2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

La Lune tebrikler canimmm sen de kiz anneleri kervanina katildin:)) Allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin hepimize inss

Kizlar selam biraz ozel olacak ama kabizlik sorunu yasayan var mi? İlk defa oldu bana demir ilacini da haftalardir kullaniyorum hic bise olmamisti ne yapabilirim baya kotu durumdayim :/

Kizlar selam biraz ozel olacak ama kabizlik sorunu yasayan var mi? İlk defa oldu bana demir ilacini da haftalardir kullaniyorum hic bise olmamisti ne yapabilirim baya kotu durumdayim :/
Bak canım aynen demir ilacindan bende de oldu. Nesle nesfit var meyveli. Sütle onu tüket hiç sorun yaşamıyorsun.

Bak canım aynen demir ilacindan bende de oldu. Nesle nesfit var meyveli. Sütle onu tüket hiç sorun yaşamıyorsun.
Bundan onceki mesajini dinledim. Bugun gidip nesfit aldim. Ama balli bademli aldim. Zaten cok meyve yiyorum. Kuru yemis pek yiyemiyorum diye onu aldim. Fark eder mi acaba ?

Yemeklerden once ve sonra marul kivircik falan yiyebilirsin

Hayırı olsuuuun oğlan senesindeyiz :)

Teşekkür ederiim,senin de oğlun olacakmış,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Canım doktorum kabız olursan demir ilacina bir hafta ara ver demişti,Doktoruna bir danışmanlık istersen.

Cok sukur muayyenemizi olduk. Benimde bir kizim olacakmis. :)
Hayırlı olsun,hayırlı,sağlıklı evlat olsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…