Kremle destekle canım ben çatlaklar için her gün göğsüme göbeğine ve bacaklarıma sürüyorum. Hiç sizi vs yok.Canım tecrübeli değilim ama benim gögüs uçlarım aşırı kurumuştu. Karnıma sürmek için de hindistan cevizi yagi kullanıyorum baktım göğüs ucuna da kullanılıyor bende kullanmaya başladım. O kuruluk geçti. Artik eskisi kadar da sızlamıyor. Göğüs ucu bakımına doğumdan en az 2 ay önce baslarsak sonrasında daha rahat oluyormuş. Birde bebeğin emerken göğüs ucunu kahverengi olan kısmı tamamen alması gerekirmiş eğer o şekilde emerse o yaraların olma ihtimali daha azmış. videosu bile vardı :)
Bak onu da buldum
https://www.instagram.com/p/BC0ML4SB1uX/
Lierac kullanıyorum canım. Bende normal düşünüyorum. Yoga yapıyorum. Bol bol kalça kemiği açma çalışması yapıyoruz. D&r dan almıştım Dr Neslihan iskit ile yogaKizlar selam,
Su an 16+2'deyim. Doktorum decaviti biraktirdi imom diye bir sey kullanmaya basladim. Aranizda kullanan var mi? Omega 3 yogunlukta bir vitamin.
Bir de gobeginize ne suruyorsunuz catlamamasi icin?
Son olarak araniZda dogal dogum dusunen var mi? Var ise buna hazirlanmak icin neler yapiyorsunuz?
Ne Cok sorum varmis yahu.
Çok sağol kuzum. Ben gittgidiyor dan aldım. 300 mi 85 tlye falan gelmişti kampanyalarla.Biz de dün doktordaydık her şey yolundaymış çok şükür bir ay sonra gelince ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi. Ben zaten ikili üçlü testi filan yapmadım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur cümlemizin.La Lune bu arada kızın hayırlı olsun hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah. Kızlar bu arada lierac çatlak kremi Alıcam biraz pahalı ama olsun hangi siteden aldınız alanlar söylerse sevinirim öpüyorum hepinizi
İçinize bir şey doğuyor mu ben kesin erkek diyordum erkek çıktı :)3 saat sonra bende ogrencem cinsiyeti inşallah bebeğimi de gorcem çok heyecanlı yaaaa
Kız çok istiyorum belki de o yüzden kız gibi geliyor ama sağlıklı olsun da sıkıntı yok ikiside yok zatenİçinize bir şey doğuyor mu ben kesin erkek diyordum erkek çıktı :)
Bende n11den 75 tl aldim ama suan karnim cok hafif buyudugu icin cok kullandigim soylenemez sanirim 6 aydan sonra bol bol kullanirimKremle destekle canım ben çatlaklar için her gün göğsüme göbeğine ve bacaklarıma sürüyorum. Hiç sizi vs yok.
Lierac kullanıyorum canım. Bende normal düşünüyorum. Yoga yapıyorum. Bol bol kalça kemiği açma çalışması yapıyoruz. D&r dan almıştım Dr Neslihan iskit ile yoga
Çok sağol kuzum. Ben gittgidiyor dan aldım. 300 mi 85 tlye falan gelmişti kampanyalarla.
Öğrendin miiiiii :))))) ben ve tüm sülale kız diyodu erkek cıktı aynen ikiside yok farketmez :))Kız çok istiyorum belki de o yüzden kız gibi geliyor ama sağlıklı olsun da sıkıntı yok ikiside yok zaten
Kakao yağı çok kötü koktu bana kullanamadım. Benimki mi sıkıntılıydı acaba?Ben her akşam yatmadan önce katı kakao yağına devam aktardan 10 liralık aldım yeterde artar her duştan sonra bebe yağı ve bioil de kullanıyorum :)
Canım ben biraz takıntılıyım hayvanlar üstünde deney yapıyo muydu falandı filandı o yüzden evde vazelin yaptım ve onu kakao yağıyla karıştırdım benim ikiz başladığı için göbeğim bi anda şişti göğüslerim inanılmaz büyüdü tam destekli 80 den desteksiz 90 a geçtim diyim anla sen :) göğüslerimde ne bi acı ne bi kaşıntı göbeğimde öyle çok memnunum hem ucuz hem güvenilir ama araştırmıştım lierac kullananlar da çok memnunKizlar selam,
Su an 16+2'deyim. Doktorum decaviti biraktirdi imom diye bir sey kullanmaya basladim. Aranizda kullanan var mi? Omega 3 yogunlukta bir vitamin.
Son olarak araniZda dogal dogum dusunen var mi? Var ise buna hazirlanmak icin neler yapiyorsunuz?
Canım cok yoğun kokusu yok kakao kokuyo zaten katı aldın dimi ?Kakao yağı çok kötü koktu bana kullanamadım. Benimki mi sıkıntılıydı acaba?
Aynen Cnm benim de oyleydi ama insallah yakisikli bi oglum olacak :)Öğrendin miiiiii :))))) ben ve tüm sülale kız diyodu erkek cıktı aynen ikiside yok farketmez :))
oyyy 20. haftaya kadar sabredebilecek misin :)ben çatlardım
Bu konuda ben de sizinle aynı fikirdeyim hatta ikili üçlü de yaptrmadim doktor kızdı biraz.çok zor bi hastasin hiç söz dinlemiyosun falan.son gidişte biraz moralimi bozdu.oğlumu gordugume bile sevinemedim
Kizlar selam,
Katı beyaz renkteydi. Bulantım yoğundu belki o zaman da çok kötü gelmiş olabilir kokusu.Canım cok yoğun kokusu yok kakao kokuyo zaten katı aldın dimi ?
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahKızım oluyooooo yuppiiii cookkk mutluyummm
Hayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle besle.Kızım oluyooooo yuppiiii cookkk mutluyummm
Saol canimmHayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle besle.
Topikte kız erkek yarı yarıya gibi. Ben mi yanılıyorum yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?