2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

kullanmadım duydum ama hep bağışıklığımız bize saldırıyor:) çok enterasan allah hepimizin yardımcısı olsun
şuan için kalıcı bi hasarım yok inşallah ta olmaz
Günaydın tatlım inşallah hiçbirinizde olmaz bu şekilde seyreder bebişlerinizide sağlıkla büyütürsünüz öpüyorum :)

Merhaba arkadaslar bende ms im ,benimde ilk drum rana hanimdi sonra gatada seref hocaya gittim son 4 yildir cok sukur atak gecirmiyorum ve lezyonlarim uyuyor cok sukur ,gebelikten once de marmara egitimden rapor aldim gebelikte etkisi minumumdur diye ,Allah hepimize sabir versin

Amin canım benimde uyuyor rana hoca dua et uyanmasın dedi hiç unutmam sanada geçmiş olsun canım sende ankaradasın
beende ankaralıyım bebişin hayırlı olsun aynı haftalarda doğurucaz bakalım:)

Kizlar Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli bebislerinize kavusmayi nasib etsin. Allah yardimciniz olsun. Sizin ve hepimizn.
Dun detayli ultrasona girdim minik kizim 350 gr olmus maasallah.
Bir problemi yok gbi gozukuyor cok sukur.
Dun ayni zamanda kendi doktorumun mayista dogum yapacagini da ogrendim daha once hic karnina bakmamistim :))
Mayis haziran baska doktora gidicem temmuzda geri gelecek. Ya ayni anda dogursaydik napardim diye dusundum ama yanimda olacak cok sukur..

Yanında olması güzel şanslısın insan alışınca doktora değiştirmesi zor gelir inşalalh hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri canım

Kızlar, bu arada ben bir doula ile görüşmeye başladım, İstanbul'da olan varsa özelden isim önerebilirim. Normal doğum istiyorum ama hislerim çok karışık, bilinmezliğin verdiği korku da var tabii, bu yüzden her türlü desteğe ihtiyacım olduğunu düşündüğüm ve doulanın da bana yardımcı olacağına inandığım için böyle bir karar verdim. Eşim ve ailem de destekledi. (Doula kavramı henüz bizim ülkemizde çok yeni, o yüzden ne olduğunu bilmeyen olabilir, o yüzden şu linki bırakıyorum merak edenler için http://www.do-um.com/content/yazilar/2-1-Dogum-Dogum-kocu-doula-kimdir-_17.aspx)

Amin canım benimde uyuyor rana hoca dua et uyanmasın dedi hiç unutmam sanada geçmiş olsun canım sende ankaradasın
beende ankaralıyım bebişin hayırlı olsun aynı haftalarda doğurucaz bakalım:)
İnsallah hayirlisi ile ,evet ankaraliyim ama evlenince istanbula yerlestim seninde bebisin hayirli olsun arkadasim ,dr buyuk olasilikla temmuz 30 yada 1 agustos ta sezeryan ile aliriz dedi ,biran once gelseydi saglikla hayirlisi ile bebeklerimiz

Kizlar cildiniz ne alemde benimki cok kuru 've yanaklarimda putur putur sivilce Gibi ama degil minik kabarikliklar var.hamilelikten once hic yoktu

Kizlar cildiniz ne alemde benimki cok kuru 've yanaklarimda putur putur sivilce Gibi ama degil minik kabarikliklar var.hamilelikten once hic yoktu
Benimde yanaklarimda kirmizi kirmizi seyler cikiyor ve ne kadar nemlendirsem bile gecmiyor. Ellerim de kurudu soyulmaya basladi gunde 3 kez kremliyordum baktim gecmiyor ben de 1e indirdim kremlemeyi boyle devam edecek sanirim hamislik suresince

Kkzlar sicakla araniz nasil? Yaz anneleri olarak yazin erken gelmesi hic iyi olmadi daha simdiden havalar boyleyse haziran temmuz agustosu dusunemiyorum :/

Neden kimseye guvenemiyorsun tatlım kimin nasıl bi kotulugunu gördün anlamadım insanları bu şekilde ayristirmak hiç hoş değil.

Çünkü bebegim de hiçbi sıkıntı yokken düşük tehlikesi var diyerek kürtaj olması gerektiği söylendi biz apar topar izin alıp memlekete gittik ve hiçbir sorun olmadığını söylediler arkadaşımın bebeğin düşük ilacı verildi gebeyken bebeğini kaybetti şimdide ilaç bi kere kullanılması gerekirken 2 defa kesinlikle ve aç karnina kullanmam gerektiği söylendi neden üzerinize alindiginizi anlam veremedim bunu anlamanız için burda bi gün yaşamanız yeterli .hergün eşimi ise gönderirken onu bidaha goremiycem diye hergün Ağlıyorum allah bu duyguları kimseye yaşatmasın

Allahim sabir versin sana canim bol bol dua edip icini ferahlatmaya calis.. Bu arada demir ilacini kullanmadan iki saat once ve sonra sut urunleri kullanma etkisini gostermiyormus..

Benimde yanaklarimda kirmizi kirmizi seyler cikiyor ve ne kadar nemlendirsem bile gecmiyor. Ellerim de kurudu soyulmaya basladi gunde 3 kez kremliyordum baktim gecmiyor ben de 1e indirdim kremlemeyi boyle devam edecek sanirim hamislik suresince
Bol.bol.su ic canim. Gunde en az 2 litre su iciyorum. Yinede vucudum kuru. Minik lekeler seklinde deri soyulmasi cikti. Cok unlu bir cildiyeye uzmanina gittim. Bol bol memlendir ve 3 litre su icmeye calis dedi. Yazin daha kotu olur dedi...

Bol.bol.su ic canim. Gunde en az 2 litre su iciyorum. Yinede vucudum kuru. Minik lekeler seklinde deri soyulmasi cikti. Cok unlu bir cildiyeye uzmanina gittim. Bol bol memlendir ve 3 litre su icmeye calis dedi. Yazin daha kotu olur dedi...
Sağolun kızlar sadece bende olmadığını bilmek biraz rahatlattı.çünkü yaslanmisim gibi hissediyorum.tabiki bebeğim herşeyden önemli ama yine de moralini bozuyor insanin aynaya bakınca çirkin hissetmek

Günaydın benimde aynı sorunum var yüzümde bacaklarımdadad döküntü var gerçi ebn yağlamıyorum cildimi ondan olabilirmi bilemedim cilt pötür pötür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…