• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım tecrübeli değilim ama benim gögüs uçlarım aşırı kurumuştu. Karnıma sürmek için de hindistan cevizi yagi kullanıyorum baktım göğüs ucuna da kullanılıyor bende kullanmaya başladım. O kuruluk geçti. Artik eskisi kadar da sızlamıyor. Göğüs ucu bakımına doğumdan en az 2 ay önce baslarsak sonrasında daha rahat oluyormuş. Birde bebeğin emerken göğüs ucunu kahverengi olan kısmı tamamen alması gerekirmiş eğer o şekilde emerse o yaraların olma ihtimali daha azmış. videosu bile vardı :)

Bak onu da buldum
https://www.instagram.com/p/BC0ML4SB1uX/
Kremle destekle canım ben çatlaklar için her gün göğsüme göbeğine ve bacaklarıma sürüyorum. Hiç sizi vs yok.
Kizlar selam,
Su an 16+2'deyim. Doktorum decaviti biraktirdi imom diye bir sey kullanmaya basladim. Aranizda kullanan var mi? Omega 3 yogunlukta bir vitamin.
Bir de gobeginize ne suruyorsunuz catlamamasi icin?
Son olarak araniZda dogal dogum dusunen var mi? Var ise buna hazirlanmak icin neler yapiyorsunuz?
Ne Cok sorum varmis yahu. :KK45:
Lierac kullanıyorum canım. Bende normal düşünüyorum. Yoga yapıyorum. Bol bol kalça kemiği açma çalışması yapıyoruz. D&r dan almıştım Dr Neslihan iskit ile yoga
Biz de dün doktordaydık her şey yolundaymış çok şükür bir ay sonra gelince ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi. Ben zaten ikili üçlü testi filan yapmadım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur cümlemizin. La Lune La Lune bu arada kızın hayırlı olsun hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah. Kızlar bu arada lierac çatlak kremi Alıcam biraz pahalı ama olsun hangi siteden aldınız alanlar söylerse sevinirim öpüyorum hepinizi:KK15::KK15:
Çok sağol kuzum. Ben gittgidiyor dan aldım. 300 mi 85 tlye falan gelmişti kampanyalarla.

Kremle destekle canım ben çatlaklar için her gün göğsüme göbeğine ve bacaklarıma sürüyorum. Hiç sizi vs yok.

Lierac kullanıyorum canım. Bende normal düşünüyorum. Yoga yapıyorum. Bol bol kalça kemiği açma çalışması yapıyoruz. D&r dan almıştım Dr Neslihan iskit ile yoga

Çok sağol kuzum. Ben gittgidiyor dan aldım. 300 mi 85 tlye falan gelmişti kampanyalarla.
Bende n11den 75 tl aldim ama suan karnim cok hafif buyudugu icin cok kullandigim soylenemez sanirim 6 aydan sonra bol bol kullanirim

Ben her akşam yatmadan önce katı kakao yağına devam aktardan 10 liralık aldım yeterde artar her duştan sonra bebe yağı ve bioil de kullanıyorum :)

Ben her akşam yatmadan önce katı kakao yağına devam aktardan 10 liralık aldım yeterde artar her duştan sonra bebe yağı ve bioil de kullanıyorum :)
Kakao yağı çok kötü koktu bana kullanamadım. Benimki mi sıkıntılıydı acaba?

Kizlar selam,
Su an 16+2'deyim. Doktorum decaviti biraktirdi imom diye bir sey kullanmaya basladim. Aranizda kullanan var mi? Omega 3 yogunlukta bir vitamin.
Son olarak araniZda dogal dogum dusunen var mi? Var ise buna hazirlanmak icin neler yapiyorsunuz?
Canım ben biraz takıntılıyım hayvanlar üstünde deney yapıyo muydu falandı filandı o yüzden evde vazelin yaptım ve onu kakao yağıyla karıştırdım benim ikiz başladığı için göbeğim bi anda şişti göğüslerim inanılmaz büyüdü tam destekli 80 den desteksiz 90 a geçtim diyim anla sen :) göğüslerimde ne bi acı ne bi kaşıntı göbeğimde öyle çok memnunum hem ucuz hem güvenilir ama araştırmıştım lierac kullananlar da çok memnun

Bu konuda ben de sizinle aynı fikirdeyim hatta ikili üçlü de yaptrmadim doktor kızdı biraz.çok zor bi hastasin hiç söz dinlemiyosun falan.son gidişte biraz moralimi bozdu.oğlumu gordugume bile sevinemedim

Sinir oluyorum böyle doktorlara, sonuça bu bizim kararımız, ben de ne ikili ne üçlü testi yaptıracağım, lüzumsuz ötesi bir test. Kesin sonucu olmayan, olsa bile doğuma kadar bize bir fayda sağlamayacak testler... Ne gelirse Allahtan, önceden bilince ne oluyor sanki? Hazırlıklı olmak gerek diyor bazıları ama bence kafa karışıklığı, endişe ve stresten başka bir işe yaramıyorlar.

Kizlar selam,

Ben epiduralsiz normal doğum taraftarıyım, tabi bebek bir sorun çıkarır da sezeryana girersek yapacak bir şey yok. Ben nefes ve doğum eğitimlerini araştırıyorum ve birkaç doula ile görüşeceğim özel dersler ve doğumda yanımda olması için.

Kızlar sağlık ocağında decavit ücretsiz dağıtılıyormus. Bugün hemşire verdi bana. Boşuna yazdırmak için uğraşmayın.

Back