- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Bu konuda ben de sizinle aynı fikirdeyim hatta ikili üçlü de yaptrmadim doktor kızdı biraz.çok zor bi hastasin hiç söz dinlemiyosun falan.son gidişte biraz moralimi bozdu.oğlumu gordugume bile sevinemedimBen onda kararlıyım canım ya. Yaptirmayacagim. Çünkü ben normal zamanda bile şeker ve tuz tüketimini minimuma indiriyorum. El kadar bebeğe benim yemediğim kadar şeker yüklemesi yaptirmayacagim. Muhtemelen bende doktorla tartışırım ama kararım kesin.
Sen onerıyorsun ben hasta olarak seçmiyorum. Zorlarına gidiyor bende buna sinir oluyorum. Ya sen biliyorsan bende kendi vücudumu beslenme düzenimi biliyorum.Bu konuda ben de sizinle aynı fikirdeyim hatta ikili üçlü de yaptrmadim doktor kızdı biraz.çok zor bi hastasin hiç söz dinlemiyosun falan.son gidişte biraz moralimi bozdu.oğlumu gordugume bile sevinemedim
Güle güle büyüt kuzum. Allah ömür versin.Kizlar bugun dr den geldik 17+5 de oglusumuz olacakmis. dr ikili test iyi nasilsa diye uclu teste de gerek yok dedi zaten hic istemiyordumRabbim bebislerimiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Evet previt kullanıyorum ondan mı oluyor acabaCanım bende de iki gündür vardı bulantı multivitamin kullanıyo musun o benim midemi bozuyo keşfettim kontrole gidince doktoruma söyleyeceğim senin de belki öyle bişey etkiliyodur
Tessekkur ederim canim.. Allah razi olsun.:)))Gelsin mınnos kızlarımız gözünüz aydın canım..
Hemen kahvaltıdan sonra üstüne bişey yersem azalıyo ama biraz bi bekliyim öğürmeler ama benimki decavit ya mideler zaten hassas belki kuvvetli geliyodur ne biliyim benim kesin ilaçtan denedimEvet previt kullanıyorum ondan mı oluyor acaba
Çanakkale veya Balıkesir de olupta ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Tıp fakültelerinde ayrıntılı ultrason oluyor mu? Konu hakkında bilgisi olan ücretlerini bilen yardımcı olsun :)
İki dilim baklava yiyelim o zaman. Ben alır giderim baklavayıKızlar nasılaınız ??
Tetanoz aşısı cok gerekli mi acaba?
Birde şeker yüklemesi iki dilim baklava yemiş kadar diyolar pek güvenmiyorum da bu şeker yüklemesi cok muamma ??
Canım tecrübeli değilim ama benim gögüs uçlarım aşırı kurumuştu. Karnıma sürmek için de hindistan cevizi yagi kullanıyorum baktım göğüs ucuna da kullanılıyor bende kullanmaya başladım. O kuruluk geçti. Artik eskisi kadar da sızlamıyor. Göğüs ucu bakımına doğumdan en az 2 ay önce baslarsak sonrasında daha rahat oluyormuş. Birde bebeğin emerken göğüs ucunu kahverengi olan kısmı tamamen alması gerekirmiş eğer o şekilde emerse o yaraların olma ihtimali daha azmış. videosu bile vardı :)Tecrübeli anneler merak ettiğim bisey var acaba göğüslerdeki acı doğumdan sonra geçiyor mu.uçlarına dokunamiyorum bile. Kaldı ki nasıl emziricez???
İkiliden sonra uçlu yapariz diye konuştuk cumartesi gunu muayeneye gittiğimde direkt dörtlü yaptı kan testi aldı ikili testteki gibi ultrasonda da kafasını ölçtü sanirim çapına baktı.Kızlar hiç 4lu test yaptıran yok mu? Doktor kan aldı teste gönderdi. İkili test iyi çıkmıştı.
Dr um bana vinalac verdi. Onda da omega3 yogunmus. Ben bebe yagi kullaniyorum. Normal dogum dusunuyorum ama bu konuda bir sey yapmadim. Sadece gunde bir tane hurma yemenin dogumu kolaylastirdigini duymustumKizlar selam,
Su an 16+2'deyim. Doktorum decaviti biraktirdi imom diye bir sey kullanmaya basladim. Aranizda kullanan var mi? Omega 3 yogunlukta bir vitamin.
Bir de gobeginize ne suruyorsunuz catlamamasi icin?
Son olarak araniZda dogal dogum dusunen var mi? Var ise buna hazirlanmak icin neler yapiyorsunuz?
Ne Cok sorum varmis yahu.
SelamKizlar selam,
Su an 16+2'deyim. Doktorum decaviti biraktirdi imom diye bir sey kullanmaya basladim. Aranizda kullanan var mi? Omega 3 yogunlukta bir vitamin.
Son olarak araniZda dogal dogum dusunen var mi? Var ise buna hazirlanmak icin neler yapiyorsunuz?
Ozaman test yapamazlar ki :))) glikozlu su içirilcek 50 - 75 gram arası gebelik şekeri var mı yok mu ancak o şekilde anlayabiliyormuş tıpın tıkandığı yer maalesef :/İki dilim baklava yiyelim o zaman. Ben alır giderim baklavayı
Tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.Kizlar bugun dr den geldik 17+5 de oglusumuz olacakmis. dr ikili test iyi nasilsa diye uclu teste de gerek yok dedi zaten hic istemiyordumRabbim bebislerimiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Benim doktor hiç bahsetmesi.Devletteki doktorum üçlüyü yaptırmayabilirsin istersen dedi.Özeldekine de üçlüyü istemiyorum dedim.Detaylı bi ultrason incelemesi yaptı.Kan filan alınması.Dörtlünün tarihleri ne?Kızlar hiç 4lu test yaptıran yok mu? Doktor kan aldı teste gönderdi. İkili test iyi çıkmıştı.
Bence Tetenoz gerekli doğumda kullanılacak metaller için filan önlem alınmalı.Ama şeker yüklemesi konusunda çoook karışığım.Kızlar nasılaınız ??
Tetanoz aşısı cok gerekli mi acaba?
Birde şeker yüklemesi iki dilim baklava yemiş kadar diyolar pek güvenmiyorum da bu şeker yüklemesi cok muamma ??
İyi akşamlar güzel Anneler . . Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik çok şükür . . Prensesimiz oluyormuş inşaallah hayırlısı ile . .
Ben kullanıyorum,doktorum son kontrolde vermişti,içeriği güven verici,hamileler ve emziren anneler için özellikle.Kizlar selam,
Yatmadan önce alıyorum ben. Doktora sordum olur demişti.Hemen kahvaltıdan sonra üstüne bişey yersem azalıyo ama biraz bi bekliyim öğürmeler ama benimki decavit ya mideler zaten hassas belki kuvvetli geliyodur ne biliyim benim kesin ilaçtan denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?