Salihli deyim o olur mu?ayyyy izmirde misin canım sen..ahhh ne özledim ya..şubat tatilinde de gelemedim bu sene..burnumda tütüyo valla...okul kapansın Alalhtan birşey çıkmazsa soluğu orada alıcam, bi kordon bi kemeraltı bi kızlarağası bi alsancak bi göztepe bi inciraltı sahilevleri urla bi karşıyaka yapayım da rahatlayım :) bi boyoz bi gevrek,pasaportta bi çay... offffff..izmire aşeriyorum galiba :))
canım benim de tansiyonum çok düşük. dün işe giderken otobüste bayıldım. doktora gittik hemen dr hamilelikte olur dedi. yüksek olması kötü ama düşük olmasında sorun yok dedi. ama bir kez daha bayılırsam nörolojiye gitmem gerekliymiş. hamileliğimde 3. kez oldu çünkü.
Cnm uzun kollu citcitlilardanda al birde penye yelekler var ondanda almani tavsiye ederim ağustosta olacak bebislerimiz ama bulunmasında fayda var akşamları serin olabilir giydiririzKonu alışverişten açılmışken ben yavaştan basladim bişeyler almaya ama daha çok kış indiriminden 3-6 aylık şeyler aldım yenidogan için bi iki set aldım da agustos bebekleri tam olarak ne giyer bazıları citcitli badi yeter diyo bazıları bebekler usur uzun kollu al diyo kafam çok karisti
Evet haklısın cnm yelek almak lazimCnm uzun kollu citcitlilardanda al birde penye yelekler var ondanda almani tavsiye ederim ağustosta olacak bebislerimiz ama bulunmasında fayda var akşamları serin olabilir giydiririz
Benimde tansiyonum düşüyo doktr gebelikte nprmal dediTeşekür ederim ayakta duramıyorum yaa ne kötü biseymis boylee
Belki bebeğe birşey olmasından korkuyodur ben edime korkuyorum birşey olacak diye demiştim adam o gün bugündür yanıma. Yanasmiyo biz çok duygusaliz bu ara bnde oyleyim ama biraz geç gelince bebis esimde bnde sakiniyoruz korkuyoruz skma canini içini frah tut neden sogusunki sen ona bi evlat veriyorsunKızlar aklıma takıldı be soracak kimsem de olmadığı için affınıza sığınarak soruyorum. Bu aralar çok duygusal hissediyorum eşimle herşey çok güzel gidiyor ancak yanaşmıyor Ada'm tamam çok istediğim için değil ama zoruma gidiyor böyle değildi yanı haftada 3 mutlaka olurdu şimdi on gün geçiyo 12 gün geçiyo hiç o anlamda yanaşmıyor acaba soğuyor mi benden çirkin mi geliyorum artık ufff sıkıldı Can'ım bu duruma sizinle paylaşmak istedim
ayyy izmir hasretim depreşti zaten kızlar..ben de kemeraltına ineyim istiyorum ya.. :)
Hicbirsey yapmıyorum canım,eşim supurup siliyor evi.calışıyorum aynı zamanda sen de yorma kendini canım.Kızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Rutin kan tahlilleri yapiliyor degil mi sana?ilk ayla kalmadı değil mi?vitamin ve kan degerleri icin demir vs.takviyesi alman gerekir diye dusunuyorum.bebek depolarimiza kadar aliyor bizden.benim bile depo demirim azalmis biraz o kadar yemeye.Gunaydin kizlar. Ne olacak bendeki bu halsizlik yorgunlukkac haftadir halsizim bu hafta daha beter oldum. kolumu kaldiramiyorum. Sabah ise kalkarken resmen agliyorum gitmemek icin. Butun gun basim masada yuzume bakan neyin var hasta misin diyor. On gun once doktora gittim. Bebegin cinsiyetiydi derken heyecandan unuttum sormayi. Herkangi bir vitamin yada kan ilaci kullanmiyorum. Hamileligimin ilk ayinda doktor kan degerlerime bakip gerek yok demisti. Bir ilgisi olabilir mi sizce. Cok sikildim bu halimden. Daha doktor randevuma da cok var.
Kaşınınca çatlamaya başlıyor diye duydumKızlar ya Karnım acayip kasinio benim ya sürekli nemlendirmeye calisiorum ama yok kaşiyorum da ister istemez kıpkırmızı oldu lier aç kullanio dum normalde ama kasinio die bebe yağı ne bulursam suruom ama faydası olmuo napıcam ben ya
Kaşınınca çatlamaya başlıyor diye duydum
Ben de aynı şeyi yaşadım canım doktor mantar dedi fitil ve krem verdi kullandım çok şükür geçti. Gebelikte sık görülen bişey endişe etme
İşte ben de aynı sebeple beklesem mi diyorum daha büyümüş olur ama sabredemiyorum da.21 de gitmenin avantajı oldu mu,beklesem mi?20-24 arasi gidin diyorlar beni doktorum 20de cagirmisti ama biraz daha buyusun bebisim her seyini net gorelim
Die 21. Haftada gittim ama o bir hafta oyle zor gecti ki keske 20de gitseydim dedim :))
Bu hafta cuma di mi canim,Haftaya perşembe 20+3 olcaz insallah.Cnm ben cuma gidicem sende haftaya git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?