2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

medela swing modelini alıcam pahalı baya ama en iyisi o sanırım sağmada şirkette kullanan arkadaşlardan biliyorum baya memnunlar bakalım
Bana da en iyisi o gibi geliyor. Sadece bir arkadasim iki gogsunu ayni anda sagabilecegin 2 baslikli olanlar var daha iyi demisti zaman kazanmak acisindan ama bilemedim.
Ben sanirim kiralayacagim bu arada. Cunku alip sonra napicam o makineyi. Oyle bir durum da var. bilemedim.

Sagma makinesini bence erkenden almaya gerek yok kizlar dogumdan sonraki durumunuza gore alsaniz daha iyi olmaz mi? Modelini belirlemek onemli tabi herhangi bir aksilik olursa hemen alinabilir gibime gliyor. Cevremde dogum yapanlar almadi bir arkadasim bebegi ilk zamanlar ememedigi icin hastaneden cikinca almak zorunda kaldi

Kızlar ben beşik işini hallettim çok şükür
Araştıra araştıra iyice kafam karışıyordu hem kampanyalı hem beğendiğim tarz olduğu için bnu seçtim fikir olsun sizede
Güle güle kullanın inşallah Can'ım nerden ve ne kadara aldınız acaba

Evet oda var kiralamak mağazada varmı bilmiyorum ankarada yeri zazten ben gidip görüşücem bakalım
evet alıncada yapacak bişi yok ya 2 çi cocuk için bekleticez yada birine vericez pahalı yaa

ben göğüslerim gömülü ondan korkuyorum tutmassa memeyi sağar vereirim diye mama almasın kuzum gerçi kahverengi yerin hepsini alması gerekiormuş sadece ucu değil dediler ama birazda pimpirikli olunca sür durmuyor akıyor dediler gömülüde sağıp sağıp dipfiriz artık diyorum hayırlısı bakalım belkide gerek kalmıcak dediğn gibi genede hazır dursun

Neden gelirler nedeeeennnn
Anlamıyorum Allah kolaylık versin canm

Kızlar ben beşik işini hallettim çok şükür
Araştıra araştıra iyice kafam karışıyordu hem kampanyalı hem beğendiğim tarz olduğu için bnu seçtim fikir olsun sizede
Çok güzelmiş canım güle güle kullan ya seninkiyle bu tiny love ın uykucusu arasında kaldım bakalım almaya gidince belli olmuyo bambaşka bişey alıp çıkıyorum

Canım ben de sırt çantası falan diyodum eşim zor olur alttan bişeyi almak istersen herşey dışarı çıkar falan dedi bilmiş kocişşu ebebeğin sabah sekiz akşam sekiz kampanyalarından lassig yakaladım aldım cidden çok kullanışlıya benziyo ama bence öyle gözlü bişey almıyım basit bişey diyosan hiç sırf bakım çantası olsun diye öylesine bişey alma kullanışlı gözlü bi sırt çantası al derim çünkü mesela aldığım çantanın ıslak geçirmeyen gözü termoslu biberon kılıfı emzik askıları bebek arabası askıları alt açması falan var başka çantalara baktım hiç içleri bomboş

Evet oda var kiralamak mağazada varmı bilmiyorum ankarada yeri zazten ben gidip görüşücem bakalım
evet alıncada yapacak bişi yok ya 2 çi cocuk için bekleticez yada birine vericez pahalı yaa
Hastanelerde oluyormus genelde birde medikal malzeme satan yerler kiraliyormus yengem 1 haftalihina 120 tl vermisti

Kizlar hastane odasi icin susleme dusunuomusunuz? Bu ara kafayi bununla
Bozdum hediyelik dagitayim diyorum ama kafama yatam bisi bulamadim. Fikri olan var mi?

Kizlar hastane odasi icin susleme dusunuomusunuz? Bu ara kafayi bununla
Bozdum hediyelik dagitayim diyorum ama kafama yatam bisi bulamadim. Fikri olan var mi?
Bn bi kaç balon hoşgeldin bebeğim yazısı aldım kapı süsü hastanede takıyor kararsızım onda :) bebek çikolatası dağıtmayı düşünüyorum şimdilik
Ayrıca arkadaşım cok güzel sabunlar yapıyor face den bakabilirsin sabun center diye arat çıkar yeğenlerime yaptırdım hep :))

Çok güzelmiş canım güle güle kullan ya seninkiyle bu tiny love ın uykucusu arasında kaldım bakalım almaya gidince belli olmuyo bambaşka bişey alıp çıkıyorum
Tatlım ev tipi ana kucağında tiny love cook güzel aklım kaldı onda maddiyatdan dolayı alamadım imkanın varsa onu al derim :))

Süt sağma makinesi çalışanlar için bence gerekli lansinoh bi arkadaş kullanıyodu cok güzel ama hemen almaya gerek yok bi kaç ay evdesiniz dimi :) çok gerekli durumlarda elle sağma yöntemini kullanırsınız kızlar

Kizlar gunaydin aslinda ben.ocakta hamile kalanlar grubuna uyeyim ama sizleri de uzun zamandir takip ediyrm deneyimleriniz benim icin cok onemli. Bu aralar alisveris icin arastirma yapiyrm bebisleriniz icin hangi marka sampuan aldiniz ve kiyafetlerini ne ile yikiyrsnz

Günayıdn canım. Ben bakım ürünlerinin tümünü sebamed marka aldım. Çamaşır yıkama mevzusu da bayadır aklımdaydı deterjan konusunda kafam çok karışıktı. Sonunda kendim yapmaya karar verdim ve yaptım :) ilk denemeyi kendi kıyafetlerimiz üzerinde beyazlar ve renklilerde yaptum gayet de güzel sonuç aldım. Bebeğimin kıyafetlerini de kendi hazırladığım deterjan le yıkayacağım inşallah.

Bu arada tek türk malı deterjan bingo diye 6,7 yıldır onu kullanıyorum ama hiç memnun değildim. Kendi deterjanım daha güzel çıkardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…