2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar ev tipi ana kucağı aldınız mı neleri almayı düşünüyosunuz etrafınızda bişey kullanıp memnun olan var mı paylaşırsanız sevinirim

Kızlar ev tipi ana kucağı aldınız mı neleri almayı düşünüyosunuz etrafınızda bişey kullanıp memnun olan var mı paylaşırsanız sevinirim
Can'ım ben e Bebek'te bunu gördüm inceledim hoşuma gitti bi bak istersen

Eklentiler

• image.png
    172,7 KB · Görüntüleme: 37
sol ayağım şişti geceleri uyuyamıyorum kasıklarım adet olacak gibi ağrı yapıyor birde kutumun kemikleri ağrıyor normalmi
bu sıcaklar zorlıycak alllah yardımcımız olsun

Kızlar ben beşik işini hallettim çok şükür
Araştıra araştıra iyice kafam karışıyordu hem kampanyalı hem beğendiğim tarz olduğu için bnu seçtim fikir olsun sizede

Eklentiler

• image.png
    72,8 KB · Görüntüleme: 49
sol ayağım şişti geceleri uyuyamıyorum kasıklarım adet olacak gibi ağrı yapıyor birde kutumun kemikleri ağrıyor normalmi
bu sıcaklar zorlıycak alllah yardımcımız olsun
O çatı ağrısı bende aylardır var 6.ayımdan beri beni mahvetti göbeğim baştan beri çok aşağıda ondan sanırım :/ doktorum normal demişti 45 gün kaldı heyecanlanıyorum Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için

Kizlar selamlar
Umarim hepimiz zamaninda saglikli bebisler dunyaya getiririz. :)
Biir sey sorucam, gogus sagma makinesi alacak misiniz? Ya da kirayalacak misiniz? Olasi gogus tikanmalari iltihaplanmalarina vs karsi cok gerekliymis sagmak. Ayrica sutu de arttiriyormus. Belirlediginiz bir marka var mi? Ben medela bakiyorum ama kararsizim kiralasam mi alsam mi bi de modeline karar veremedim.
Bebek bakim cantasi almam lazm ama begendiklerkm o kadar pahali ki gercekten gerek var mi bilemiyorum. Normal bi sirt cantasi isimi gorur mu mesela?
Bir de bebegim hala olmasi gereken pozisyona donmemis 1 hafta once gordugumde. Doktor artik donmesi gerek diyor. Haftaya cmt tekrar gidicem insallah donmus olur. aranizda benimle ayni durumda olan var mi? Donmesi icin ne yapilmali?

amin bişi kalmadı doğumlara bir avazda kurtuluruz hepimiz inşlallah ağrılar kramplar doğurana kadar devam edicek sanırım
sabır diyorum ayy bide kayananmlar gelecek bir kaç günlüğüne kalmaya zaten halim yok hava sıcak):

medela swing modelini alıcam pahalı baya ama en iyisi o sanırım sağmada şirkette kullanan arkadaşlardan biliyorum baya memnunlar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…