• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ya ben de şu kapı süsüne bayıldım Elvo Elvo
image.jpeg

Merhaba kizlar bir ay rapor aldim evde yatiyorum. Bebegimin 2 hafta gelisimi geri. Doktor gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum demisti. Sukur tahlilim temiz cikti daha cok dinlenip daha iyi beslenmem lazim..
Geçmiş olsun canım toparlar inşallah evde çok enerji harcamamaya çalış metabolizmamız normalden farklı çünkü yediklerin direk sana gidiyodur evde de öğün atlamadan hiç sütünü peynirini yumurtanı yoğurdunu ceviz bademini eksik etme iki günde bir mutlaka etli bişeyler yemeye çalış bence makarna pilav da çok yeme çünkü karbonhidrat hem şeker depolattığı gibi bazı bünyelerde diğer yediklerinin daha hızlı yanmasına sebep olabiliyo kimyasal yapısı gereği, asitli içecek sakın içme bunları tabi ki biliyosundur da aslında hazır evdeyken belki bi diyetisyene falan da gidebilirsin tahlil sonuçlarına bi de o baksaydı belki vücudunda bi direnç falan olabilir için de rahatlardı

Merhaba kizlar bir ay rapor aldim evde yatiyorum. Bebegimin 2 hafta gelisimi geri. Doktor gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum demisti. Sukur tahlilim temiz cikti daha cok dinlenip daha iyi beslenmem lazim..
Geçmiş olsun canım dikkat et tahlilin temiz çıkmış şükür beslenme önemli ben diyetisyenle devm ediyorum yediklerime
istersen sende bi git hem kafan rahatlar

merhabalar herkese..
bugün dersim yok evdeyim,kuzumun eşyalarıyla oyalanaıp duruyorum:)) kaç gündür hava bi düzelmedi cicilerini yıkayıp güneşte kurutayım diye bekliyorum..baktım bugün biraz güneş var,hastane çıkışı takımını koydum yıkıyorum bi tek,hem hacışakir granül matik sabunu denemiş olayım biraz güneşe asarım sonra toplarım içeri..ütüler kaldırırım inşallah...
karnım her gün büyüyor galiba kızlar:) eşim her akşam geldiğinde büyümüşsün biraz daha diyorrrrrrrrrr :) 7 kilo aldım bakalım daha kaç alırım..bebişin tekmeler hareketler bi coştu..nasıl bir mucize bu akıl almıyor değil mi..Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Herkese merhaba,
Arkadaşlar ayak bileğim civarında kırmızı kabarcıklar oluştu,sıcaktan kabarır ya bebekler onun gibi.biraz kaşıntı da vardı ama rahatsız etmiyor. Kadın doğuma gittim, tüm vücudunda olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi.cilt doktoru da çıkmıştı ona gösteremedim. Var mı böyle hafif lekelenmesi olan ya da duyan?korkutmadan yazın ama:)
Ben varim. Gebelik alerjisi varmis ilk gebelik oldugu icin vucudum boyle bir reaksiyon gostermis. Ben daha hamile oldugunu ogrenmeden basladi kasintilarim. Safra ve karacigerime bakildi bir suru tahlil yapildi hic bisey cikmadi. Tamamen alerjikmis. Zaten alerjen bir yapim vardi her zaman. Kollarimda bacaklarimda sirtimda bu aya kadar kasina kasina geldim. Az kaldi cok sukur dogumdan sonra gececekmis insallah. Yine de cildiyeye gorun derim.
Bu arada o aynali kapi susunden ben ogluma yaptirdim. Yasin enes yazili
IMG-20160527-WA0009.jpg

Ben varim. Gebelik alerjisi varmis ilk gebelik oldugu icin vucudum boyle bir reaksiyon gostermis. Ben daha hamile oldugunu ogrenmeden basladi kasintilarim. Safra ve karacigerime bakildi bir suru tahlil yapildi hic bisey cikmadi. Tamamen alerjikmis. Zaten alerjen bir yapim vardi her zaman. Kollarimda bacaklarimda sirtimda bu aya kadar kasina kasina geldim. Az kaldi cok sukur dogumdan sonra gececekmis insallah. Yine de cildiyeye gorun derim.
Eki Görüntüle 1844434

Çok güzel olmus :nazar:
Kaça ve kime yaptırdın canım?

Eki Görüntüle 1844434
cevaplarınız için teşekkürler. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde vücudum müthiş kurudu,pul pul döküldüm resmen. suyu artırarak ve tabi ki kremlenerek hallettim. inş bu kızarıklıklarım başka yerlere dağılmaz. sana da geçmiş olsun çok..

cevaplarınız için teşekkürler. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde vücudum müthiş kurudu,pul pul döküldüm resmen. suyu artırarak ve tabi ki kremlenerek hallettim. inş bu kızarıklıklarım başka yerlere dağılmaz. sana da geçmiş olsun çok..
Teşekkür ederim canim. Insallah seninkide gecer yakin zaman da. Cogalirsa eger ihmal etme. Cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun canım toparlar inşallah evde çok enerji harcamamaya çalış metabolizmamız normalden farklı çünkü yediklerin direk sana gidiyodur evde de öğün atlamadan hiç sütünü peynirini yumurtanı yoğurdunu ceviz bademini eksik etme iki günde bir mutlaka etli bişeyler yemeye çalış bence makarna pilav da çok yeme çünkü karbonhidrat hem şeker depolattığı gibi bazı bünyelerde diğer yediklerinin daha hızlı yanmasına sebep olabiliyo kimyasal yapısı gereği, asitli içecek sakın içme bunları tabi ki biliyosundur da aslında hazır evdeyken belki bi diyetisyene falan da gidebilirsin tahlil sonuçlarına bi de o baksaydı belki vücudunda bi direnç falan olabilir için de rahatlardı
Cok tesekkur ederim canim.. isteyken cok hareketliymisim, her aksam yuruyuse cikiyordum ve pyeterincr beslenmedimde galiba. Herseyden yiyordum ama azar azar yemisim. Simdi daha dikkat ediyorum. Evde dinleniyorum bol bol sut meyve yumurta kuruyemis falan yiyorum. Inanir misin kosisturmadan hic kendimi dinlememisim, simdi boyle uzaninca bebegimi hissediyorum :-) Insallah bir ay sonra duzelecek hersey.. sende dikkat et kendine canim. Rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi kismet etsin :)

Eki Görüntüle 1844434
Hayırlı olsın çok güzelmiş

Cok tesekkur ederim canim.. isteyken cok hareketliymisim, her aksam yuruyuse cikiyordum ve pyeterincr beslenmedimde galiba. Herseyden yiyordum ama azar azar yemisim. Simdi daha dikkat ediyorum. Evde dinleniyorum bol bol sut meyve yumurta kuruyemis falan yiyorum. Inanir misin kosisturmadan hic kendimi dinlememisim, simdi boyle uzaninca bebegimi hissediyorum :-) Insallah bir ay sonra duzelecek hersey.. sende dikkat et kendine canim. Rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi kismet etsin :)
Amin canım emin ol daha güzel olcak şimdi bebeğin ilgilendiğini de hissedip hemen serpilir inşallah

image.jpeg
Kızlaarr benim gibi uyuyamayanlarınız varsa ebebek akşam 8 sabah 8 indirimde çantalar lohusa pijamaları falan var netten online alışverişte lassig çantalardan kaptım bitane jokerde incelemiştim çok güzel içinde biberon termosu alt açması falan var düşünenleriniz varsa

Eki Görüntüle 1844819 Kızlaarr benim gibi uyuyamayanlarınız varsa ebebek akşam 8 sabah 8 indirimde çantalar lohusa pijamaları falan var netten online alışverişte lassig çantalardan kaptım bitane jokerde incelemiştim çok güzel içinde biberon termosu alt açması falan var düşünenleriniz varsa
Bakayim hemen bisi kalmis mi :-)

Dün akşam kontrolümüz vardı minnoş 1650 gr olmuş, biraz fazla mı ne dedim doktora gülerek yoo gayet iyi dedi :KK70: bu arada yüzünü göstermedi zilli babasına çekmiş sanırsam poz vermeyi sevmiyor :KK70:
Sağlıkla büyüsün inşallah :) Ben de pazartesi gittim 1.193 gram 36 cim di. Çok şükür büyüyor kuzucuklar

Eki Görüntüle 1844819 Kızlaarr benim gibi uyuyamayanlarınız varsa ebebek akşam 8 sabah 8 indirimde çantalar lohusa pijamaları falan var netten online alışverişte lassig çantalardan kaptım bitane jokerde incelemiştim çok güzel içinde biberon termosu alt açması falan var düşünenleriniz varsa
Şık ve güzel duruyor canım güle güle kullan.

Doktorumu değiştirdim kızlar inanılmaz memnun kaldım resmen sırtımdan yük kalktı hafifledim aranızda tereddüt eden acaba diyen varsa mutlaka bi gitsin hiç değilse denesin derim eski doktorum resmen sezeryane yol yapmış bebek haftasına uygun pozisyondaymış

Eki Görüntüle 1844434
Ay benim oğluşumun adı da enes :KK200:
Kaça ve nerden yaptırdın tatlım ?

Back