2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Evet cnm şükür
Çalıştığım içinde ister istemez yol yoruyo sabah akşam dolmuşda yolculuk belki onlar da etkilemiştir
ne kadar yol gıdıosn kı canm bugunlerde rapor al ewe gıdınce ayagına yuksek bısey koyup uzan cok yorma kendını yani

ne kadar yol gıdıosn kı canm bugunlerde rapor al ewe gıdınce ayagına yuksek bısey koyup uzan cok yorma kendını yani

Aslında çok sürmuyo yol canım sabah 10 dk akşam 10 dk da çok sallanıyor takurr tukur ödüm kopuyo bişi olcak diye

Doktor baktı devlet hastanesinde kese 14mm demişti en son. Burada ben o kadar büyük göremedim keseyi ama çok sıkışıksın birazını yapabilir misin dedi 11mm ölçtü. Diğer doktor bebeği görmekte neden acele etmiş anlamadım dedi herkeste farklı olabilir ben keseyi 6-7 mm gördükten 2hafta sonra bebeği görmek için çağırıyorum dedi. Beni de 10gün sonra tekrar görmek istediğini söyledi. Kalp atimina benzer hareketler var ama daha çok küçük dedi.

gözün aydın canm bak korkuodn bide

gözün aydın canm bak korkuodn bide
:) ya hala annemlere söyleyemedim memleketteler ocakta gelecekler telefonla söylemek yerine geldiklerinde mi söylesem acaba diyorum. Benim gibi hala söylemeyenler var mi. Esim duramadı kendi anne babasına söyledik tembih ettik bakin kimseye söylemeyin diye

canm tekrar tebrikler şükr için rahat etti :) bizde anneme kaynanama ve kayınbabama söyledik onları da tembihledik kmseye demeyin diye

Bende söylemedim kimseye canım cinsiyetini öğrenince söylücem artık

nasıl dayanıosunz soylemeden ben ıs yerınden bı kac kısıye soledım onun dısında annemler ve kayınvalıdemler bılıo

Gülsek, ben de hala söylemedim büyüklere
Benim eşim de çok sabırsız hemen söyleyelim istiyor herkese ama ben bebeği görmeden söylemeyelim dedim. Pazartesi randevum var, kalp atışlarını duymak için. Bi yandan heyecanlıyım bir yandan tedirgin. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum, son zamanlarda durgunluk ve çabuk yorulma hariç başka bi belirtim yok. Pazartesi hayırlı haberler alırsam cümle aleme söylemeyi düşünüyorum artık, baya bi tuttuk içimizde

Bu arada demin bi arkadaş mide rahatsızlığı ya da bulantısı için midenin boş kalmaması gerektiğini yazmış. Kesinlikle katılıyorum. Benim tam olarak bulanti olmasa da rahatsız edici bir his vardı midemde ve birşey yiyemiyordum. Yemedikce midem daha da kötü bir hale geldi. Şimdi aksatmadan her öğunü hafif hafif yiyorum, özellikle kahvaltıya çok önem veriyorum. Allah'a şükür mide şikayetim bu sayede yok oldu gibi birşey. Canınız istemese de zorlayın kendinizi kızlar.

zorlayamıyorum ben yaa midem çok kötü bugün sadece haşlanmış patates yedm bi tane onu da zorrla daha da bişe yiyemedim su içiyorm zooorla o da 2 bardağı geçmiyor

Benim esim de ayni tutamadı kendini ama en azından bebeğmizi görelim istiyorum. sanırım benim de belirtilerim henüz olmadığı için aynı şeyi düşünüyorum. Mide bulantim yok. Bi tek iştahım açık ama düşünüyorum da önce de açıktı

Kızlar bende 6 haftalık hamileyim henüz keseyi göremedim pazartesı randevu var ınsallah görürüm bu arada dua edermısınız hamişlerin duası kabul olur ınsallah daha önce dış gebelık yaşadım tupumun bırı yok tekrar etmesinden korkuyorum hepımız sağlıkla alırız ınsallah yavrularımızı

Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı, mutlu haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…