Evet en azından 37yi görürüz inşallahİnşallah bebişlerimizin gününğ doldurur ama7 aydan itibarende hazırlıklı olmak şazım tabi herkesin başına gelebiliyo erken doğum Allah korusun inş 40 hafta dururlar yavruşlar
Kizlar agustos anneleti topiginden bi arkadas 27 haftalik dogum yapti. Hastane cantalarinizi hazir edin:))
Canim yasama sansi cok fazla canim. Kuvezde gecirir bir kac ayini.Eyvah eyvah, 27 haftalıkken yaşama şansı ne kadar bebeğinsağlığı iyi miymiş?
40. Haftada da genelde sezeryan yapiyorlar. 39. Hafta iyidir.İnşallah bebişlerimizin gününğ doldurur ama7 aydan itibarende hazırlıklı olmak şazım tabi herkesin başına gelebiliyo erken doğum Allah korusun inş 40 hafta dururlar yavruşlar
Ayy Allah korusun canim ya. Neden oyle olmus ki suyu mu gelmis?Canim yasama sansi cok fazla canim. Kuvezde gecirir bir kac ayini.
Kizlar agustos anneleti topiginden bi arkadas 27 haftalik dogum yapti. Hastane cantalarinizi hazir edin:))
Günaydın canım iyi pazarlarKim ise Allah yardımcısı olsun, inşallah toparlanır bebişi hemen. 25. Haftadan sonra yaşayabililiyorlarmış erken doğan bebekler. Tabii bu sürede bool sabır gerek anneye-babaya.
Ben de evham yaptım şimdi. Haftaya uçak yolculuğu yapacağım, gözümde büyüdü bi an
Bende 27.haftada uçak yolculuğu yapcağım zararı olmaz diyolarKim ise Allah yardımcısı olsun, inşallah toparlanır bebişi hemen. 25. Haftadan sonra yaşayabililiyorlarmış erken doğan bebekler. Tabii bu sürede bool sabır gerek anneye-babaya.
Ben de evham yaptım şimdi. Haftaya uçak yolculuğu yapacağım, gözümde büyüdü bi an
Gecmis olsun. Benim hic bilgim yok. Sade artik ayakta 10 dk durunca bel agrisindan oluyorum.Kizlar beline agri giren var mi? Bu aydan sonra yalanci sancilar olabilirmis ya. Sirttan bele dogru keskin bir agrim oldu ama birkac saniyelikti. Acaba baska sey mi bilemedim.
Ay evet artik hemen agri giriyor.Gecmis olsun. Benim hic bilgim yok. Sade artik ayakta 10 dk durunca bel agrisindan oluyorum.
Dikkat et dogum sancisi hep ayni araliklarla giriyor. Haberiniz olsun 26 haftalik dogum yapan arkadas yazmis ayni dakika araligiyla 30 sn nefes kesen agri diye. Yani ilk sancilar yarim saatte bir sonra daha sil olmaya basliyor.Ay evet artik hemen agri giriyor.
Ama bu farkliydi kramp gibi birden carpti. Ve keskin bir agriydi.
Benimde sürekli bel ve kasık ağrılarım oluyorKizlar beline agri giren var mi? Bu aydan sonra yalanci sancilar olabilirmis ya. Sirttan bele dogru keskin bir agrim oldu ama birkac saniyelikti. Acaba baska sey mi bilemedim.
1 kere oldu sadece canim. Kas agrisi da olabilir bilemedim.Dikkat et dogum sancisi hep ayni araliklarla giriyor. Haberiniz olsun 26 haftalik dogum yapan arkadas yazmis ayni dakika araligiyla 30 sn nefes kesen agri diye. Yani ilk sancilar yarim saatte bir sonra daha sil olmaya basliyor.
Kizlar beline agri giren var mi? Bu aydan sonra yalanci sancilar olabilirmis ya. Sirttan bele dogru keskin bir agrim oldu ama birkac saniyelikti. Acaba baska sey mi bilemedim.
Hepimizin tombisleri buyudukce bel agrilarimiz artacak demek ki. Allah saglik versin asilir ins.Benim de tek bir noktada oluyor ayağa kalkarken belimde ara ara, ama doktor olur demişti.
Geçmiş olsun canımm bende perşembe yaptırcam bakalım şekeri eczaneden mi alıyoruz kendimiz gazoz gibi bişey dediler bide test için ayrı fiyat ödedin mi özele gidiyorsan ?Bu hafta sonu için doktora şeker yüklemesi için gittim. Şeker yüklemesinin de 3 farklı çeşidi varmış. 50, 75 ve 100 şeklinde. (50likte bir açık, bir tokluk. 75likte 1 açlık 2 tokluk. 100lükte de 1 açlık 3 tokluk şekeri ölçülüyor. 1 saat aralıklarla. Bilginiz olsun kızlar.) 50likte sonuçta problem varsa tekrar 100lük yükleme yapıyorlar diye. Doktorum işimiz garanti olsun 75lik yükleyelim dedi. Şekerden nefret eden biri olarak ne yazık ki çok iğrenç bir tadı vardı. Çok şükür sonuçlarım gayet iyi çıktı. Darısı hepimizin başına :)
Geçmiş olsun canımm bende perşembe yaptırcam bakalım şekeri eczaneden mi alıyoruz kendimiz gazoz gibi bişey dediler bide test için ayrı fiyat ödedin mi özele gidiyorsan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?