Gözün aydın :)Kızım oluyooooo yuppiiii cookkk mutluyummm
Çok saol canimmGözün aydın :)
İnsan bebeğin varlığındansa cinsiyetine daha çabuk alışıyor değil mi? Kız çocuklarını daha sempatik buluyorum ama erkek dediği andan beri hemen kabullendimÇok saol canimm
Evet olabilir tatlımm bn ablamdan da alışkınım :)Katı beyaz renkteydi. Bulantım yoğundu belki o zaman da çok kötü gelmiş olabilir kokusu.
Canımm benim doktorum decaviti sürekli kullanma gereksiz kilo aldırıyor halsiz hissettiğinde kullansan yeterli dedi ben de zaten çok ilaç taraftarı değilim aklınızda olsun sürekli almaya gerek yok sadece Demir'i aksatmadan kullanmaya çalış dedi bana öle yapıyorum benKızlar sağlık ocağında decavit ücretsiz dağıtılıyormus. Bugün hemşire verdi bana. Boşuna yazdırmak için uğraşmayın.
Ben çok kız isyiyodum Rabbim gnlume gore verdi şükür 3 lu testide yaptı ikili güzel çıkmıştı ama rutin yapalım dedi bel boşluğu için falan dedi inşallah oda iyi çıkar ay kocaman olmuş yavrumm yaaa prensesim benim bide kan ilacı verdi vitamjnle doğuma kadar kullancakmisimİnsan bebeğin varlığındansa cinsiyetine daha çabuk alışıyor değil mi? Kız çocuklarını daha sempatik buluyorum ama erkek dediği andan beri hemen kabullendim
Ya zaten bende hiç tatlı hamur işi vs tuketmedigim halde nasıl bu kadar kilo alıyorum diyordum. Ay ondansa azaltırim valla.Canımm benim doktorum decaviti sürekli kullanma gereksiz kilo aldırıyor halsiz hissettiğinde kullansan yeterli dedi ben de zaten çok ilaç taraftarı değilim aklınızda olsun sürekli almaya gerek yok sadece Demir'i aksatmadan kullanmaya çalış dedi bana öle yapıyorum ben
Azalt azalt boşuna kilo olmasın zaten multivitamin o kendini halsiz güçsüz hissettiğinde al Can'ımYa zaten bende hiç tatlı hamur işi vs tuketmedigim halde nasıl bu kadar kilo alıyorum diyordum. Ay ondansa azaltırim valla.
Sorma canım ya 5 kilo aldım. Yeme düzenim neredeyse eskisi ile aynı. 2 bardak süt ve 1 muz haricinde. Bunlar da 5 kg yapar mı? Zaten yedıklerımden vitamin alıyorum bir de o koca hapı yatmam boşa hamallık yaptırıyorlar.Yaa bende bugun bu kilolari nasil aliyorum diyordum.. Decavit kullaniyorum ve hayatimda gormedigim kilolardayim suan inanilmaz moralim bozuluyor dusununce.. Haftasonu bu konuyu bende bir danisayim doktoruma
Çok uygunmuş düZce ve antepte 1500-2000 arsında değişiyoKızlar hiç doğum fiyatlarını soran var mı?
Benim hastanede hem sezeryan hem de normal 850 tlymis.
Doula ben de dusunuyordum ama sonra dedim ki eskiden doula mi varmis :) korkmamak kendini bebeginin seni yonlendirmesine birakmak ve ikinmak yeterli ama tabi soylemesi kolay :)Ben epiduralsiz normal doğum taraftarıyım, tabi bebek bir sorun çıkarır da sezeryana girersek yapacak bir şey yok. Ben nefes ve doğum eğitimlerini araştırıyorum ve birkaç doula ile görüşeceğim özel dersler ve doğumda yanımda olması için.
Hadi hayırlısı sağlıkla kavuşalım inşallaah isim düşünüyor musunjz:)))Aynen Cnm benim de oyleydi ama insallah yakisikli bi oglum olacak :)
O kadar kilo bence cok normal bende 4 kilo aldım ama bel cevrem genişliyo bacaklarımda diğer yerlerimde hiç bişey yok karın rahim ve simit bölgesi genişledi :)) vucut değişcek mecbur sıkmayalım canımızııSorma canım ya 5 kilo aldım. Yeme düzenim neredeyse eskisi ile aynı. 2 bardak süt ve 1 muz haricinde. Bunlar da 5 kg yapar mı? Zaten yedıklerımden vitamin alıyorum bir de o koca hapı yatmam boşa hamallık yaptırıyorlar.
Benim hastaneKızlar hiç doğum fiyatlarını soran var mı?
Benim hastanede hem sezeryan hem de normal 850 tlymis.
Ben
Benim hastane 2000 tl tatlım 850 ne güzel bir fiyaat :)))))
Bende 5 kilo aldim ve dedigin gibi duzenimi degistirmedim muz ve sut disinda.. doktorum fazla dedi ayda 800 gram alman yeterli olur dedi diyete baslatcak beni sanirim :/ benim hastanede dogum fiyatlari 3000 civarinda resmen soygun varO kadar kilo bence cok normal bende 4 kilo aldım ama bel cevrem genişliyo bacaklarımda diğer yerlerimde hiç bişey yok karın rahim ve simit bölgesi genişledi :)) vucut değişcek mecbur sıkmayalım canımızıı
Yaa ne diyetii valla ben eskiden daha cok yiyordum iştahım eskisi gibi değil dikkat de ediyorum gören zayıflamışsın diyor ama tartıda 4 kilo fazlam var bi de diyet olursa yok artık :))) evet hastaneler cok pahalı bi yere daha gidiyorum orası da 1300 doğum ama diğeri kadar gelişmiş değil yoğun bakım ünitesi yok en başta :/Bende 5 kilo aldim ve dedigin gibi duzenimi degistirmedim muz ve sut disinda.. doktorum fazla dedi ayda 800 gram alman yeterli olur dedi diyete baslatcak beni sanirim :/ benim hastanede dogum fiyatlari 3000 civarinda resmen soygun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?