• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar kendinize ped olarak ne aldinjz? Yani boyut acisindan? Bazi hastanelerde verilirmus bazilari hasta bezi gibi almak lazim dior ama o kadar da diildir bence ya diimi :KK70:
Onemli bir konu canim. Bende dusunuyorum ama uzun gece pedleri yeterli olmazz mi acaba. Orkidin ultra uzun pedleri mesela ?

Merhaba canlar
Su an annemlerde Kuşadası ndayim.temmuz sonu istanbula donecegim.sali gunu kontroke gittim ve 37.haftaya kadar çalışır raporu aldim.nolur nilmaz belki bir degisiklik olur kabul ederler tatile denk geldi diye ogretmen lerin 5haftayid soma eekleme durumu malum. Bu arada oglusum gayet iyi cok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sevgiler. ..

Oo maşallah kızlar herkes hazırlamış hastane çantasını aslında benim de hersey hazır ama çantada yerlestirmedim daha. İçinde havası kalıp kokar diye endiseleniyorum ama sanırım artık koya lazım bebisler her an gelebilir:anne::KK200:

Kizlar kendinize ped olarak ne aldinjz? Yani boyut acisindan? Bazi hastanelerde verilirmus bazilari hasta bezi gibi almak lazim dior ama o kadar da diildir bence ya diimi :KK70:
3 dogum yapmis ablama sordum ben de bunu eger normal dogum olursa uzun pedleein hicbiseye yaramadigi soyledi. Hasta bezi veya cocuk bezi koyduğunu soyledi hangisinde rahat edersen dedi.

3 dogum yapmis ablama sordum ben de bunu eger normal dogum olursa uzun pedleein hicbiseye yaramadigi soyledi. Hasta bezi veya cocuk bezi koyduğunu soyledi hangisinde rahat edersen dedi.
Kızlar bende sordum arkadaşlara falan külot şeklinde giyilebilir hasta bezlerini tavsiye ettiler her iki doğum şekli için de ben onlardan Alıcam

hayırlı cumalar kızlarr ayy biz evi temizliğe başladık daha hiç bişiyim hazır değil bebek kıyafetlerinin hepsini yıkıcam sabunla yerleştircem beşiğe ondan sonrada çantamı hazırlıcam benim bi ay var daha doğuma yetişir sanırım

Kızlar bende sordum arkadaşlara falan külot şeklinde giyilebilir hasta bezlerini tavsiye ettiler her iki doğum şekli için de ben onlardan Alıcam
Benimde kafamı karıştıran bişeydi o külot gibi giyelden alalım ozaman ay çok mu kanama oluyomuş nie ondan takıyoruz :(((

Kızlar nasılsınız ? Çok zor bir geceyi değil mi,hep ağladım, tedirgin oldum,korktum.Bebeğim de gerildi,ağrılarım oldu.Rabbim fırsat vermesin ülkemizi karıştırmak isteyenlere.Allah bir daha yasatmasın böyle günler.
Bugün kontrolümüz vardı.nts iyiydi çok şükür. Bebeğim 2.600 olmuş,boyu 47 cm. Yürüyüşü ihmal etme dedi.Hemşire de şimdiden 3 hurma yemeye başla iki hafta sonra 5 e çıkar ve bolca yağlan bundan sonra başlar catlak dedi.
İki hafta sonra yani 36+5 te filan çatı muayenesi yapalım dedi.Erken mi sizce?

Canım kişiye göre değişebilir belki ama genel olarak kanama çok oluyormuş.O yüzden hasta bezi tavsiye etti herkes bana.Camasir gibi olanlardan alırım diyordum ama bebek bezi gibi olanların o ağrı ve dikişle daha kullanışlı olduğunu söylediler.July diye bir markanin hasta bezini aldım m beden.

Onu nerden bulcaz acaba nerde satılıyo
Eczanelerde bulabilirsin canım,ben eczaneden aldım.

Kızlaar biz iyiyz ama tabi dün gece çok gerildik çok üzüldük ve korktuk
Erken gelicek sandım bebiş ama çok şükür öyle bişey olmadı
Buarada çatlak gerçekten son ayda oluyormu benim daha yeni yanlarım çatladı böle mor mor :(

Buarada çatlak gerçekten son ayda oluyormu benim daha yeni yanlarım çatladı böle mor mor :KK43:
Oluyo benm ablamın son hafta oldu 38de

Buarada çatlak gerçekten son ayda oluyormu benim daha yeni yanlarım çatladı böle mor mor :KK43:
Benim de yanlarım yeni catladi inşallah karnım iz catlamaz

O kadar sey kullandim yine de catir catir catladom valla kizlar hala israrla yaglanmaya devam ediyorum daha da artmasin diye ama bu isin yagla kremle alaksi yokmus bunu anladim

O kadar sey kullandim yine de catir catir catladom valla kizlar hala israrla yaglanmaya devam ediyorum daha da artmasin diye ama bu isin yagla kremle alaksi yokmus bunu anladim
Bencede canım olcaksa oluo valla önlem almak iyi de gene çatlıosun ben sadece kakao yağı bide duştan sonra bebe yağı kullandım pahalı kremler almayı gerek görmedim

Her gun dogurcakmisim gibi agrilarim oluyor herkeste ariyor soruyor saolsun ama bu son gunler gecmiyoorrr

Back