• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benimd
Ah hiç sorma :KK43: Neden böyle oldum hiç anlamadım. Vücudum ağırlaştıkca psikolojime vuruyor. 'Ayyyyyy, doğuma yakın daha da şişeceksin' diye dan diye söylüyor kimisi insanın yüzüne. Yav sana ne, ben zaten ağırlaşmışım, bi de senin 'daha beter olacaksın' söylemlerini çekmek zorunda mıyım? O yüzden son zamanlarımda ciddi anlamda kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum, evden çıkmayacağım valla :KK14:[/QUOTE
benimde çıkasım yok her gören şaşırıyo

Ayaga kalkip hareket edince yani pozisyon defistirince geciyor mu? Eger geciyorsa yalancidir canim ama
Gecmiyorsa gercek olabuliu bide belinden karnina yayilan agrilar var mi?
Yok tatlım bildiğin iki saat boyunca ağrıdı böbreklerime doğru aşağı doğru yayıldı sağlık ocağına geldim az öncede kalp atışlarını dinleyip rahatladım dünden hareketleri azalmıştı :(

Yok tatlım bildiğin iki saat boyunca ağrıdı böbreklerime doğru aşağı doğru yayıldı sağlık ocağına geldim az öncede kalp atışlarını dinleyip rahatladım dünden hareketleri azalmıştı :KK43:
Usutmussundur ozaman belkide canim doktor randevun ne zaman nst de cikar sanci vs varsa.. Kendini yorduysan da hissedememissindr belki neyse ki kalp atislarini duymak her seye bedel dimi

Kizlar iyice agirlastik evden cikmaya korkuyorum evde de o kadar sıkılıyorum ki anlatamam gece zaten sifir uyku her an dogurcakmisim korkusu off cok zor cokk

Doktordan geliyorum kizlar. Cati muayenemiz vardi. Korktugum gibi geçmedi kolaydi. Normal doguma uygun oldugumu soyledi. Ufaklik 3.770 olmus 50 cm de boyu var oglumun. Doktor son haftaya kadar beklicez dedi ben kilolu oldugu icin dogurabilirmiyim endişesi yasiyorum. Daha iki bucuk hafta var 4 kiloyu bulur çünkü. Bu arada hurma yemege basliyorum kasilmaliri ve acilmayi kolaylastiriyormus. Cok arastirdim bunu bilginiz olsun.

Doktordan geliyorum kizlar. Cati muayenemiz vardi. Korktugum gibi geçmedi kolaydi. Normal doguma uygun oldugumu soyledi. Ufaklik 3.770 olmus 50 cm de boyu var oglumun. Doktor son haftaya kadar beklicez dedi ben kilolu oldugu icin dogurabilirmiyim endişesi yasiyorum. Daha iki bucuk hafta var 4 kiloyu bulur çünkü. Bu arada hurma yemege basliyorum kasilmaliri ve acilmayi kolaylastiriyormus. Cok arastirdim bunu bilginiz olsun.
Masallah oglusuna canim
İnsallah her sey yolunda gider doguma kadar. Bir de yesil cay oneriyorlar baskaca bitki caylari da acilmayi kolaylastiriodir da ben yesil cayi duydum en cok

Masallah oglusuna canim
İnsallah her sey yolunda gider doguma kadar. Bir de yesil cay oneriyorlar baskaca bitki caylari da acilmayi kolaylastiriodir da ben yesil cayi duydum en cok
Insallah canim cok sagol. Yesil cayi pek sevmem yani bitki çaylarını cok zor icerim. Eziyet olmasin birde o bana.

Hayirli olsun canım bizde sabah 9 30 dan beri sıra bekliyoruz bizimki kaç kg oldu acaba merak ediyorum.hayırlı haberler alırım insallah

Selam kizlar bizim dr dun kontrolumuz vardi suan 33+2 deyim ve oglum 2000 gr 41 cm aslinda doktor herseyin normal oldugunu soyledi ama bebek biraz minyon dedi bu haftaya gore iyi diil mi kilosu daha mi cok olmasi gerekiodu minyon diyerek tam olarak ne demek istedi dunden beri canim acayip sikildi iyo besleyemedim mi die size bile anca yaziorum kotu bisi yoktur dimi

Selam kizlar bizim dr dun kontrolumuz vardi suan 33+2 deyim ve oglum 2000 gr 41 cm aslinda doktor herseyin normal oldugunu soyledi ama bebek biraz minyon dedi bu haftaya gore iyi diil mi kilosu daha mi cok olmasi gerekiodu minyon diyerek tam olarak ne demek istedi dunden beri canim acayip sikildi iyo besleyemedim mi die size bile anca yaziorum kotu bisi yoktur dimi
Benim de 33+2 birazdan kontrole girecegim. Hastanede sira bekliyorum.... genel olarak son bir aydir bebegim 2-3 hafta geri cikiyor gelisimi. Bakalim simdi ne diyecek...

Yoktur canim her sey kilo demek defil onemli olan ic organlarinin gelisimi tam olsun kilosunu aldirirsin. Hem son haftalardir 250 300 gram birden aliyor kiloyu dert edip kendini bunaltma lutfen

Yoktur canim her sey kilo demek defil onemli olan ic organlarinin gelisimi tam olsun kilosunu aldirirsin. Hem son haftalardir 250 300 gram birden aliyor kiloyu dert edip kendini bunaltma lutfen

Birden afalladim herhalde cok da ustunde duramadim ama gelisimi geri gibi bisi demedi esim yapili biraz boyu kilosu falan bole bi babayagore bebek biraz kucuk dedi ya allahtsn gelen hersey kabulum ama bnm yuzumden bole die kendimi sucluorum

Birden afalladim herhalde cok da ustunde duramadim ama gelisimi geri gibi bisi demedi esim yapili biraz boyu kilosu falan bole bi babayagore bebek biraz kucuk dedi ya allahtsn gelen hersey kabulum ama bnm yuzumden bole die kendimi sucluorum
Oyle dusunme ya gayet normal kilosu bundan sonra almaya baslicak sen gun muz sut ceviz badem ye bunlar cok etkili bebege kilo aldirmakta.

Back