Allah güle güle kullanmak nasip etsin canim. Çok güzel. Bende böyle park yatak istiyorum.
İnşallah canım, bebişlerimizi sağlıkla büyütelim içlerinde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin canim. Çok güzel. Bende böyle park yatak istiyorum.
Hayırlı olsuuuun :)kızımız geliyor.
Listeye başlayayım ben beş metre zincir
Allah hepimizin bebeğine ömür versin.
Hayırlı olsun :) güle güle kullansın inşallahAllahtan benim eşim çok hevesli eşyalarını almaya :) giyecek bişiler aldık hepsini babiş beğendi, dün de yatağımızı aldık prensesimize :)
Hayırlı olsun bu hafta baya kişi cinsiyeti öğrenmiş :)
Hayırlı olsun :) güle güle kullansın inşallah
Evet sonunda olduYapmışsın.
Baya erken öğrenmişsin ne güzel :) Dr a cinsiyeti ne dedik direkt pipisi var dedi psikolojimi ayarlamam için bir iki dk bile vermedi hatunBiz14. hafta da öğrenmiştik, dayanamayıp ankarada doktora gitmiştik
Bak canım aynen demir ilacindan bende de oldu. Nesle nesfit var meyveli. Sütle onu tüket hiç sorun yaşamıyorsun.Kizlar selam biraz ozel olacak ama kabizlik sorunu yasayan var mi? İlk defa oldu bana demir ilacini da haftalardir kullaniyorum hic bise olmamisti ne yapabilirim baya kotu durumdayim :/
Amin canım çok çok sağol.La Lune tebrikler canimmm sen de kiz anneleri kervanina katildin:)) Allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin hepimize inss
Hadi ya hemen aldirayim bu aksam o zamanBak canım aynen demir ilacindan bende de oldu. Nesle nesfit var meyveli. Sütle onu tüket hiç sorun yaşamıyorsun.
Bundan onceki mesajini dinledim. Bugun gidip nesfit aldim. Ama balli bademli aldim. Zaten cok meyve yiyorum. Kuru yemis pek yiyemiyorum diye onu aldim. Fark eder mi acaba ?Bak canım aynen demir ilacindan bende de oldu. Nesle nesfit var meyveli. Sütle onu tüket hiç sorun yaşamıyorsun.
Kizlar selam biraz ozel olacak ama kabizlik sorunu yasayan var mi? İlk defa oldu bana demir ilacini da haftalardir kullaniyorum hic bise olmamisti ne yapabilirim baya kotu durumdayim :/
Ayy tebrik ederim canım prensesin hayırlı bi evlat olur inşallah çok sevindim bizim kontrolümüz haftaya bakalımCok sukur muayyenemizi olduk. Benimde bir kizim olacakmis. :)
Hayırı olsuuuun oğlan senesindeyiz :)
Canım doktorum kabız olursan demir ilacina bir hafta ara ver demişti,Doktoruna bir danışmanlık istersen.Kizlar selam biraz ozel olacak ama kabizlik sorunu yasayan var mi? İlk defa oldu bana demir ilacini da haftalardir kullaniyorum hic bise olmamisti ne yapabilirim baya kotu durumdayim :/
Hayırlı olsun,hayırlı,sağlıklı evlat olsunlar inşallah.Cok sukur muayyenemizi olduk. Benimde bir kizim olacakmis. :)