2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bencede yalnız olmadığımızı bilmek güzel. Sen nezamandir ms hastasisin ılac kullaniomuydun
2010 dan beri ms hastasıyım plaklarım hem beyın hem omurilikte var rana karabudak ankadaradayım ben
ilaç kullanıyorum tüm lezyonlarım uyuyor şuan hamileyim dekorta başlattılar genel anlamda süte ete çok dikkat ettim
tek sorunum bu ilaç beniç ok şişirdi 14 kilo aldım:)

Himm anladim canim. Bende 20 13 ten beri ms hastasıyım ole ağır ataklar geçirmedim çok sukur kocaeli de husnu Efendi'ye gidiorum bnde bnmde lezyonlar beyin ve omurilik te hamileykende kontrole gidiorum ama bana başka bi ılac vermedi hamilelikte alicagim normalde rebif ıgne kullanio dum hamile olduğumu ogrendigimde kestik

hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım hamileleik iyi geliyormuş birde emzirmek te iyi geliyor diyorlar daha doğurmadık ama bakalım inşlallah kökten kurutuluruz gerçi ms benim arkadaşım oldu 6 senedir sürekli yorgunluk yerken dikkat etmeler hayatımızı kontol ediyoruz. rabbim apır kalıcı ataklar vermesin bebişlerimizde sağlıklı olsun inşşallah seninkinin cinsiyeti bellimi benim nasipse bir kızım olucak elif hanım :)

Allah yardimcin olsjn canim bu sureci hayirlisiyla atlatirsin orada ins.. Burda biz variz kafana bu sekilde takilanlari mutlaka paylas birbirimize yardimci olmak icin variz :)

Çok teşekür ederim eşim polis memuru burda onu bırakıp gidemiyorum da burdada hersey sıkıntı doktor bile kimseye güvenemiyoruz dışarı bile çıkamıyoruz dualarinizi eksik etmeyin...

Çok teşekür ederim eşim polis memuru burda onu bırakıp gidemiyorum da burdada hersey sıkıntı doktor bile kimseye güvenemiyoruz dışarı bile çıkamıyoruz dualarinizi eksik etmeyin...
Allah kolaylıklar versin canım sana da eşine de inşaallah . Bebeğin de hayırlı olsun . Kucağına almak nasip olsun

Amin canim benim bende alıştım artık ona ins iyi gelir de kurtuluruz her an tetikte olmak zor çünkü yalnız anlamadigim bişi var suan kullandığın ılac ne için bn suan ms le ilgili bişi kullanmıyorum. Benimde bi oğlum olucak ( çağan bey ) inşallah Rabbim izin verirse ins saglikla kavuşuruz bebislerimize

Merhaba canım bnm arkdşmda ankara numune hastanesine gidiyor bu arada kapari otu varmış ms e cok iyi geliyormuş kullandınız mı bilmiyorum bağışıklığın hep güclü olması lazım Hep sağlıklı günler dileğiyle:)

valla kuzum stres ve yorgunluğa gelmiyoruz biliyorsun bende tek ms yok iltihaplı romatizmada var
tetiklemesin diye verdi sanırım detayını sormadım ms plaklarım var diyince doğumcu verdi rana hocaya sordum içiçen dedi
hepimizinki farklı seyrediyor zaten heran dediğin gibi kontrolde olmak bazen sıkıyor bence kurcalamadım işin acığı sorup öğrendikçe takıyorum dahada stres oluyorum ben çok dşünüyorum niye böyle oldum bilmiyroum ve sürekli ağrılar neyse geçer inşallah

kullanmadım duydum ama hep bağışıklığımız bize saldırıyor:) çok enterasan allah hepimizin yardımcısı olsun
şuan için kalıcı bi hasarım yok inşallah ta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…