• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Haftalardir bakiyorum ama hala cok kararsizim bide begendiklerim cok pahali sanki kendimize araba aliyoruz :)
Senin aklinda hangi modeller var?
Benim begendiklerim de çok pahali concord neo quinny Buzz jane rader stokke xplory bunları beğeniyorum çok güzeller ama çok pahali lar bi de şey var gyno symbo tam böyle mi yazılıyor bilmiyorum ama internetten baktım güzel görünüyor gerçek nasıl bilemem tabi fiyati da daha uygun diğerlerine göre

Gün içinde yediğim meyvenin haddi hesabı yok. Bak sadece bugün yediklerimi sayayım. Cani çeken olursa da yollarım.
Muz
3 elma
2 portakal
7-8 çilek
1 armut
15-20 çağla
3 incir.
:KK70: ya benim niye kilo aldığım belli oldu. :kk77:

Alemsin La Lunecim, bencede belli olmuş, bu yazdıklarını yesem ben kesin 10 kilo alırdım :D

Kizlar selam
Doktor kontrolumuz vardi cuma gunu. Kan tahlili idrar tahlili vs istedi. Idrar temiz cok sukur ama kan degerlerm dusuk cikti demir ilaci verdi smdi ona basliycam. Imom a devam.
Kabizlik sorunum var devam ederse magnezyum verecek o da ise yaramazsa yumusatici bir ilac var onu denerz az az dedi.
Bugun sabahtan beri cok fena gaz problemim var. yani bacagimi kaldirdigimda bile canim yaniyor. Sizde bu sorunu yasayan var mi? Metsil kullanabilirsin dedi doktor ama fayda etmiyor:KK43:(

Kabızlık sorunun için hurması dene canim ben çok derinden yasiorum kabızlık sorununu ne yesem etkili olmamıştı ama hurma nin faydasını gördüm birde zeytinyağı iciorum bi kaşık kahvaltı da gerçekten faydasını gördüm bi dene derim ılac kullanmak yerine

Kabızlık sorunun için hurması dene canim ben çok derinden yasiorum kabızlık sorununu ne yesem etkili olmamıştı ama hurma nin faydasını gördüm birde zeytinyağı iciorum bi kaşık kahvaltı da gerçekten faydasını gördüm bi dene derim ılac kullanmak yerine
Hurmanin bu aylarda yenilmesinin cok saglikli olmadigini dusunuyorum bence drunuza danisip oyle yiyin ,son haftalarda acilma olsun ve dogum kolaylassin diye yeniliyor diye biliyorum ben ters bi durum bu aylarda yemek sanki :KK57:

Selam kızlar.Herkese iyi haftalar
Ben bugün kızımı gördüm geldim.Herşey yolunda çok şükür.
Bende bi yandan oda takımlarına bakıyorum.Sonra bikaç kişi daha erken sonra bak diyor hevesim kaçıyor.
Kızıma bişeyler almak hazırlamak istiyorum fakat nerden başlıyacağımı bilemiyorum..
Sizlerde hazırlıklar ne durumda..

Bende bi yandan oda takımlarına bakıyorum.Sonra bikaç kişi daha erken sonra bak diyor hevesim kaçıyor.
Kızıma bişeyler almak hazırlamak istiyorum fakat nerden başlıyacağımı bilemiyorum..
Ben daha bisey almadim sadece bakıyorum dışarı çıkınca hepsini bir toplu almayı düşünüyoruz nasip olursa

Ben daha bisey almadim sadece bakıyorum dışarı çıkınca hepsini bir toplu almayı düşünüyoruz nasip olursa
Ben öğrenince kez z olduğunu tulum aldım zıbın aldım oda takımını faln topluca alcaz inşallah dışarı çıkınca 6 aylık olalimda bi hayrlisiyla ozamn baslicam

Ben öğrenince kez z olduğunu tulum aldım zıbın aldım oda takımını faln topluca alcaz inşallah dışarı çıkınca 6 aylık olalimda bi hayrlisiyla ozamn baslicam

Bende her doktor kontrolunden sonra hatırası olsun diye 1 parça birşey alıyorum.Biyandanda heves ediyorum işte büyük eşyalarımızı da alalaım diye.
Dediğin gibi 6.ay olduktan sonra almak daha iyi olacak galiba..
:KK54::KK58:

Ne guzel ben bugun de ogrenemedim kordon cok yakinmis bacak arasina erkek olabilir ama kesin degil dedi

Hurmanin bu aylarda yenilmesinin cok saglikli olmadigini dusunuyorum bence drunuza danisip oyle yiyin ,son haftalarda acilma olsun ve dogum kolaylassin diye yeniliyor diye biliyorum ben ters bi durum bu aylarda yemek sanki :KK57:

Canim bu hurma nin faydası sadece doğumu kolaylastirmak açılma sağlamak diilki IIçinde bissürü vitamin potasyum kalsiyum var besleyiciligi yüksek yani peygamber efendimizin bu konuda sözleri bile var ben yemek derken bi tabagini bi oturus ta yiyin demiorum bikaç tane yeterli zaten ben yiorum şahsen doktoruma gittigimde de sorarım artık ama unutmayalım ki herseyin fazlası zarar

Bende her doktor kontrolunden sonra hatırası olsun diye 1 parça birşey alıyorum.Biyandanda heves ediyorum işte büyük eşyalarımızı da alalaım diye.
Dediğin gibi 6.ay olduktan sonra almak daha iyi olacak galiba..
:KK54::KK58:

Cinsiyeti öğrenince bir zıbın bir de don aldık donansın diye.:-) Daha araştırma aşamasındayım. Sanırım çoğu şeyi internetten sipariş vereceğim. Fiyatlar daha uyguna denk geliyor. Kıyafeti de sanırım kemeraltından alacağız.

Benim begendiklerim de çok pahali concord neo quinny Buzz jane rader stokke xplory bunları beğeniyorum çok güzeller ama çok pahali lar bi de şey var gyno symbo tam böyle mi yazılıyor bilmiyorum ama internetten baktım güzel görünüyor gerçek nasıl bilemem tabi fiyati da daha uygun diğerlerine göre
2.875 yazıyor gerçek mi o fiyatlar?:KK57:
Her gideceğimiz yere taksi tutsak 3 sene yeriz bu parayı.:KK53:

Kızlar bebek alışverişinde neler alınmalı?
Ben nette bazı listeler görüyorum ama bence çok abartılı. Gerçekten o kadar çok eşyaya ihtiyaç oluyor mu?
Ben kullanıldıkça ve ihtiyaç oluştukça almak istiyorum. Bebeğin ne kadar kilolu olacağı vs belli değil.
En asgari neler alınabilir?
Deneyimli anneler ve anne adayları neler düşünüyorsunuz?

Ben nette bazı listeler görüyorum ama bence çok abartılı. Gerçekten o kadar çok eşyaya ihtiyaç oluyor mu?
Ben kullanıldıkça ve ihtiyaç oluştukça almak istiyorum. Bebeğin ne kadar kilolu olacağı vs belli değil.
Ben iki tane hastane çıkışı almayı bi de zıbın takımları var ya üçlü hastane çıkışına benzer iki tane falan sa öyle takım alıcam çünkü birsürü hediye geliyomuş ilk günlerimizi idare edelim bi şekilde neye ihtiyaç duyarsam gidip alıcam sonra bence de o listeler çok gereksiz evlenirken de internetten çeyiz listesi indirmiştim çoğunu almadım liste kabarık olsun dye yazıyolar sanki :)) bi hastaneye giderken oluşturduklrı listeyi ciddiye almayı düşünüyorum şimdilik :))

ilk zamanlar icin birkac parca 0-3 aylik almayi planliyorum cunku dedigin gibi hem kilosunu bilemiyoruz hem de cabuk buyuyorlar bosuna alinmis oluyor o yuzden alacagim giysileri 0-6 aylik seklinde alacagim insallah. Dedigin gibi fazlaca liste var internette ama abarti gibi.. Simdiden kendimiz icin gecelik pijama takimi ( tabi ne kadar kilo alacagimi bilmedigimden bu da biraz erken gibi) vs birde bebisimiz icin hastane cikislarini alabilirz sanirim.. He birde saolsun buyyklerimiz bebisim icin yelek patik ormusler onlar simdiden yerini aldi dolabimizda :) Bakalim tecrubeli anneler ne yorum yapar..

Stokke,mima benimde favorim ama gereksiz pahalilar sanirim.. Aklima yatan en makuli concord neo onun icin ebebek ve joker gb magazalarda indirimleri takip ediyorum her gun :)

Gönderebilirim neredesiniz kızlar?
Canım Allah razı olsun,teklifin bile yeter.Nasıl canım çektiyse bugün nasip oldu yedim biraz çok şükür.

Hazırlıklara gelince güzel ve öz nasıl basarabilirim bu hazırlık sürecini bilemiyorum.Çok masraflı bir süreçmiş,her şey çok pahalı:KK43: Bir iki ufak kıyafet aldım o kadar.Herkes yelek örme derdinde,oysa almak istediğin şeylerden birini biz alalım deseler ne kadaaar makbule geçer:KK51:
Hediye kıyafet gelir ama ilk etapta giyecegi kiyafetler de az olmasın diyorum.Çok kirleniyormus,makine de dolmuyo küçücük şeylerle diyorlar.2 hastane çıkışı 3-5tane 5li takım var aklımda ama emin değilim.

Kızlar bugün 19+1 olduk çok sükür.Haftaya ayrıntılı ultrason için gitsem erken mi olur yoksa iyi mi,siz kaçıncı haftanıza randevu aldınız?

Kızlar bugün 19+1 olduk çok sükür.Haftaya ayrıntılı ultrason için gitsem erken mi olur yoksa iyi mi,siz kaçıncı haftanıza randevu aldınız?
20-24 arasi gidin diyorlar beni doktorum 20de cagirmisti ama biraz daha buyusun bebisim her seyini net gorelim
Die 21. Haftada gittim ama o bir hafta oyle zor gecti ki keske 20de gitseydim dedim :))

Back