2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim esimde aynı öyle cnm doğmamış bebeğe don biçilmez diyor ama benim içim gidiyor ufak ufak alalım diyorum daha erken diyor yolu yariladik artık ben 7.ayda herseyim hazır olsun istiyorum nolur nolmaz
Aynen canım,ben de erkenden tamamlamak niyetindeyim.Zaten son aylar ağırlasıcaz,sıcaklar olacak ne olur ne olmaz.Ama işte bir de erkekler anlasa bunu.
kızımız geliyor.
Listeye başlayayım ben beş metre zincir
Allah hepimizin bebeğine ömür versin.
Aaaaaaayyyyyyy çoook sevindim.Kız bebek de bir başka değil mi.Çok ama çok mutlu oldum.Gözünüz aydın canım.Artık kızım diye seversin cok güzel bir duygu değil mi?

Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin canim :)) mesajini okuyunca daga bi heyecanlandim. Esimde gelebilsin diye akssm 19 da randevu aldim. Heyecandan aksami edemeyecem :))))))
Hele sıra beklerken açılın ya bir cinsiyet bakıp çıkacağız diye bagiracaktim. hiç bu kadar kalp atışım yukselmemisti.

Ayy hem de nasıl. Harika bir duygu kızım o benim biricik Neva'm.
Allah sağlıkla büyütsün inşallah, demiştim ben sana bu sene kız senesi diye bizim kızlar aynı günde gelirlerse şaşırmam
Olur mu olur. Bağlanırım dogumhaneden.
Coook şükür arkadasım meleğin ile seni opüyoruz gözün aydın
Çok sağol canım Allah razı olsun.

Benim esimde aynı öyle cnm doğmamış bebeğe don biçilmez diyor ama benim içim gidiyor ufak ufak alalım diyorum daha erken diyor yolu yariladik artık ben 7.ayda herseyim hazır olsun istiyorum nolur nolmaz
Sen dogumhaneye o da alışverişe gider o zaman. Kuzenimin 7 aylık geldi bebek. 6. Ayda yavaş yavaş başlarım diyorum.

Ayy hem de nasıl. Harika bir duygu kızım o benim biricik Neva'm.

Olur mu olur. Bağlanırım dogumhaneden.

Çok sağol canım Allah razı olsun.
İsmi de mi belliii,oyyy çok güzel masallah adıyla yaşasın.Neva ismini seviyorum cok zarif geliyor kulaga.Herhalde babalar doğru hissediyor.Ben ilk erkek desem de sonra kız dedim.Esim erkek diyodu erkek çıktı :)

İsmi de mi belliii,oyyy çok güzel masallah adıyla yaşasın.Neva ismini seviyorum cok zarif geliyor kulaga.Herhalde babalar doğru hissediyor.Ben ilk erkek desem de sonra kız dedim.Esim erkek diyodu erkek çıktı :)
Erkek olsa isim arayacaktım ama kız ismi bekarken bile belliydi. Tınısı çok hoş bence.

Ne aldınız yatak olarak? Fiyatı nedir bir de resim varsa yükler misin?

Kampanya vardı aşağıdaki üründen aldık, yarın elimizde olur sanırım 360 tl idi
Araba olarak da bunu beğendik ankaradayken beğenmiştik alacaklarımızı, yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz

Eklentiler

• 91732960963011496401.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Oyuncak_4308246.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 62
Hayırı olsuuuun oğlan senesindeyiz :)

Kampanya vardı aşağıdaki üründen aldık, yarın elimizde olur sanırım 360 tl idi
Araba olarak da bunu beğendik ankaradayken beğenmiştik alacaklarımızı, yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz
Allah güle güle kullanmak nasip etsin canim. Çok güzel. Bende böyle park yatak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…