2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bu konuda ben de sizinle aynı fikirdeyim hatta ikili üçlü de yaptrmadim doktor kızdı biraz.çok zor bi hastasin hiç söz dinlemiyosun falan.son gidişte biraz moralimi bozdu.oğlumu gordugume bile sevinemedim

Bu konuda ben de sizinle aynı fikirdeyim hatta ikili üçlü de yaptrmadim doktor kızdı biraz.çok zor bi hastasin hiç söz dinlemiyosun falan.son gidişte biraz moralimi bozdu.oğlumu gordugume bile sevinemedim
Sen onerıyorsun ben hasta olarak seçmiyorum. Zorlarına gidiyor bende buna sinir oluyorum. Ya sen biliyorsan bende kendi vücudumu beslenme düzenimi biliyorum.
Kizlar bugun dr den geldik 17+5 de oglusumuz olacakmis. dr ikili test iyi nasilsa diye uclu teste de gerek yok dedi zaten hic istemiyordum Rabbim bebislerimiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Güle güle büyüt kuzum. Allah ömür versin.

Kızlar hiç 4lu test yaptıran yok mu? Doktor kan aldı teste gönderdi. İkili test iyi çıkmıştı.

Canım bende de iki gündür vardı bulantı multivitamin kullanıyo musun o benim midemi bozuyo keşfettim kontrole gidince doktoruma söyleyeceğim senin de belki öyle bişey etkiliyodur
Evet previt kullanıyorum ondan mı oluyor acaba

Evet previt kullanıyorum ondan mı oluyor acaba
Hemen kahvaltıdan sonra üstüne bişey yersem azalıyo ama biraz bi bekliyim öğürmeler ama benimki decavit ya mideler zaten hassas belki kuvvetli geliyodur ne biliyim benim kesin ilaçtan denedim

Çanakkale veya Balıkesir de olupta ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Tıp fakültelerinde ayrıntılı ultrason oluyor mu? Konu hakkında bilgisi olan ücretlerini bilen yardımcı olsun :)

Balıkesirde üniversite hastanesi ayrıntılı ultrason yapıyor, hatta Akın Bey'e gidebilirsiniz...

Reactions: jio
Kızlar nasılaınız ??
Tetanoz aşısı cok gerekli mi acaba?
Birde şeker yüklemesi iki dilim baklava yemiş kadar diyolar pek güvenmiyorum da bu şeker yüklemesi cok muamma ??

Kızlar nasılaınız ??
Birde şeker yüklemesi iki dilim baklava yemiş kadar diyolar pek güvenmiyorum da bu şeker yüklemesi cok muamma ??
İki dilim baklava yiyelim o zaman. Ben alır giderim baklavayı

Tecrübeli anneler merak ettiğim bisey var acaba göğüslerdeki acı doğumdan sonra geçiyor mu.uçlarına dokunamiyorum bile. Kaldı ki nasıl emziricez???
Canım tecrübeli değilim ama benim gögüs uçlarım aşırı kurumuştu. Karnıma sürmek için de hindistan cevizi yagi kullanıyorum baktım göğüs ucuna da kullanılıyor bende kullanmaya başladım. O kuruluk geçti. Artik eskisi kadar da sızlamıyor. Göğüs ucu bakımına doğumdan en az 2 ay önce baslarsak sonrasında daha rahat oluyormuş. Birde bebeğin emerken göğüs ucunu kahverengi olan kısmı tamamen alması gerekirmiş eğer o şekilde emerse o yaraların olma ihtimali daha azmış. videosu bile vardı :)

Bak onu da buldum
https://www.instagram.com/p/BC0ML4SB1uX/

Kızlar hiç 4lu test yaptıran yok mu? Doktor kan aldı teste gönderdi. İkili test iyi çıkmıştı.
İkiliden sonra uçlu yapariz diye konuştuk cumartesi gunu muayeneye gittiğimde direkt dörtlü yaptı kan testi aldı ikili testteki gibi ultrasonda da kafasını ölçtü sanirim çapına baktı.

Kizlar selam,
Su an 16+2'deyim. Doktorum decaviti biraktirdi imom diye bir sey kullanmaya basladim. Aranizda kullanan var mi? Omega 3 yogunlukta bir vitamin.
Bir de gobeginize ne suruyorsunuz catlamamasi icin?
Son olarak araniZda dogal dogum dusunen var mi? Var ise buna hazirlanmak icin neler yapiyorsunuz?
Ne Cok sorum varmis yahu.

Dr um bana vinalac verdi. Onda da omega3 yogunmus. Ben bebe yagi kullaniyorum. Normal dogum dusunuyorum ama bu konuda bir sey yapmadim. Sadece gunde bir tane hurma yemenin dogumu kolaylastirdigini duymustum

Selam hamilelikten önce imom vermişti doktor. Ama ben yutamadığım için sonra folik asite geçmiştim :) ama içeriği çok güzel. Karnım için hindistan cevizi yagi kullanıyorum. Krem almayı dusunmuyorum olacaksa zaten ne sursen oluyor :) doğal doğum ile ilgili bi sayfa takip ediyorum ama sanırım ona cesaretim yok sayfa sadece doğal doğum değil doğuma hazırlık ile ilgili bilgiler de veriyor bir göz atin derim :) Ama sezaryan istemediğimden eminim :)

https://www.instagram.com/dogummelegi/

İki dilim baklava yiyelim o zaman. Ben alır giderim baklavayı
Ozaman test yapamazlar ki :))) glikozlu su içirilcek 50 - 75 gram arası gebelik şekeri var mı yok mu ancak o şekilde anlayabiliyormuş tıpın tıkandığı yer maalesef :/

Kizlar bugun dr den geldik 17+5 de oglusumuz olacakmis. dr ikili test iyi nasilsa diye uclu teste de gerek yok dedi zaten hic istemiyordum Rabbim bebislerimiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.

Benim doktor hiç bahsetmesi.Devletteki doktorum üçlüyü yaptırmayabilirsin istersen dedi.Özeldekine de üçlüyü istemiyorum dedim.Detaylı bi ultrason incelemesi yaptı.Kan filan alınması.Dörtlünün tarihleri ne?

Kızlar nasılaınız ??
Bence Tetenoz gerekli doğumda kullanılacak metaller için filan önlem alınmalı.Ama şeker yüklemesi konusunda çoook karışığım.

İyi akşamlar güzel Anneler . . Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik çok şükür . . Prensesimiz oluyormuş inşaallah hayırlısı ile . .

Hayırlı olsuun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.

Ben kullanıyorum,doktorum son kontrolde vermişti,içeriği güven verici,hamileler ve emziren anneler için özellikle.
Ben bella b'nin çatlak kremini aldim,onu yürüyorum ama her gün değil

Biz de dün doktordaydık her şey yolundaymış çok şükür bir ay sonra gelince ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi. Ben zaten ikili üçlü testi filan yapmadım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur cümlemizin. La Lune bu arada kızın hayırlı olsun hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah. Kızlar bu arada lierac çatlak kremi Alıcam biraz pahalı ama olsun hangi siteden aldınız alanlar söylerse sevinirim öpüyorum hepinizi

Hemen kahvaltıdan sonra üstüne bişey yersem azalıyo ama biraz bi bekliyim öğürmeler ama benimki decavit ya mideler zaten hassas belki kuvvetli geliyodur ne biliyim benim kesin ilaçtan denedim
Yatmadan önce alıyorum ben. Doktora sordum olur demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…