• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlaaaaaaarrrrrrrr
Biz dün doktora gittik veeeeee cinsiyetini öğrendiiiikkk:rolleyes::rolleyes:
İnşallah bir oğlumuz olacak:rolleyes:
Ben baya şaşırdım iki kere sordum emin misiniz diye.Ama çok net gördük yani:oops:
Özel bi kliniğe gittik çok memnun kaldım.20dk filan baktı,her şeyini gösterdi CD verdi.Hassas bi bünyen var karın tabakanın çok kalın değil erken hissedebilirsiniz dedi.Evet dedim bi kaç kere balık gibi,seğirme gibi hissettim dedimevet bebektir dedi:KK36::KK36:Yerini değiştirince carpiyodur dedi. daha net hareketlerine bir ay var dedi.Öylee işte çok sükür iyiymiş,14 cm 160 grammis benim oğlum.
Doktordan çıkar çıkmaz gidip hatira olarak ufak bi şeyler aldık.Ama gözün kız kıyafetlerinde kaldı ne yalan söyleyeyim:KK51:
Ayyy inanamıyorum çok sevindim kuzum. Benim yakın arkadaşımın da erkek bizim de yarın belli olacak. Ayy çok güzel bizde hemen bir zibin alacağız bebeğimin ilk eşyasını ben almak istiyorum.

Kızlar benım som adet tarihim 26 Kasım yani 16.haftanın icindeyim ben şimdi kaç aylık hamile oluyorum kafam karisti

Arkadaşlar kabızlık yaşayan varsa nesfit tüketsin.
Her akşam 1 kase sütle tüketiyorum harika sindirime yardımcı. Bitince almakta geckaldim ne gün kurusu kayısı ne komposto ne de 3 lt su beni kurtarmadi. Reflu de olmuyor salça soğan vs olmadığı için.

Ayyy inanamıyorum çok sevindim kuzum. Benim yakın arkadaşımın da erkek bizim de yarın belli olacak. Ayy çok güzel bizde hemen bir zibin alacağız bebeğimin ilk eşyasını ben almak istiyorum.
Teşekkür ederim tatlııım.Yorumun,heyecanın beni de çok mutlu etti,çok sağol.Cinsiyeti öğrenmek ve ona göre sevmek öyle güzelmiş ki.Darısı başınıza yarın inşallah.Hemen yaz olur mu çok merak ediyorum seninkini.Yaa alışveriş yapmak harikaymıış.İnanılmaz keyif verici.İlk eşyası çok önemli biz de ev ayakkabısı,zıbın,fular ve battaniye aldık.Ayakkabısını filan saklarım inşallah.Şimdi gözüm hep erkek kıyafetlerinde.

Teşekkür ederim tatlııım.Yorumun,heyecanın beni de çok mutlu etti,çok sağol.Cinsiyeti öğrenmek ve ona göre sevmek öyle güzelmiş ki.Darısı başınıza yarın inşallah.Hemen yaz olur mu çok merak ediyorum seninkini.Yaa alışveriş yapmak harikaymıış.İnanılmaz keyif verici.İlk eşyası çok önemli biz de ev ayakkabısı,zıbın,fular ve battaniye aldık.Ayakkabısını filan saklarım inşallah.Şimdi gözüm hep erkek kıyafetlerinde.
Ben sadece zıbına eşimi zor ikna ettim. Erken diyor. Erken ama insan da heves ediyor. 18. Haftada olacağım 2 gün sonra. İçim kıpır kıpır. Yazarım çıkar çıkmaz. Hastane açılımca dayanacağım doktorun kapısına.

Ben sadece zıbına eşimi zor ikna ettim. Erken diyor. Erken ama insan da heves ediyor. 18. Haftada olacağım 2 gün sonra. İçim kıpır kıpır. Yazarım çıkar çıkmaz. Hastane açılımca dayanacağım doktorun kapısına.
Ya sorma benim eşim de her şey için erken diyor.Kıyafet bakalım erken,beşiğe erken,pusete erken..O böyle diyince benim de canım sıkıyor,korkutuyorsun beni dedim en son.Bu alabildiklerimizi de hatırası olsun o günden diyip öyle ikna ettim ve çook acele bi alısveriş yaptık düşün yanı :( Yine de bakınıyorum ben yavaştan en azından fikrimiz olsun,indirimleri,fiyatları,markaları bilelim diyorum.Bu gidişle sıkışıcaz son aylarda.
Aramızda bir gün var değil mi şimdi ben 16+6 yım bugün.17.hafta mı bitmiş oluyor.Ben soranlara 16 diyordum.17 mi demeliydim :)

Ya sorma benim eşim de her şey için erken diyor.Kıyafet bakalım erken,beşiğe erken,pusete erken..O böyle diyince benim de canım sıkıyor,korkutuyorsun beni dedim en son.Bu alabildiklerimizi de hatırası olsun o günden diyip öyle ikna ettim ve çook acele bi alısveriş yaptık düşün yanı :KK43: Yine de bakınıyorum ben yavaştan en azından fikrimiz olsun,indirimleri,fiyatları,markaları bilelim diyorum.Bu gidişle sıkışıcaz son aylarda.
Aramızda bir gün var değil mi şimdi ben 16+6 yım bugün.17.hafta mı bitmiş oluyor.Ben soranlara 16 diyordum.17 mi demeliydim :)
Benim ultrason tarihine göre bu çıkıyor canım. 4 gün öndeymişim bata göre. Bende tam anlamıyorum tatlım hamilelik uygulaması kurdum o söylüyor hangi hafta hangi gün:KK76: bat 14 kasımdı benim. :KK36:

Ya sorma benim eşim de her şey için erken diyor.Kıyafet bakalım erken,beşiğe erken,pusete erken..O böyle diyince benim de canım sıkıyor,korkutuyorsun beni dedim en son.Bu alabildiklerimizi de hatırası olsun o günden diyip öyle ikna ettim ve çook acele bi alısveriş yaptık düşün yanı :KK43: Yine de bakınıyorum ben yavaştan en azından fikrimiz olsun,indirimleri,fiyatları,markaları bilelim diyorum.Bu gidişle sıkışıcaz son aylarda.
Benim esimde aynı öyle cnm doğmamış bebeğe don biçilmez diyor ama benim içim gidiyor ufak ufak alalım diyorum daha erken diyor yolu yariladik artık ben 7.ayda herseyim hazır olsun istiyorum nolur nolmaz :110:

Kızlar ben bu takvimi beceremefim herhalde cikmiyo
Kişisel bilgilerimiz kısmına bak canım. Orada hamilelik takvimine son adet tarihinin ilk gününü aralarına - işareti koyarak (17-11-2016 şeklinde) kaydet oluyor.

@ La lune tebrikler Allah hepimizin Melek'lerini korusun sağlıkla versin kucağımıza ..
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin çok güzel bi duygu değil mi cinsiyeti ogrenmek:anneadayı::KK28:
Gözün aydın canimmm Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah darısı bana çarşamba olsa da ogrensem bende
Amin gönülden. Çok teşekkürler. Gerçekten çok çok başkaymış. Hemen gidip zibin aldım.

:anneadayı:kızımız geliyor.
Listeye başlayayım ben beş metre zincir:KK70:
Allah hepimizin bebeğine ömür versin.
Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin canim :)) mesajini okuyunca daga bi heyecanlandim. Esimde gelebilsin diye akssm 19 da randevu aldim. Heyecandan aksami edemeyecem :))))))

Back