Bi de onun hamileler icin olani varmis solenta pregna onu duydunuz mu?Ben yıllardır Kullaniyorum Cnm çok memnunum solante pigmenta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de onun hamileler icin olani varmis solenta pregna onu duydunuz mu?Ben yıllardır Kullaniyorum Cnm çok memnunum solante pigmenta
Bende clexane 4000 kullanyrm normal doğum istyrm inşllhTüp bebek mi cnm senin. Ben de hibor 3500 Kullaniyorum hergün acaba bana da mi sezeryan der ki??
Evet canım. 4.tüp bebek tedavimde oldu çok şükür. Hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallahTedaviyle olunca zaten direk sezeryan diyorlar. Bebeğin eşi de aşağıda dönmez de böyle olursa kesin sezeryan zaten dedi ama normal doğum için yüzde 1 bile ihtimal vermedi kendi doktorum kesinlikle sezeryan aklından bile geçirme dedi
10 hafta 3 günlükken doktorum clexane ve progestan iğnelerimi kesti. 12. haftaya kadar jel kullandırdı. 16 hafta dolana kadar da kan sulandırıcı coraspine devam dedi. İlacı yarın bırakıyorum inşallah sıkıntı yaşamam. Kan pıhtılaşması yok ama önlem için kullandırdıBende clexane 4000 kullanyrm normal doğum istyrm inşllh
Hayırlı cumalaaaar :)Gunaydin guzel annisler hayirli cumalar herkesee
Canim selamBi de onun hamileler icin olani varmis solenta pregna onu duydunuz mu?
Bende kanpıhtılaşması var mecburum yani10 hafta 3 günlükken doktorum clexane ve progestan iğnelerimi kesti. 12. haftaya kadar jel kullandırdı. 16 hafta dolana kadar da kan sulandırıcı coraspine devam dedi. İlacı yarın bırakıyorum inşallah sıkıntı yaşamam. Kan pıhtılaşması yok ama önlem için kullandırdı
Slm kizlar guneste yuzunuzde lekeler cikmaya basladi mi? Bende basladi iyi bir gunes kremi tavsiyesine ihtiyacin var tabi gebelere uygun olmasi ve yagli olmamasi gerekiyor. Cildim cabuk sivilceleniyor da. Tavsiye ettiginiz bir urun var mi? Burada bi eczane solate mi oyle bisey gosterdi nasildir bilern var mi?
Anladım canım. Allah kolaylık versin. Olan annelere oluyor yav :)Bende kanpıhtılaşması var mecburum yani
Çok güzel. Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin hepimize. Ben de pazartesi günü öğleden sonra kontrole gideceğim İnşallah. Bakalım ayrıntılı ultrason için ne zaman çağıracak. Ne kadar sürdü ultrason bir de çok net gördün mğ her şeyiniHayirlu cumalar arkadaslar. Bugun oğlumu gordum. Ayrintili ultrasonumuz vardi. Hersey yolunda masallah guzelce buyuyor cok sukur. 24 cm boyu 392 gr ağırlığımız var. Cok ozlemisim
Hayırlı olsun aramızda bir gün var ne güzel aynı dönemde birilerini görmek. Dr kilo ve boy için ne dedi? Ben de erkek hissediyordum erkek çıktıGünaydın Hanımlar hayırlı cumalariniz olsun inşallah. . Bende dün bebisimin cinsiyetini öğrendim. Küçük prensim geliyor.. en başından beri hissetmistim rüyamda da gordum Çin takvimi de tuttu bnde. Hayirlisiyla Minikleri kucagimiza aliriz hepimiz insallah
Ağrı, kramp, kasıla ben de de ara ara oluyor. Ama fark ediyorum ani kalkıp oturunca falan daha çok oluyorKizlar merhaba bugun sabahtan beri bebegin oldugu yerde agri var ayaga kalkinca daha da artiyor ama arada bebegin hareketini de hissediyorum sizce normal mi bilemedim ?
Bazen banada oluyor canım dinlenmeye bakKizlar merhaba bugun sabahtan beri bebegin oldugu yerde agri var ayaga kalkinca daha da artiyor ama arada bebegin hareketini de hissediyorum sizce normal mi bilemedim ?
Ağrı, kramp, kasıla ben de de ara ara oluyor. Ama fark ediyorum ani kalkıp oturunca falan daha çok oluyor
Canım ozaman dr a bir git görün sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama için rahat ederOyle ara ara agrilari cok kafama takmiyorum ama sabahtir agriyor bilemedim ayaga kalkinca sanki gobegim dusecekmis gibi hissediyorum