Tesekkur ederim canim. Gorunce insan cok mutlu oluyor.. :))) haftaya senden de guzel haberler bekliyoruz insallah :))))))Ayy tebrik ederim canım prensesin hayırlı bi evlat olur inşallah çok sevindim bizim kontrolümüz haftaya bakalım
Ben meyvelinin tadını seviyorum canım bence fark etmez.Bundan onceki mesajini dinledim. Bugun gidip nesfit aldim. Ama balli bademli aldim. Zaten cok meyve yiyorum. Kuru yemis pek yiyemiyorum diye onu aldim. Fark eder mi acaba ?
Çok iyi oldu paylaştığın bende mantıklı bir liste arıyordum. Bazı listeler çok uçuk.http://kadin.mynet.com/gebelik-aile/yeni-dogan/5519-yenidogan-ihtiyac-listesi.html?start=3
kızlar yavaş yavaş hazırlıklara başlarız artık.Ben internetten bi araştırayım derken böyle bir derleme liste ile karşılaştım mantıklı eşyalar,mantıklı adetlerde inceleyin isterseniz...
Hayırlı olsun canimm. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Cok sukur muayyenemizi olduk. Benimde bir kizim olacakmis. :)
Teşekkür ederiim,senin de oğlun olacakmış,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Hayırlı olsun,hayırlı,sağlıklı evlat olsunlar inşallah.
:) Ben de hevesle bekliyorum ama şuan net olarak hala tek hissettiğim şey mide bulantıları. Tam azaldı derken iki gündür yine kusuyorumGünaydın güzeller :)) ben bu gece rüyamda
Bebeğimin tekmesini yedimama ne tekme :)) öyle bir hareket ediyordu ki hani dışarıdan belli olur ya sekli öyleydi. Sürekli aklımda ve elim üzerinde olduğu için etkilendim heralde. Başlasa tepişmeye de hissetsem onu :)
İnşallah geçer enn kısa surede. Bende olmadı bulantı ama yaşadığınız zorlukları anlayabiliyorum. Burda bulantım artik yok diyenlere mutlu oluyorum:) Ben de hevesle bekliyorum ama şuan net olarak hala tek hissettiğim şey mide bulantıları. Tam azaldı derken iki gündür yine kusuyorum
İnşallah canım teşekkür ederim. Sağlıklı hayırlı kolay bir gebelik olsun hepimizinkiİnşallah geçer enn kısa surede. Bende olmadı bulantı ama yaşadığınız zorlukları anlayabiliyorum. Burda bulantım artik yok diyenlere mutlu oluyorumartik keyfini çıkarabilecekler diye. Senden de en kısa zamanda duyarız inşallah
Ben sadece zıbına eşimi zor ikna ettim. Erken diyor. Erken ama insan da heves ediyor. 18. Haftada olacağım 2 gün sonra. İçim kıpır kıpır. Yazarım çıkar çıkmaz. Hastane açılımca dayanacağım doktorun kapısına.
Ben onda kararlıyım canım ya. Yaptirmayacagim. Çünkü ben normal zamanda bile şeker ve tuz tüketimini minimuma indiriyorum. El kadar bebeğe benim yemediğim kadar şeker yüklemesi yaptirmayacagim. Muhtemelen bende doktorla tartışırım ama kararım kesin.günaydın kızlarr.. bugün tetanoz aşısı yaptırdım, ikinci doz için 18 nisanda tekrardan gidicem.. Gitmişken tekrardan değerlerime bakılması için kan verdim. Birde şeker yüklemesi için konuştuk ben yaptırmamayı düşünüyorum her ne kadar doktorum ve hemşirem yaptır dese de.. siz ne düşünüosunuz bu konuda? bu konu da sanırım ikili test gibi olacak yaptırsak mı yaptırmasak mı diye :)
Leoparlı don aldım. Donansın üstü başı diye.Kesinlikle almasın bende kızım olacağını duyunca hemen kokoş kokoş bandanalar aldım.. :)
Gelsin mınnos kızlarımız gözünüz aydın canım..Cok sukur muayyenemizi olduk. Benimde bir kizim olacakmis. :)
oyyy 20. haftaya kadar sabredebilecek misin :)ben çatlardımBebişlerinin cinsiyetini öğrenen herkesi tebrik ederim :) İnşallah Allah gönlünüze göre vermiştir. Biz 20. haftayı bekleyeceğiz, hem detaylı ultrason hem cinsiyet için.
Tatlım gözünaydın kızçe geliyormuşş :)) hayırlısıyla inşallah kucaklarımıza alırız bebişkolarııu :))))Leoparlı don aldım. Donansın üstü başı diye.
Canım bende de iki gündür vardı bulantı multivitamin kullanıyo musun o benim midemi bozuyo keşfettim kontrole gidince doktoruma söyleyeceğim senin de belki öyle bişey etkiliyodur:) Ben de hevesle bekliyorum ama şuan net olarak hala tek hissettiğim şey mide bulantıları. Tam azaldı derken iki gündür yine kusuyorum
Amin canım.Tatlım gözünaydın kızçe geliyormuşş :)) hayırlısıyla inşallah kucaklarımıza alırız bebişkolarııu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?