2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ya o cok onemli.. Ben hastane secerken ilk dikkat edilecek noktanin yenidogan bakim unitesinin gelismisligi olmasi gefek diye duymustum o yuzden hassasiyet gostermeye calisiyorum ama istanbulda fiyatlar asiri asiri pahali malesef

Kizlar nefes kokusu problemi yasayan var mi? dislerimi duzenli fircaliyorum agiz bakimi konusunda her seyi yapiyorum ama yine de nefesim kokuyo insanlara yanasmaya hatta esime bile yanasmaya cekinir oldum.. Yok mudur bir caresi acaaba

Kizlar nefes kokusu problemi yasayan var mi? dislerimi duzenli fircaliyorum agiz bakimi konusunda her seyi yapiyorum ama yine de nefesim kokuyo insanlara yanasmaya hatta esime bile yanasmaya cekinir oldum.. Yok mudur bir caresi acaaba
Canım suyu biraz daha çok içmeye çalış çünkü daha fazla tükürük salgılıyoruz suya sa daha çok ihtyacımız olduğu için yeterli gelmiyormuş ben de çok rahatsızım karanfil çiğniyorum bi de daha çok fırçalıyorum dişlerimi korkmuyo da değilim çok fırçalmak da iy değil diyolar

Benim hastane normal doğum 2000 tl diyolr sezeyanı soramadım bile Yönetimle konuşun diyolar bu daha abuk çünkü nedr yani pazarlığa açık bi durum mu kayınvalidemle gidicem ona pazarlıkta kendisi çok iyi

Doula nedir? Cahilliğim tavan.

Bende sadece top gibi göbek var. Tamam kötü görünmüyor ama ben ilerisi için endişeliyim böyle giderse ikişer ikişer de son aylarda alırsam vay halime.

Kızlar hiç doğum fiyatlarını soran var mı?
Benim hastanede hem sezeryan hem de normal 850 tlymis.

Benim gittiğim doktorun hastaneyle anlaşması var 1250 tl imiş, ama ben devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum, görümcem ebe devletten çekinmene gerek yok diyor

Canım ne yazıkki bende aynı durumdayım..Çaresi nedir bilemiyorum.

Kızlar ben soğuk almışım.kuru kuru öksürük ve burun akıntısı var.
Bal limon yapıyorum.Başka önerileri olan varmı?

Günaydın güzel anne adayları...
Herkes iyidir umarım.
Ben bu ara kiloya takmış durumdayım. 4-5 kg almışım toplamda. Son 1 ayda tam 3 kg almışım Tamam mide bulantım falan geçti, iştahım açıldı ama bu kadar abarttığımı hiç farketmemiştim, tartıya çıkınca şok oldum Ekmeği ve şekerli yiyecekleri tamamen kısmayı düşünüyorum, bir de yürüyuşe başladım hergün yarım saat-45 dk kadar... İnşallah faydalarını görürüm. Siz de durumlar nasıl??
Az sonra doktor randevum var, tontişimi görmeye gideceğiz. Bakalım o ne diyecek şu kg olayına

Kızlar ben soğuk almışım.kuru kuru öksürük ve burun akıntısı var.
Bal limon yapıyorum.Başka önerileri olan varmı?

Geçenlerde ben de soğuk algınlığı yaşadım, bi güzel kendimi sarıp sarmalayıp terledim ve limonlu çaylar içtim senin gibi. 2-3 güne düzeldim ama kuru öksürük illa ki biraz kaldı, o da yavaş yavaş iyileşiyor. Mikrobu kapınca maalesef en az 2-3 gün yatmak kaçınılmaz oluyor

Kızlar hiç doğum fiyatlarını soran var mı?
Benim hastanede hem sezeryan hem de normal 850 tlymis.
Hangi hastane o?

Fiyat uygunmuş ya. Ben çakmak erdem hastanesine başladım 1000 tl normal doğum 2000 sezeryan dediler :/
Muhtemelen sezeryan olacak 2 dr da öyle dedi. Ama 2000 çok yüksek geliyor bana. Medipolü aradım oradada 3000 küsür dediler

Boşverin kızlar kilo olayına takılmayın hamileliğin keyfini çıkarın

Benim zaten kilom çok düşüktü diyetisyenle 4-5 ayda toplam 3 kilo alabilmiştim. Sonra geri vermiştim. Şimdi 16. haftamın içindeyim 5 kiloya yaklaşmış aldığım kilo. Dr zayıf olduğum için gayet iyi almışsın dedi azar işitmedim

Salihli özel can hastanesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…