2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Salihli deyim o olur mu?
Hep beraber buluşup yapalım bari alışverişi.
Ağustos anneleri geldi açılın.

Allah allah napcaz peki biz böyle bi çözümünde yokmuş

Kizlar e bebekte de indirim vardi bende erken diye bişey almıyordum ama fiyati uygun gelince aldim biseyler. 10 lu hastane cikisi 30 liraya aldim mesela hala var mi indirim bilmiyorum. izmir de olan arkadaslar kizlar agasinin o tarafta bi bebek mağazasında da besik yatagi ile birlikte cok uygundu ben o zamanlar 15 haftaliktim almadim insallah hala indirimdedir gidip almayi düşünüyorum :)

Konu alışverişten açılmışken ben yavaştan basladim bişeyler almaya ama daha çok kış indiriminden 3-6 aylık şeyler aldım yenidogan için bi iki set aldım da agustos bebekleri tam olarak ne giyer bazıları citcitli badi yeter diyo bazıları bebekler usur uzun kollu al diyo kafam çok karisti

Cnm uzun kollu citcitlilardanda al birde penye yelekler var ondanda almani tavsiye ederim ağustosta olacak bebislerimiz ama bulunmasında fayda var akşamları serin olabilir giydiririz

Ben organik pamuklu hastane çıkışları var onlardan almayı düşünüyorum çok renkli şeyler almamak lazım azolu olabiliyo pamuklu kumaşlar şimdi herşeyi krıştırıyolar bende bile allerji yapıyo o yüzden güzel araştırmak lazım

Kizlar yaz bebisleri hemen pisik olabiliyomus o yuzden cok giydirmemek gerek sanirim yoksa pisik alerji vs oluomus o yuzden cok dikkat etmeliyiz Allahim korusun..

Kızlar aklıma takıldı be soracak kimsem de olmadığı için affınıza sığınarak soruyorum. Bu aralar çok duygusal hissediyorum eşimle herşey çok güzel gidiyor ancak yanaşmıyor Ada'm tamam çok istediğim için değil ama zoruma gidiyor böyle değildi yanı haftada 3 mutlaka olurdu şimdi on gün geçiyo 12 gün geçiyo hiç o anlamda yanaşmıyor acaba soğuyor mi benden çirkin mi geliyorum artık ufff sıkıldı Can'ım bu duruma sizinle paylaşmak istedim

Belki bebeğe birşey olmasından korkuyodur ben edime korkuyorum birşey olacak diye demiştim adam o gün bugündür yanıma. Yanasmiyo biz çok duygusaliz bu ara bnde oyleyim ama biraz geç gelince bebis esimde bnde sakiniyoruz korkuyoruz skma canini içini frah tut neden sogusunki sen ona bi evlat veriyorsun

Benim de annem sağolsun öyle hevesli ki bize alacak bisey bırakmadı.aslında ben de kendim biseyler almaya ozeniyordum ama kirilmasinlar diye böyle de söylenmiyor

Kızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Hicbirsey yapmıyorum canım,eşim supurup siliyor evi.calışıyorum aynı zamanda sen de yorma kendini canım.

Rutin kan tahlilleri yapiliyor degil mi sana?ilk ayla kalmadı değil mi?vitamin ve kan degerleri icin demir vs.takviyesi alman gerekir diye dusunuyorum.bebek depolarimiza kadar aliyor bizden.benim bile depo demirim azalmis biraz o kadar yemeye.

Kızlar ya Karnım acayip kasinio benim ya sürekli nemlendirmeye calisiorum ama yok kaşiyorum da ister istemez kıpkırmızı oldu lier aç kullanio dum normalde ama kasinio die bebe yağı ne bulursam suruom ama faydası olmuo napıcam ben ya

Kaşınınca çatlamaya başlıyor diye duydum

Ben de aynı şeyi yaşadım canım doktor mantar dedi fitil ve krem verdi kullandım çok şükür geçti. Gebelikte sık görülen bişey endişe etme

Canım sen hangi fitili kullanmıştın,devletteki neo-penatron vermisti,özeldeki onun yerine bana donaxyl verdi.Ama cesaret edip kullanamiyorum, kanama filan yapar mi?korkuyorum.

20-24 arasi gidin diyorlar beni doktorum 20de cagirmisti ama biraz daha buyusun bebisim her seyini net gorelim
Die 21. Haftada gittim ama o bir hafta oyle zor gecti ki keske 20de gitseydim dedim :))
İşte ben de aynı sebeple beklesem mi diyorum daha büyümüş olur ama sabredemiyorum da.21 de gitmenin avantajı oldu mu,beklesem mi?

Cnm ben cuma gidicem sende haftaya git bence
Bu hafta cuma di mi canim,Haftaya perşembe 20+3 olcaz insallah.

La Lune canım seninle günlerimiz yakındı 1 gün var sen ne zaman gideceksin ayrıntılı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…