- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Yaşadıklarınız orda oldugunuz için mi başınıza geldi buralarda öyle sorunlar yok mu sanki yanlış teşhis yüzünden çok zor şeyler yaşayan insanlar heryerde var ayrıca ben orda iki yıl çalıştım oranın insanı gayet güvenilir ve yardımsever esinizin polis olmasi size o insanları kotuleme hakkı vermez.Çünkü bebegim de hiçbi sıkıntı yokken düşük tehlikesi var diyerek kürtaj olması gerektiği söylendi biz apar topar izin alıp memlekete gittik ve hiçbir sorun olmadığını söylediler arkadaşımın bebeğin düşük ilacı verildi gebeyken bebeğini kaybetti şimdide ilaç bi kere kullanılması gerekirken 2 defa kesinlikle ve aç karnina kullanmam gerektiği söylendi neden üzerinize alindiginizi anlam veremedim bunu anlamanız için burda bi gün yaşamanız yeterli .hergün eşimi ise gönderirken onu bidaha goremiycem diye hergün Ağlıyorum allah bu duyguları kimseye yaşatmasın
Kizlar cildiniz ne alemde benimki cok kuru 've yanaklarimda putur putur sivilce Gibi ama degil minik kabarikliklar var.hamilelikten once hic yoktu
Yaşadıklarınız orda oldugunuz için mi başınıza geldi buralarda öyle sorunlar yok mu sanki yanlış teşhis yüzünden çok zor şeyler yaşayan insanlar heryerde var ayrıca ben orda iki yıl çalıştım oranın insanı gayet güvenilir ve yardımsever esinizin polis olmasi size o insanları kotuleme hakkı vermez.
Benim de aynı ergenligime geri döndüm resmen sivilce doldu yüzüm vücudumBenim de yüzüm cok sivilcelendi.hormonlar nedeniyle sanırım,doktorum temiz tutmaya calis dedi bir sey de kullanamıyorum.Calısınca daha zor oluyor.evde olunca kimse görmüyo diyorum :) İnsallah azalır ve bi daha cıkmazlar.Bol su önemli ama iste her gün icemiyorum bolca.
Ben beşik alacağım ilk etapta odayı sonra bakarım heralde. Ama beşiği ayrı bir odaya koyacağım o da oda sayılır heralde:))
Canım bebiş büyüdükten sonra oda yapacağız. Yani 3-4 sene sonra. İlk etapta beşik alacağım. Onu da bebeğin uyanma durumuna göre yerleştiririm.
Yoga yapmani oneririm kaslari cok guzel gevsetiyor. Basladigimdan beri agrilarim cok azaldi.Kizlar benim bel ve sirt agrilarim basladi ozellikle gece oluyor gunduz rahatsiz etmiyor ama gece uyku uyuyamiyorum agridan doguma kadar boyle surecek sanirim :/
Bi yanlış anlaşılma oldu :) biz seker yüklemesini konuşuyorduk ya bende aksama doktora soracaktım. İste oradaki oda doktor olan O dao doktor da şeker yüklemesi yapılmasını istedi. Yoksa bende oda yapmıyorum sizinle ayni fikirdeyim :) sadece beşik aldık
Haklisin canim bikac seans gitmistim simdi evden devam etmeyi planliyorum bende umarim iyi gelirYoga yapmani oneririm kaslari cok guzel gevsetiyor. Basladigimdan beri agrilarim cok azaldi.
Ben d&r dan almistim neslihan iskit ile hamile yogası. Nette video bulamadim hamilelere yonelik.Haklisin canim bikac seans gitmistim simdi evden devam etmeyi planliyorum bende umarim iyi gelir
Sivilce olayı bende de artmaya başladı yaBenim de yüzüm cok sivilcelendi.hormonlar nedeniyle sanırım,doktorum temiz tutmaya calis dedi bir sey de kullanamıyorum.Calısınca daha zor oluyor.evde olunca kimse görmüyo diyorum :) İnsallah azalır ve bi daha cıkmazlar.Bol su önemli ama iste her gün icemiyorum bolca.
Ayni sorundan ben de muzdaribim. Ellerimi kremliyorum gunde 2,5 litre su iciyorum yine de ellerim acaip kuru kiyafetlerime falan takiliyor. Onleyemedim bu durumu maalesef ben de. Zeytinyagi surup gezicem yakindaBol.bol.su ic canim. Gunde en az 2 litre su iciyorum. Yinede vucudum kuru. Minik lekeler seklinde deri soyulmasi cikti. Cok unlu bir cildiyeye uzmanina gittim. Bol bol memlendir ve 3 litre su icmeye calis dedi. Yazin daha kotu olur dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?