2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kasıntılar bende de başladı kasidikca çatlarmış kasımayın,çok zor dayanmak ama tatlı tatlı kaşınıyor di mi?

@Asklnihan canım ben iki fitil bi krem kullandım bi fitil tek kullanımlık kremle aynı markaydi zalain. Diğer fitili 5 gün gün aşırı gerisini de haftada bir kullandım ama onun adını hatırlamıyorum maalesef

Aslında sadece kilosu ve boyu icin farkediyor sanirim
Onun haricinde zaten ic organlari 20. Haftada olusmus durumda kontrolunu saglayabilir. Kol bacak uzunluklarini da haftasina gore ne durumda diye kontrol ediyor o yuzden sabredemiyorsan git canim :)

Benimki de 6 tane fitil sadece.İste fitilin kendisi cok tedirgin edici :) Gecmistir insallah rahatsizligin.
O zaman en iyisi gitmek sanirim.iki gündür de net hissetmiyorum hareketlerini cok merak ediyorum.Dün cok agladim bugün bir iki ufak hissettim sanki.Daha öncekiler daha belirgindi,hepsi gazdı da ben mi anlamadim diyorum.Görememek cokzor.Ne güzel net hissetmissin canim,daim olsun :)
Hemde nasıl engel olamiorum kendime ister istemez kasiorum peki sen nası dayaniosun canim
Pek dayanamıyorum ama bana da arkadasim söyledi zor tutuyorum kendimi.kremimi sürünce rahatlyo.benim özellikle bacaklarm cok kasiniyo ve kasiyorum insallah catlamaz.

Evet cnm ayın 1inde

18 Nisan canım benim. 22. Hafta olacak.

Kızlar günaydın bugün Dr kontrolum var kızımı gorcem ama grip oldum yaaa ilacta kullanamicsm nasıl gecrcem bu gribi nane limon dışında ne kullanabilirim

Kızlar günaydın bugün Dr kontrolum var kızımı gorcem ama grip oldum yaaa ilacta kullanamicsm nasıl gecrcem bu gribi nane limon dışında ne kullanabilirim
Ben papatya çayı iciyorum canım. Antiseptik özelliği var. Yine de çok içme.

Evet canım geçti çok şükür bence sen de kullan doktor onermisse zararı yoktur hem o mantarın ilerlemesi daha da zararlı ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…