• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Öf kızlar yaa sinir oldum bi cinsiyet ogrenemedik bu seferde yüzde 60 kız diyo yüzde ne yaa ultrasonda 19 haftalik gözüküyor hala cinsiyet ogrememedik :(

Tetanoz aşısı oldum olan var mı? Kolum ağrıyor. Kızım da aşıdan sonra daha hareketli güp güp vuruyor alttan.:anneadayı:

Dün babasıyla tekmeleri hissedelim derken uyuyakalmışız. Şimdiden uyutuyor bizi :KK53:
Ben de oldum 2 hafta once canim gece uzerine yatma bir iki gun surer agrisi sonrasinda bir problem yasamazsin

TE="filizzz1516, post: 45859316, member: 718623"]Öf kızlar yaa sinir oldum bi cinsiyet ogrenemedik bu seferde yüzde 60 kız diyo yüzde ne yaa ultrasonda 19 haftalik gözüküyor hala cinsiyet ogrememedik :KK43:[/QUOTE]
Nasi
Nasi bi doktormus o ya hala anlayamio mu normalde kemik yapisindan bile anliolar

TE="filizzz1516, post: 45859316, member: 718623"]Öf kızlar yaa sinir oldum bi cinsiyet ogrenemedik bu seferde yüzde 60 kız diyo yüzde ne yaa ultrasonda 19 haftalik gözüküyor hala cinsiyet ogrememedik :KK43:
Nasi
Nasi bi doktormus o ya hala anlayamio mu normalde kemik yapisindan bile anliolar[/QUOTE]

Bende anlamıyorum yüzde 60 ne demek yaa nasıl sinirlendim hala çok sinirliyim hakkaride olduğumuz için başka doktor şansım yok :KK61:

TE="filizzz1516, post: 45859316, member: 718623"]Öf kızlar yaa sinir oldum bi cinsiyet ogrenemedik bu seferde yüzde 60 kız diyo yüzde ne yaa ultrasonda 19 haftalik gözüküyor hala cinsiyet ogrememedik :KK43:[/QUOTE]
Nasi
Nasi bi doktormus o ya hala anlayamio mu normalde kemik yapisindan bile anliolar
Nasi

Bende anlamıyorum yüzde 60 ne demek yaa nasıl sinirlendim hala çok sinirliyim hakkaride olduğumuz için başka doktor şansım yok :KK61:[/QUOTE]

Dogum yaptirmayi bilio mu acaba hey yarabbim ya oldu olcak solemesin hic dogumda gorursunuz

TE="filizzz1516, post: 45859316, member: 718623"]Öf kızlar yaa sinir oldum bi cinsiyet ogrenemedik bu seferde yüzde 60 kız diyo yüzde ne yaa ultrasonda 19 haftalik gözüküyor hala cinsiyet ogrememedik :KK43:
Nasi

Bende anlamıyorum yüzde 60 ne demek yaa nasıl sinirlendim hala çok sinirliyim hakkaride olduğumuz için başka doktor şansım yok :KK61:[/QUOTE]

Dogum yaptirmayi bilio mu acaba hey yarabbim ya oldu olcak solemesin hic dogumda gorursunuz[/QUOTE]

:mad::mad::mad:bu gidişle öyle olucak galibaa

Evet canım geçti çok şükür bence sen de kullan doktor onermisse zararı yoktur hem o mantarın ilerlemesi daha da zararlı ihmal etme
Bugün kullanayim canim cesaret edemiyorum ama haklısın ilerlemesin.

Benimde yarın hem doktor kontrolum bar hemde detayliya girecem çok heyecanliyim:KK73::KK37:
Beni de simdiden heyecani sardı daha bir hafta var.Allah hayirli haberler almayi nasip etsin canım.
Tetanoz aşısı oldum olan var mı? Kolum ağrıyor. Kızım da aşıdan sonra daha hareketli güp güp vuruyor alttan.:anneadayı:

Dün babasıyla tekmeleri hissedelim derken uyuyakalmışız. Şimdiden uyutuyor bizi :KK53:
Canım agrisi oluyor diyorlar birkac gün sürermis ben de haftaya yaptıracagim sanırım.ya hareketlerini hissetmek ne güzel,ben de bugün hissettim yine cok sükür.böyle pit diye bir sey vuruyo gibi icerden di mi ama cok kuvvetli degil.

Beni de simdiden heyecani sardı daha bir hafta var.Allah hayirli haberler almayi nasip etsin canım.

Canım agrisi oluyor diyorlar birkac gün sürermis ben de haftaya yaptıracagim sanırım.ya hareketlerini hissetmek ne güzel,ben de bugün hissettim yine cok sükür.böyle pit diye bir sey vuruyo gibi icerden di mi ama cok kuvvetli degil.
Saol cnm inşallah hepimiz iyi haberler alalım :KK68::nazar:

Zamanla kuvvetleniyor. Benimki artık dışarıdan da hissediliyor. Babayı tepmeyi çok seviyoruz.

Kilo fazlası olanlar daha geç hissedebiliyormuş canım. Bir de ilk hamileliği olanlar.
kilom yok. ama ilk hamileliğim belki ondandır. artık 24. ayı bekleriz 18 de hissetmiş biraz. sonra hissedemedim. sadee arada karnımda balık varmış gibi hissediyorum.

Zamanla kuvvetleniyor. Benimki artık dışarıdan da hissediliyor. Babayı tepmeyi çok seviyoruz.
Yaa o günler de gelsinhayrlisyla cok istiyorum.Her gün ufak tefek vuruyor ama dısarıdan belli değil,babasina ise cook nazlı,bi kre hissetti.Elimizi koydugumuz an duruyo.Bi de hep asagilarda hissediyorum ne zaman yukariya cikacak.
ben kendim bile zor hissediyorum babası mümkün değil hissedemez şimdi.. seninki baya güçlü kuvvetli. benimki çok tembelll.....
Bizimki de sakin canım bi de erkek yani :) bir an önce daha net hissetmek istiyorum

Back