem veriyorum. Allah'a şükür mide şikayetim bu sayede yok oldu gibi birşey. Canınız istemese de zorlayın kendinizi kızlar.
Ben karşılaştığım herkese söylüorum vallanasıl dayanıosunz soylemeden ben ıs yerınden bı kac kısıye soledım onun dısında annemler ve kayınvalıdemler bılıo
Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı, mutlu haberler alırsınKızlar bende 6 haftalık hamileyim henüz keseyi göremedim pazartesı randevu var ınsallah görürüm bu arada dua edermısınız hamişlerin duası kabul olur ınsallah daha önce dış gebelık yaşadım tupumun bırı yok tekrar etmesinden korkuyorum hepımız sağlıkla alırız ınsallah yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?