• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar merhaba, siz benden önce hamile kaldığınız için daha tecrübelisiniz. İkili test için hangi haftada randevu aldınız? Ben 12+1 için aldım, iyi mi acaba? Bir de daha sonra hangi rutin kontroller oluyor? Cevaplarınız için teşekkür ederim önceden:KK68:
Bebeğin hayrlı olsun canım. İkili testi yaptırmak istemedim yaptırmadım sadece 12+3 haftalıkken ense kalınlığını ölçtürdüm iyi çıktı. Ayda bir muayeneye çağırıyor dr bazen de 10 gün sonraki ücretsiz kontrole de gel diyor. Ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum o da 2-3 hafta sonra olur herhalde

Kızlaaaar daha önce gittiğim 2 doktorum erkek demişti bu kız diyor yüzde yüz kız diyor kafam cok karıştı. ..

Hayirlu cumalar arkadaslar. Bugun oğlumu gordum. Ayrintili ultrasonumuz vardi. Hersey yolunda masallah guzelce buyuyor cok sukur. 24 cm boyu 392 gr ağırlığımız var. Cok ozlemisim :KK200:
Maşallah kuzuya annesi. Ay ne güzel ya. Ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason? Uzun uzun seyredebildin mi kuzuyu?

Ağrı, kramp, kasıla ben de de ara ara oluyor. Ama fark ediyorum ani kalkıp oturunca falan daha çok oluyor

Bazen banada oluyor canım dinlenmeye bak :KK66:

Aksama kadar devam ederse gidecegim sanirim

kizlar ya bi konuda kafam karisti herkes ozele mi gidiyor ? ozel hastanede mi dogum yapmayi planliyor ? Devlet hastanesinde dogum cok mu kotu ? ben devlet hastanesine gidiyorum belli bir haftadan sonra merkezi bir hastaneye sevk edecekmis doktorum orda devam edecekmisiz. Dogum orda gerceklesecek ama devlet hastanesinde esler doguma giremiyor mu sadece ozel de mi mumkun?

Aksama kadar devam ederse gidecegim sanirim

kizlar ya bi konuda kafam karisti herkes ozele mi gidiyor ? ozel hastanede mi dogum yapmayi planliyor ? Devlet hastanesinde dogum cok mu kotu ? ben devlet hastanesine gidiyorum belli bir haftadan sonra merkezi bir hastaneye sevk edecekmis doktorum orda devam edecekmisiz. Dogum orda gerceklesecek ama devlet hastanesinde esler doguma giremiyor mu sadece ozel de mi mumkun?
Canım ben zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için daha hassasım dr konusunda o yüzden daha seçiciyim. Devlette dr undan memnunsan orda doğum yapanlardan da tavsiye aldıysan tabiyki devam et. Ama devlette genelde muayenelerde ve doğumhanede stajer dr larda bulunduğu için rahat edemeyeceğimi düşündüm

Canim selam
Ben hastanenin doguma hazirlik kursuna gidiyorum da oradaki cildiyeci doktor sunlari demis ben de devrik cumlelerimle not almisim :
Yazin yuze gunes koruyucu
Nisandan itubaren sapka tak
Icinde kimyasak olmayan mineralli gunes koruyucu bioderm vs hepsinin hamileler icin mineralli olanlari var. kapurtonun solente si kullanilabilir
Gunese cikmadan yarm saat once sur 3 saatte bir surulmeli disardayken. Saat 2-3 arasi kol bacak 15 dk guneslenme ile d vitamini yeterli olur.
Tesekkur ederim canim ben de gunese hic dayanamam hemen carpar sapka mecbur artik

Kızlar merhaba, siz benden önce hamile kaldığınız için daha tecrübelisiniz. İkili test için hangi haftada randevu aldınız? Ben 12+1 için aldım, iyi mi acaba? Bir de daha sonra hangi rutin kontroller oluyor? Cevaplarınız için teşekkür ederim önceden:KK68:

Canim 11-14. Haftalarda yapiliyor bence pztsi git

2 hafta önce 2 ayrı doktora gittik 15. Haftada yani erkek dedi ikiside suan 17. Hafta Bu doktor kesin kız diyo eminmisiniz diyorum evet yüzde 99 kız dedi şok geçirdim yani :)
Bana doktorum 16. Haftada hala yanılma payı var bisey söylemeyeceğim demişti. Bi daha ki randevuyu da 1 ay sonraya vermişti. 15. Haftadaki tahminlerde yanlışlar çıkabiliyor bi kaç kişi de daha oldu.

Bu arada benim bebik dun aksam ve bu sabah kıpırdadı onun olduğundan eminim salak bi ifadeyle gülme geldi :D çok cokk güzeldi :KK68:

Bana doktorum 16. Haftada hala yanılma payı var bisey söylemeyeceğim demişti. Bi daha ki randevuyu da 1 ay sonraya vermişti. 15. Haftadaki tahminlerde yanlışlar çıkabiliyor bi kaç kişi de daha oldu.

Bu arada benim bebik dun aksam ve bu sabah kıpırdadı onun olduğundan eminim salak bi ifadeyle gülme geldi :KK70: çok cokk güzeldi :KK68:
Benimkide kiprdadi kahkaha attım eşim ne oldu dedi bende bizimki annesini gidikladi dedim ayyy çok güzel bir duygu yaa

Bu arada benim bebik dun aksam ve bu sabah kıpırdadı onun olduğundan eminim salak bi ifadeyle gülme geldi :KK70: çok cokk güzeldi :KK68:

:) Ayy ne güzel bende doktora dedim bikaç gündür kipirdamiyo önce kipirdiyodu dedim doktor bana baktı güldü zaten hissedemessiniz henüz dedi sonra izletti bak kipirdiyo hissediyon mu diyo elini oynatti ayağını oynattı hissetmedim :)))) ama ben hala erkek olduğunu düşünüyorum bakalım hayırlısı :)

Benimkide kiprdadi kahkaha attım eşim ne oldu dedi bende bizimki annesini gidikladi dedim ayyy çok güzel bir duygu yaa

Bugün ara ara hissettim hep :) ben kıpırdadı diyince eşimde hemen gelip elini koyuyor :D ama ona kıpırdamıyor genelde teyzesine oynuyor :D

:) Ayy ne güzel bende doktora dedim bikaç gündür kipirdamiyo önce kipirdiyodu dedim doktor bana baktı güldü zaten hissedemessiniz henüz dedi sonra izletti bak kipirdiyo hissediyon mu diyo elini oynatti ayağını oynattı hissetmedim :)))) ama ben hala erkek olduğunu düşünüyorum bakalım hayırlısı :)

Hadi bakalım hayırlısı inşallah :)
belki bende yarın öğrenirim her cumartesi aynı şeyi söylüyorm bi türlü gidemedik :D

Bu arada belim çok fena :( yürümekte güçlük çekiyorum yatıp kalkamıyorum

Bugün ara ara hissettim hep :) ben kıpırdadı diyince eşimde hemen gelip elini koyuyor :KK70: ama ona kıpırdamıyor genelde teyzesine oynuyor :KK70:

Hadi bakalım hayırlısı inşallah :)
belki bende yarın öğrenirim her cumartesi aynı şeyi söylüyorm bi türlü gidemedik :KK70:

Bu arada belim çok fena :KK43: yürümekte güçlük çekiyorum yatıp kalkamıyorum

Ara ara oluyor öyle en kisa zamanda geçer inşallah zaten ultrasonda gördükten sonra hepsi geçiyo :))

2 hafta önce 2 ayrı doktora gittik 15. Haftada yani erkek dedi ikiside suan 17. Hafta Bu doktor kesin kız diyo eminmisiniz diyorum evet yüzde 99 kız dedi şok geçirdim yani :)
Canım takvimini yanlış ayarlamışsın galiba o yüzden bizim kafalar karıştı ben de cinsiyet için erken dicektim ki anladım :) kesin cinsiyet için 20. Haftayı bekleyin diyenler var yaaa yürek dayanmaz aman üzülme kız olursa yeleğe kelebek çiçek kondurursun erkek olursa buluttu arabaydı :)

Hayırlı olsun aramızda bir gün var ne güzel aynı dönemde birilerini görmek. Dr kilo ve boy için ne dedi? Ben de erkek hissediyordum erkek çıktı

Saolasin canim kusura bakma giremedim bikaç gündür. Sende benden bi gün önce mi öğrendin cinsiyetini valla boyu 11 cm minigimin kilosunu sormayı unuttum ama ya herseyin yolunda bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Sana neler dedi doktorun

Back