2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bundan onceki mesajini dinledim. Bugun gidip nesfit aldim. Ama balli bademli aldim. Zaten cok meyve yiyorum. Kuru yemis pek yiyemiyorum diye onu aldim. Fark eder mi acaba ?
Ben meyvelinin tadını seviyorum canım bence fark etmez.
Çok iyi oldu paylaştığın bende mantıklı bir liste arıyordum. Bazı listeler çok uçuk.
Cok sukur muayyenemizi olduk. Benimde bir kizim olacakmis. :)
Hayırlı olsun canimm. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Günaydın güzeller :)) ben bu gece rüyamda
Bebeğimin tekmesini yedim ama ne tekme :)) öyle bir hareket ediyordu ki hani dışarıdan belli olur ya sekli öyleydi. Sürekli aklımda ve elim üzerinde olduğu için etkilendim heralde. Başlasa tepişmeye de hissetsem onu :)

:) Ben de hevesle bekliyorum ama şuan net olarak hala tek hissettiğim şey mide bulantıları. Tam azaldı derken iki gündür yine kusuyorum

Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen herkesi tebrik ederim :) İnşallah Allah gönlünüze göre vermiştir. Biz 20. haftayı bekleyeceğiz, hem detaylı ultrason hem cinsiyet için.

:) Ben de hevesle bekliyorum ama şuan net olarak hala tek hissettiğim şey mide bulantıları. Tam azaldı derken iki gündür yine kusuyorum
İnşallah geçer enn kısa surede. Bende olmadı bulantı ama yaşadığınız zorlukları anlayabiliyorum. Burda bulantım artik yok diyenlere mutlu oluyorum artik keyfini çıkarabilecekler diye. Senden de en kısa zamanda duyarız inşallah

İnşallah canım teşekkür ederim. Sağlıklı hayırlı kolay bir gebelik olsun hepimizinki

günaydın kızlarr.. bugün tetanoz aşısı yaptırdım, ikinci doz için 18 nisanda tekrardan gidicem.. Gitmişken tekrardan değerlerime bakılması için kan verdim. Birde şeker yüklemesi için konuştuk ben yaptırmamayı düşünüyorum her ne kadar doktorum ve hemşirem yaptır dese de.. siz ne düşünüosunuz bu konuda? bu konu da sanırım ikili test gibi olacak yaptırsak mı yaptırmasak mı diye :)

Kesinlikle almasın bende kızım olacağını duyunca hemen kokoş kokoş bandanalar aldım.. :)

Ben onda kararlıyım canım ya. Yaptirmayacagim. Çünkü ben normal zamanda bile şeker ve tuz tüketimini minimuma indiriyorum. El kadar bebeğe benim yemediğim kadar şeker yüklemesi yaptirmayacagim. Muhtemelen bende doktorla tartışırım ama kararım kesin.

Canım bende de iki gündür vardı bulantı multivitamin kullanıyo musun o benim midemi bozuyo keşfettim kontrole gidince doktoruma söyleyeceğim senin de belki öyle bişey etkiliyodur

Çanakkale veya Balıkesir de olupta ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Tıp fakültelerinde ayrıntılı ultrason oluyor mu? Konu hakkında bilgisi olan ücretlerini bilen yardımcı olsun :)

Tecrübeli anneler merak ettiğim bisey var acaba göğüslerdeki acı doğumdan sonra geçiyor mu.uçlarına dokunamiyorum bile. Kaldı ki nasıl emziricez???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…