2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Yaşadıklarınız orda oldugunuz için mi başınıza geldi buralarda öyle sorunlar yok mu sanki yanlış teşhis yüzünden çok zor şeyler yaşayan insanlar heryerde var ayrıca ben orda iki yıl çalıştım oranın insanı gayet güvenilir ve yardımsever esinizin polis olmasi size o insanları kotuleme hakkı vermez.

Benim de yüzüm cok sivilcelendi.hormonlar nedeniyle sanırım,doktorum temiz tutmaya calis dedi bir sey de kullanamıyorum.Calısınca daha zor oluyor.evde olunca kimse görmüyo diyorum :) İnsallah azalır ve bi daha cıkmazlar.Bol su önemli ama iste her gün icemiyorum bolca.

Ben bol bol su tüketmeye çalışıyorum günde 2-3 lt arası su tüketiyorum. Çok şükür cildimle ilgili bir problem yaşamadım. Ayrıca sabahları bepanthol yüz kremini kullanıyorum.

Kizlar cildiniz ne alemde benimki cok kuru 've yanaklarimda putur putur sivilce Gibi ama degil minik kabarikliklar var.hamilelikten once hic yoktu

Ayyyy bende acaba ben nie bole oldum diodum yalnız değilmişim demek bnmde cildim çok kurudu Karnım pul pul dokuluo mesela sürekli krem elimde gezio rum bide yüzümde özellikle cildimde cenemde ve omuzlarimin oralarda putur putur kabarti şeklinde sivilce gibi de değil puturtuler var bnde nie bole olduğunu anlayamadım ama çok rahatsizim bu durumdan hormonlar tavan yaptı herhalde

Bir polis esi ve en onemlisi ogretmen olarak sunu diyebilirim size buralarda doktor seçeneği yok bir yada iki doktor var o yuzden yanlis teşhis yapan doktorlara gitmek zorundayiz bana da bebek asagida dogum sancin var mi denildi ve ben simdi bu durum dogruysa diye ayrintili ultrason icin istanbula bile gidemiyorum hep bir kafa karışıklığı. Siz orada yasadiginizda belki hamile degildiniz ve bir tek kendi sorumlulugunuz vardi bu durum cok cok farkli. Ayrica esin polis olmasi da ayri bir psikolojik savas. Eleştirirken empati yapmanizi oneririm çünkü hic hic kolay değil...

Benim de aynı ergenligime geri döndüm resmen sivilce doldu yüzüm vücudum

Ben beşik alacağım ilk etapta odayı sonra bakarım heralde. Ama beşiği ayrı bir odaya koyacağım o da oda sayılır heralde:))

Canım bebiş büyüdükten sonra oda yapacağız. Yani 3-4 sene sonra. İlk etapta beşik alacağım. Onu da bebeğin uyanma durumuna göre yerleştiririm.

Bi yanlış anlaşılma oldu :) biz seker yüklemesini konuşuyorduk ya bende aksama doktora soracaktım. İste oradaki oda doktor olan O da o doktor da şeker yüklemesi yapılmasını istedi. Yoksa bende oda yapmıyorum sizinle ayni fikirdeyim :) sadece beşik aldık

Kizlar benim bel ve sirt agrilarim basladi ozellikle gece oluyor gunduz rahatsiz etmiyor ama gece uyku uyuyamiyorum agridan doguma kadar boyle surecek sanirim :/

Kizlar benim bel ve sirt agrilarim basladi ozellikle gece oluyor gunduz rahatsiz etmiyor ama gece uyku uyuyamiyorum agridan doguma kadar boyle surecek sanirim :/
Yoga yapmani oneririm kaslari cok guzel gevsetiyor. Basladigimdan beri agrilarim cok azaldi.

simdi anlaşıldı canim. Pazartesi kontrolüm var yazarim neler olup bittiğini.

Sivilce olayı bende de artmaya başladı ya

Kızlar mesajları kaçırdım da pul pul olan deri için içerden ve dışardan çok desteklemek gerekiyor cildi. Ben çok su içiyorum böbreklerimde de sıkıntı olduğu için günde 3 lt. Her duştan çıktığımda acele dışarı çıkmıcaksam hindistan cevizi yağı eğer çıkıcaksam bebeyağı sürüyorum. Koltuk altıma bile çünkü ilk hamileliğimiz neremizin çatlıcağını bilemeyiz nemsiz kalan yerler kaşınmaya sonra da çatlamaya başlıcak malesef. Her gece yatmadan önce de kendi yaptığım vazelinle kakao yağı karıştırıp sürüyorum. Hiç biyerimde çatlama kaşıntı döküntü yok ki çok kilo almamama rağmen acayip genişledim.

Selamlar kızlar ben de şimdi geldim doktordan ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür herşey yolunda görünüyo bebişimiz yarım kilo olmuş maşallah doktorum şeker testini yapmaya gerek görmediğini söyledi ki bende düşünmüyordum zaten. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin hepimize Allah'ım inşallahhh

Bol.bol.su ic canim. Gunde en az 2 litre su iciyorum. Yinede vucudum kuru. Minik lekeler seklinde deri soyulmasi cikti. Cok unlu bir cildiyeye uzmanina gittim. Bol bol memlendir ve 3 litre su icmeye calis dedi. Yazin daha kotu olur dedi...
Ayni sorundan ben de muzdaribim. Ellerimi kremliyorum gunde 2,5 litre su iciyorum yine de ellerim acaip kuru kiyafetlerime falan takiliyor. Onleyemedim bu durumu maalesef ben de. Zeytinyagi surup gezicem yakinda

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmam için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun. sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…