Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında sadece kilosu ve boyu icin farkediyor sanirimCanım sen hangi fitili kullanmıştın,devletteki neo-penatron vermisti,özeldeki onun yerine bana donaxyl verdi.Ama cesaret edip kullanamiyorum, kanama filan yapar mi?korkuyorum.
İşte ben de aynı sebeple beklesem mi diyorum daha büyümüş olur ama sabredemiyorum da.21 de gitmenin avantajı oldu mu,beklesem mi?
Bu hafta cuma di mi canim,Haftaya perşembe 20+3 olcaz insallah.
La Lune canım seninle günlerimiz yakındı 1 gün var sen ne zaman gideceksin ayrıntılı için?
Kasıntılar bende de başladı kasidikca çatlarmış kasımayın,çok zor dayanmak ama tatlı tatlı kaşınıyor di mi?
Boşver ya bebek sağlıklı olsunda katlanırız çatlaklaraBende ole duymustum off ya daha simdiden kullandığım onca şeye rağmen o diil de kaşıntidan duramiorum
Boşver ya bebek sağlıklı olsunda katlanırız çatlaklara
Benimki de 6 tane fitil sadece.İste fitilin kendisi cok tedirgin edici :) Gecmistir insallah rahatsizligin.@Asklnihan canım ben iki fitil bi krem kullandım bi fitil tek kullanımlık kremle aynı markaydi zalain. Diğer fitili 5 gün gün aşırı gerisini de haftada bir kullandım ama onun adını hatırlamıyorum maalesef
O zaman en iyisi gitmek sanirim.iki gündür de net hissetmiyorum hareketlerini cok merak ediyorum.Dün cok agladim bugün bir iki ufak hissettim sanki.Daha öncekiler daha belirgindi,hepsi gazdı da ben mi anlamadim diyorum.Görememek cokzor.Ne güzel net hissetmissin canim,daim olsun :)Aslında sadece kilosu ve boyu icin farkediyor sanirim
Onun haricinde zaten ic organlari 20. Haftada olusmus durumda kontrolunu saglayabilir. Kol bacak uzunluklarini da haftasina gore ne durumda diye kontrol ediyor o yuzden sabredemiyorsan git canim :)
Pek dayanamıyorum ama bana da arkadasim söyledi zor tutuyorum kendimi.kremimi sürünce rahatlyo.benim özellikle bacaklarm cok kasiniyo ve kasiyorum insallah catlamaz.Hemde nasıl engel olamiorum kendime ister istemez kasiorum peki sen nası dayaniosun canim
Evet cnm ayın 1indeCanım sen hangi fitili kullanmıştın,devletteki neo-penatron vermisti,özeldeki onun yerine bana donaxyl verdi.Ama cesaret edip kullanamiyorum, kanama filan yapar mi?korkuyorum.
İşte ben de aynı sebeple beklesem mi diyorum daha büyümüş olur ama sabredemiyorum da.21 de gitmenin avantajı oldu mu,beklesem mi?
La Lune canım seninle günlerimiz yakındı 1 gün var sen ne zaman gideceksin ayrıntılı için?
18 Nisan canım benim. 22. Hafta olacak.Canım sen hangi fitili kullanmıştın,devletteki neo-penatron vermisti,özeldeki onun yerine bana donaxyl verdi.Ama cesaret edip kullanamiyorum, kanama filan yapar mi?korkuyorum.
Alin yanınıza kremi bebe yağını kaşındıkca sürün.Hemde nasıl engel olamiorum kendime ister istemez kasiorum peki sen nası dayaniosun canim
Ben papatya çayı iciyorum canım. Antiseptik özelliği var. Yine de çok içme.Kızlar günaydın bugün Dr kontrolum var kızımı gorcem ama grip oldum yaaa ilacta kullanamicsm nasıl gecrcem bu gribi nane limon dışında ne kullanabilirim
Bende iceyim evde var günde 1 bardak birşey yapmaz dimiBen papatya çayı iciyorum canım. Antiseptik özelliği var. Yine de çok içme.
Bende iceyim evde var günde 1 bardak birşey yapmaz dimi
Ben sanki duymuştum ama kimden bilmiyorum ihlamurda içerim napim. Gecsinde saol cnmBen hamileler kullanmasın gibi bir yazı görmedim. Kendim de 2-3 günde 1 bardak içtim. Fazlası zarar her şeyin.
Ben sanki duymuştum ama kimden bilmiyorum ihlamurda içerim napim. Gecsinde saol cnm
18 Nisan canım benim. 22. Hafta olacak.
Senin yine daha erkenmiş. Benim doktor tam garantici. Cinsiyeti öğrenmek için öteledi sonra da böyle oldu düzen. Neyse sağlık olsun.Ben de 8 nisanda gidicem, doktor o zaman görmek istedi
Evet canım geçti çok şükür bence sen de kullan doktor onermisse zararı yoktur hem o mantarın ilerlemesi daha da zararlı ihmal etmeBenimki de 6 tane fitil sadece.İste fitilin kendisi cok tedirgin edici :) Gecmistir insallah rahatsizligin.
O zaman en iyisi gitmek sanirim.iki gündür de net hissetmiyorum hareketlerini cok merak ediyorum.Dün cok agladim bugün bir iki ufak hissettim sanki.Daha öncekiler daha belirgindi,hepsi gazdı da ben mi anlamadim diyorum.Görememek cokzor.Ne güzel net hissetmissin canim,daim olsun :)
Pek dayanamıyorum ama bana da arkadasim söyledi zor tutuyorum kendimi.kremimi sürünce rahatlyo.benim özellikle bacaklarm cok kasiniyo ve kasiyorum insallah catlamaz.