• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım valla havalar eskisi gibi tahmin edilmiyo ki şu ikili setler var ya ana kucağı oturtuluyo üstüne ben öyle bişey almak istiyorum havalar kötü olsa bile gezmek için avmye gideriz zaten otoparktan direk çıkarsın bebek arabasıyla diye düşünüyorum
Daha cok var benim on defa degist kararim :))

Cinsiyeti öğrenince bir zıbın bir de don aldık donansın diye.:-) Daha araştırma aşamasındayım. Sanırım çoğu şeyi internetten sipariş vereceğim. Fiyatlar daha uyguna denk geliyor. Kıyafeti de sanırım kemeraltından alacağız.

Aaaaaa sende mi İzmirdesin...Bende oda takımını bile internetten almayı düşünüyorum.Dediğin gibi kıyafetleride kemeraltından...

Kızlar benim sürekli tansiyonum düşüyor napmam lazım yaa hiç iyi değilim. ..

Kızlar benim sürekli tansiyonum düşüyor napmam lazım yaa hiç iyi değilim. ..
canım benim de tansiyonum çok düşük. dün işe giderken otobüste bayıldım. doktora gittik hemen dr hamilelikte olur dedi. yüksek olması kötü ama düşük olmasında sorun yok dedi. ama bir kez daha bayılırsam nörolojiye gitmem gerekliymiş. hamileliğimde 3. kez oldu çünkü.

kızlar bir de ben bi kaç kıyafet dışında önce ateş ölçer ve biberon almayı düşünüyorum. hastane çıkışları kıyafetler şimdi yeni olar temmuz gibi indirime girer diye düşünüyorum. o yüzden kıyafeti mayıs ve hazirana bırakıyorum.:)

Ben de bi iki mağaza gezdim ama internet daha uygun. Yalnız normalde tüm alışverişimi internetten yapıyor olmama rağmen bebeğimin kıyafetlerini görerek dokunarak almak istiyorum.

Bana kalsa hergün bişiler alırım da eşim frenliyor, gerekli olanları alalım daha sonra bebeğe göre alırız diyor :)
Ben de zor tutuyorum kendimi :) internetten sürekli fiyat araştırıyorum mothercare chicco ürünleri çok kaliteli duruyor ama fiyatları da baya yüksek. Ama en azından ilk 6 aylık süreçte daha kaliteli ürünler almak istiyorum

Bende öztürkçe kız ismi araştryrm

Ben de her ihtimale araştırmıştım..birkaç öğrencimin ve arkadaşlarımın kızlarının isimleri de var;
Ayman ,Ayzer,Betim,Burla,Aybala,Edgü,Ayşin,Umay,Dilahan,Gökçen,Bediz...

gönlünce ,içine sinen bir isim bulursun inşallah güzel kızına :)

Kizlar selam
Doktor kontrolumuz vardi cuma gunu. Kan tahlili idrar tahlili vs istedi. Idrar temiz cok sukur ama kan degerlerm dusuk cikti demir ilaci verdi smdi ona basliycam. Imom a devam.
Kabizlik sorunum var devam ederse magnezyum verecek o da ise yaramazsa yumusatici bir ilac var onu denerz az az dedi.
Bugun sabahtan beri cok fena gaz problemim var. yani bacagimi kaldirdigimda bile canim yaniyor. Sizde bu sorunu yasayan var mi? Metsil kullanabilirsin dedi doktor ama fayda etmiyor:KK43:(

mümkün olduğunca kimyon tüketmeye çalış canım çok iyi geliyor,bir de yemeklere tane karabiber atıyorum o da gazı alıyor.Benim safra kesem yok bazen sancıdan kolumu indiremiyorum kalp krizi geçiriyorum sanıyorum resmen .Hep dikkat gerekiyor soğuk yeme, peynir süt gaz yapıyor özellikle bazı bünyelerde. şifa olsun inşalalh canım

Cinsiyeti öğrenince bir zıbın bir de don aldık donansın diye.:-) Daha araştırma aşamasındayım. Sanırım çoğu şeyi internetten sipariş vereceğim. Fiyatlar daha uyguna denk geliyor. Kıyafeti de sanırım kemeraltından alacağız.
ayyyy izmirde misin canım sen..ahhh ne özledim ya..şubat tatilinde de gelemedim bu sene..burnumda tütüyo valla...okul kapansın Alalhtan birşey çıkmazsa soluğu orada alıcam, bi kordon bi kemeraltı bi kızlarağası bi alsancak bi göztepe bi inciraltı sahilevleri urla bi karşıyaka yapayım da rahatlayım :) bi boyoz bi gevrek,pasaportta bi çay... offffff..izmire aşeriyorum galiba :))

Back