• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ya o cok onemli.. Ben hastane secerken ilk dikkat edilecek noktanin yenidogan bakim unitesinin gelismisligi olmasi gefek diye duymustum o yuzden hassasiyet gostermeye calisiyorum ama istanbulda fiyatlar asiri asiri pahali malesef
Aynen tatlım o yüzden 2000 tl olan yerde doğurcam Allah kısmet ederse gene iki bin iyi ankarada da meşhur yerler 4-6 bin arası gidiyoo

Slm kızlar çatlaklar için hazır kremler çok onerilmiyor diye bitkisel bi karışım hazırladım daha önce deneyen arkadaşlar çok memnun ben de dün başladım. Buraya yazıyorum umarım faydası olur. Kayısı yagi Hindistan cevizi yağı kakao yağı ve saf zeytin yağı hepsinden aynı miktarda karıştırın sürün her tarafiniza pehlivan gibi olursunuz :KK45::KK28:

Hangi hastane o?

Fiyat uygunmuş ya. Ben çakmak erdem hastanesine başladım 1000 tl normal doğum 2000 sezeryan dediler :/
Muhtemelen sezeryan olacak 2 dr da öyle dedi. Ama 2000 çok yüksek geliyor bana. Medipolü aradım oradada 3000 küsür dediler

Doğuma daha aylar varken nasıl karar vermişlerki sezeryan olacağına, ben 2 doktora gidiyorum 2sinden de henüz doğumla ilgili bir şey duymadım...

Doğuma daha aylar varken nasıl karar vermişlerki sezeryan olacağına, ben 2 doktora gidiyorum 2sinden de henüz doğumla ilgili bir şey duymadım...
Tedaviyle olunca zaten direk sezeryan diyorlar. Bebeğin eşi de aşağıda dönmez de böyle olursa kesin sezeryan zaten dedi ama normal doğum için yüzde 1 bile ihtimal vermedi kendi doktorum kesinlikle sezeryan aklından bile geçirme dedi

Tedaviyle olunca zaten direk sezeryan diyorlar. Bebeğin eşi de aşağıda dönmez de böyle olursa kesin sezeryan zaten dedi ama normal doğum için yüzde 1 bile ihtimal vermedi kendi doktorum kesinlikle sezeryan aklından bile geçirme dedi
Tüp bebek mi cnm senin. Ben de hibor 3500 Kullaniyorum hergün acaba bana da mi sezeryan der ki??

Ben devlet hastanesine gidiyorum orasi da beni merkezi bir devlet hastanesine yonlendirecekmis 30. haftadan sonra. Sanirim herkes ozelde dogurmayi planliyor benim kacirdigim birseyler mi var acep:oops:

Slm kizlar guneste yuzunuzde lekeler cikmaya basladi mi? Bende basladi iyi bir gunes kremi tavsiyesine ihtiyacin var tabi gebelere uygun olmasi ve yagli olmamasi gerekiyor. Cildim cabuk sivilceleniyor da. Tavsiye ettiginiz bir urun var mi? Burada bi eczane solate mi oyle bisey gosterdi nasildir bilern var mi?

Slm kizlar guneste yuzunuzde lekeler cikmaya basladi mi? Bende basladi iyi bir gunes kremi tavsiyesine ihtiyacin var tabi gebelere uygun olmasi ve yagli olmamasi gerekiyor. Cildim cabuk sivilceleniyor da. Tavsiye ettiginiz bir urun var mi? Burada bi eczane solate mi oyle bisey gosterdi nasildir bilern var mi?
Ben yıllardır Kullaniyorum Cnm çok memnunum solante pigmenta

Kizlarrr midemmm çok bulunmaya başladı tuzlida kesmiyo napmam lazim varmı çözümünü bulan

Back