- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
Geçmiş olsun canım nane limon yap iyice sarın terlet kendini uyu sonra duş al hafifler inş.Kızlar ben soğuk almışım.kuru kuru öksürük ve burun akıntısı var.
Bal limon yapıyorum.Başka önerileri olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım nane limon yap iyice sarın terlet kendini uyu sonra duş al hafifler inş.Kızlar ben soğuk almışım.kuru kuru öksürük ve burun akıntısı var.
Yaa neresi orası yaa :)))Buyurun arkadaşlar hepimiz benim hastanede doğuralım yeni doğan yoğun bakım vs hepsi var.
Yazmışsın canım salihlili misin iş yerimdeki arkadaşım da oralıydı:))Salihli özel can hastanesi.
Aynen tatlım o yüzden 2000 tl olan yerde doğurcam Allah kısmet ederse gene iki bin iyi ankarada da meşhur yerler 4-6 bin arası gidiyooYa o cok onemli.. Ben hastane secerken ilk dikkat edilecek noktanin yenidogan bakim unitesinin gelismisligi olmasi gefek diye duymustum o yuzden hassasiyet gostermeye calisiyorum ama istanbulda fiyatlar asiri asiri pahali malesef
Yok canım değilim. AMA burada yaşıyorum.Yazmışsın canım salihlili misin iş yerimdeki arkadaşım da oralıydı:))
Ne yazıkki çalışıyorum dinlenemiyorum.Ancak pazar günü dinelenebileceğim sanırım.Geçmiş olsun canım nane limon yap iyice sarın terlet kendini uyu sonra duş al hafifler inş.
Yaaa gğzel bereketli yer ege bi başka üzümü zeytinyağı yeşilliği ohh :))) güzel güzel beslersin bebişiniiiYok canım değilim. AMA burada yaşıyorum.
Doula nedir? Cahilliğim tavan.
Kızlar ben soğuk almışım.kuru kuru öksürük ve burun akıntısı var.
Teşekkür ettim.Ihlamuru unutmuşum tamamen ..Hatırlattığın iyi oldu.Ihlamur çayı içebilirsin. Tuzlu suyu burnuna çekip açabilirsin.
Hangi hastane o?
Fiyat uygunmuş ya. Ben çakmak erdem hastanesine başladım 1000 tl normal doğum 2000 sezeryan dediler :/
Muhtemelen sezeryan olacak 2 dr da öyle dedi. Ama 2000 çok yüksek geliyor bana. Medipolü aradım oradada 3000 küsür dediler
Tedaviyle olunca zaten direk sezeryan diyorlar. Bebeğin eşi de aşağıda dönmez de böyle olursa kesin sezeryan zaten dedi ama normal doğum için yüzde 1 bile ihtimal vermedi kendi doktorum kesinlikle sezeryan aklından bile geçirme dediDoğuma daha aylar varken nasıl karar vermişlerki sezeryan olacağına, ben 2 doktora gidiyorum 2sinden de henüz doğumla ilgili bir şey duymadım...
Tüp bebek mi cnm senin. Ben de hibor 3500 Kullaniyorum hergün acaba bana da mi sezeryan der ki??Tedaviyle olunca zaten direk sezeryan diyorlar. Bebeğin eşi de aşağıda dönmez de böyle olursa kesin sezeryan zaten dedi ama normal doğum için yüzde 1 bile ihtimal vermedi kendi doktorum kesinlikle sezeryan aklından bile geçirme dedi
Ben yıllardır Kullaniyorum Cnm çok memnunum solante pigmentaSlm kizlar guneste yuzunuzde lekeler cikmaya basladi mi? Bende basladi iyi bir gunes kremi tavsiyesine ihtiyacin var tabi gebelere uygun olmasi ve yagli olmamasi gerekiyor. Cildim cabuk sivilceleniyor da. Tavsiye ettiginiz bir urun var mi? Burada bi eczane solate mi oyle bisey gosterdi nasildir bilern var mi?