• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Günayıdn canım. Ben bakım ürünlerinin tümünü sebamed marka aldım. Çamaşır yıkama mevzusu da bayadır aklımdaydı deterjan konusunda kafam çok karışıktı. Sonunda kendim yapmaya karar verdim ve yaptım :) ilk denemeyi kendi kıyafetlerimiz üzerinde beyazlar ve renklilerde yaptum gayet de güzel sonuç aldım. Bebeğimin kıyafetlerini de kendi hazırladığım deterjan le yıkayacağım inşallah.

Bu arada tek türk malı deterjan bingo diye 6,7 yıldır onu kullanıyorum ama hiç memnun değildim. Kendi deterjanım daha güzel çıkardı :)
Aaaa iste caliskan bir anne adayi daha :-) canim nasil yapiyorsun deterjani. Bende yapabilir miyim acaba ? Bende bakim urunlerinde Sebamedi tercih edenlerdenim. Daha almadim gerci :-)

K kaskas12 aramızda 2 gün vaaaarrrr :rolleyes::KK73::KK71: aynı zamanda doğurcaz senn beybinn cinsiyet neydii :)
Bnmki enes bey bakalım kacıncı haftada gelecekler :))
Kizim olcak benimde canim :) ay bu ara aklimdan erken dogum riski cikmiyor bir turlu hep ya erken dogurursam diye tetikte bekliyorum sacma bi pskilojiue buundum :)) bakalim hangimizinki hizli davranck :))

Aaaa iste caliskan bir anne adayi daha :-) canim nasil yapiyorsun deterjani. Bende yapabilir miyim acaba ? Bende bakim urunlerinde Sebamedi tercih edenlerdenim. Daha almadim gerci :-)
Teşekkür ederim canım. Bulaşık makinası içinde hazırladım yaptım. Tabak kaşık ve tencereler gayet iyi çıktı ama bardaklar aşırı soluk çıkıyor. Onu çok tavsiye etmiyorum ama çamaşır makinası için hazırladığım malzemeleri söyleyeyim

1 kalıp zeytinyağlı sabun ve çok çok az beyaz kalıp sabun rendesi,
1 su bardağı boraks,
1 su bardağı karbonat,
1 su bardağı çamaşır sodası,
20 damla esansiyel yağ ( ben aktardan protakal yağı aldım)

bunların hepsini karıştırıp bir kavanoza koyuyorsun ve makinanın deterjan gözüne koyarak kullanıyorsun. Parlatıcı gözüne de elma sirkesi koyuyorsun. Çamaşırları yumuşatıyor herhangi bir koku olmuyor merak etme.

Arile vs kullananlar bunu yapsa önerir mi bilmiyorum ama ben bingo kullanıyordum ve zaten hiç memnun değildim. Bu tarif bingonun deterjanından çok daha iyi sonuç verdi.

Kizlar camasirlara yumusatici kullancakmsiniz ? Kullanma diyen var kullan diyen de var kararsiz kaldim
Nayırrr.

Deterjanımı kendim yaptım yumuşatıcı olarak sirke kullanılıyor tavsiye ederim bak birer ölçü yapıp deneyin. Beğenirseniz bebeklerimiz kimyasal deterjanlarla tanışmamış olur

Nayırrr.

Deterjanımı kendim yaptım yumuşatıcı olarak sirke kullanılıyor tavsiye ederim bak birer ölçü yapıp deneyin. Beğenirseniz bebeklerimiz kimyasal deterjanlarla tanışmamış olur
Koku olmaz dimi ya sirke kokusuna katlanamiyorum da :D once bi deniyim kendi kiyafetlerimde bugun madem

:rolleyes: Neden gelirler nedeeeennnn :rolleyes:
Anlamıyorum :stop: Allah kolaylık versin canm
sağol canım ah bi anlasam ramazanda iftara geleceklermiş 2 günde kalacaklaamış
yaw arkadaş zatren hamileyim havalar sıcak işe gel git akşama iftarmı hazırlıycam işte bişide diyemedim
uzak olunca işte yapacak bişi yok :) anlayış anlayış ama nerdeeeee

merhaba anneler :D aslında sorumun yeri bu topic değil ama sizler daha tecrübeli olduğunuz için danışmak istiyorum . belki başına gelen ya da duyan vardır. son adet tarihim 4 mayıs. 25 mayısda 2 3 gün süren kahverengimsi pembemsi lekelenmelerim oldu. sdce iç çamaşırının kirletecek kadar. bende yerleşme kanamasıdır diye hemen kan testi yaptırdım 27 mayısta. sonuç negatifti. neyse adet tarihini bekliyim dedim. günüm geçtikten 2 3 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. en son 17 haziranda bi idrar testi daha yaptım o da negatif. hala adet olmadım. öyle göğüs karın şiş dolanıyorum 2 haftadır. bir fikriniz var mı ... :KK22:

merhaba anneler :KK70: aslında sorumun yeri bu topic değil ama sizler daha tecrübeli olduğunuz için danışmak istiyorum . belki başına gelen ya da duyan vardır. son adet tarihim 4 mayıs. 25 mayısda 2 3 gün süren kahverengimsi pembemsi lekelenmelerim oldu. sdce iç çamaşırının kirletecek kadar. bende yerleşme kanamasıdır diye hemen kan testi yaptırdım 27 mayısta. sonuç negatifti. neyse adet tarihini bekliyim dedim. günüm geçtikten 2 3 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. en son 17 haziranda bi idrar testi daha yaptım o da negatif. hala adet olmadım. öyle göğüs karın şiş dolanıyorum 2 haftadır. bir fikriniz var mı ... :KK22:
Benimde son adetim 10 kasım dı 15 inde bitti adet 3 gün sonra 10 süren kanama oldu dr gittim ularasonlar baktı kan aldı gebelik için negatifti 1 hafta sonra kanama durdu ve hamilelik testi pozitifti bende yardımcı olurmu bilmem ama doğumcuya görün derim

merhaba anneler :KK70: aslında sorumun yeri bu topic değil ama sizler daha tecrübeli olduğunuz için danışmak istiyorum . belki başına gelen ya da duyan vardır. son adet tarihim 4 mayıs. 25 mayısda 2 3 gün süren kahverengimsi pembemsi lekelenmelerim oldu. sdce iç çamaşırının kirletecek kadar. bende yerleşme kanamasıdır diye hemen kan testi yaptırdım 27 mayısta. sonuç negatifti. neyse adet tarihini bekliyim dedim. günüm geçtikten 2 3 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. en son 17 haziranda bi idrar testi daha yaptım o da negatif. hala adet olmadım. öyle göğüs karın şiş dolanıyorum 2 haftadır. bir fikriniz var mı ... :KK22:
Kan testiyle kesin sonuç alırsın bekleme boşuna. Gebelik beklendiginde gecikmeler çok heveslendiriyor insanı olmayınca hayal kırıklığı oluyor o yüzden akışına bırak rahat ol.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin tez zamanda

Back