Senin yine daha erkenmiş. Benim doktor tam garantici. Cinsiyeti öğrenmek için öteledi sonra da böyle oldu düzen. Neyse sağlık olsun.
İstanbuldayım canım ya...ailem izmir'de... çok özlüyorum .Sen neredesin canım..
Ben de oldum 2 hafta once canim gece uzerine yatma bir iki gun surer agrisi sonrasinda bir problem yasamazsinTetanoz aşısı oldum olan var mı? Kolum ağrıyor. Kızım da aşıdan sonra daha hareketli güp güp vuruyor alttan.
Dün babasıyla tekmeleri hissedelim derken uyuyakalmışız. Şimdiden uyutuyor bizi
NasiTE="filizzz1516, post: 45859316, member: 718623"]Öf kızlar yaa sinir oldum bi cinsiyet ogrenemedik bu seferde yüzde 60 kız diyo yüzde ne yaa ultrasonda 19 haftalik gözüküyor hala cinsiyet ogrememedik
Nasi
Nasi bi doktormus o ya hala anlayamio mu normalde kemik yapisindan bile anliolar
NasiTE="filizzz1516, post: 45859316, member: 718623"]Öf kızlar yaa sinir oldum bi cinsiyet ogrenemedik bu seferde yüzde 60 kız diyo yüzde ne yaa ultrasonda 19 haftalik gözüküyor hala cinsiyet ogrememedik
Bugün kullanayim canim cesaret edemiyorum ama haklısın ilerlemesin.Evet canım geçti çok şükür bence sen de kullan doktor onermisse zararı yoktur hem o mantarın ilerlemesi daha da zararlı ihmal etme
Beni de simdiden heyecani sardı daha bir hafta var.Allah hayirli haberler almayi nasip etsin canım.Benimde yarın hem doktor kontrolum bar hemde detayliya girecem çok heyecanliyim
Canım agrisi oluyor diyorlar birkac gün sürermis ben de haftaya yaptıracagim sanırım.ya hareketlerini hissetmek ne güzel,ben de bugün hissettim yine cok sükür.böyle pit diye bir sey vuruyo gibi icerden di mi ama cok kuvvetli degil.Tetanoz aşısı oldum olan var mı? Kolum ağrıyor. Kızım da aşıdan sonra daha hareketli güp güp vuruyor alttan.
Dün babasıyla tekmeleri hissedelim derken uyuyakalmışız. Şimdiden uyutuyor bizi
Saol cnm inşallah hepimiz iyi haberler alalımBugün kullanayim canim cesaret edemiyorum ama haklısın ilerlemesin.
Beni de simdiden heyecani sardı daha bir hafta var.Allah hayirli haberler almayi nasip etsin canım.
Canım agrisi oluyor diyorlar birkac gün sürermis ben de haftaya yaptıracagim sanırım.ya hareketlerini hissetmek ne güzel,ben de bugün hissettim yine cok sükür.böyle pit diye bir sey vuruyo gibi icerden di mi ama cok kuvvetli degil.
Zamanla kuvvetleniyor. Benimki artık dışarıdan da hissediliyor. Babayı tepmeyi çok seviyoruz.Bugün kullanayim canim cesaret edemiyorum ama haklısın ilerlemesin.
Beni de simdiden heyecani sardı daha bir hafta var.Allah hayirli haberler almayi nasip etsin canım.
Canım agrisi oluyor diyorlar birkac gün sürermis ben de haftaya yaptıracagim sanırım.ya hareketlerini hissetmek ne güzel,ben de bugün hissettim yine cok sükür.böyle pit diye bir sey vuruyo gibi icerden di mi ama cok kuvvetli degil.
ben kendim bile zor hissediyorum babası mümkün değil hissedemez şimdi.. seninki baya güçlü kuvvetli. benimki çok tembelll.....Zamanla kuvvetleniyor. Benimki artık dışarıdan da hissediliyor. Babayı tepmeyi çok seviyoruz.
Çikolata yiyince çok hareketleniyor.ben kendim bile zor hissediyorum babası mümkün değil hissedemez şimdi.. seninki baya güçlü kuvvetli. benimki çok tembelll.....
ben onu da denedim yok canım olmuyor. hareket etmiorÇikolata yiyince çok hareketleniyor.
Kilo fazlası olanlar daha geç hissedebiliyormuş canım. Bir de ilk hamileliği olanlar.ben onu da denedim yok canım olmuyor. hareket etmior((
kilom yok. ama ilk hamileliğim belki ondandır. artık 24. ayı bekleriz 18 de hissetmiş biraz. sonra hissedemedim. sadee arada karnımda balık varmış gibi hissediyorum.Kilo fazlası olanlar daha geç hissedebiliyormuş canım. Bir de ilk hamileliği olanlar.
Yaa o günler de gelsinhayrlisyla cok istiyorum.Her gün ufak tefek vuruyor ama dısarıdan belli değil,babasina ise cook nazlı,bi kre hissetti.Elimizi koydugumuz an duruyo.Bi de hep asagilarda hissediyorum ne zaman yukariya cikacak.Zamanla kuvvetleniyor. Benimki artık dışarıdan da hissediliyor. Babayı tepmeyi çok seviyoruz.
Bizimki de sakin canım bi de erkek yani :) bir an önce daha net hissetmek istiyorumben kendim bile zor hissediyorum babası mümkün değil hissedemez şimdi.. seninki baya güçlü kuvvetli. benimki çok tembelll.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?