- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Coook şükür arkadasım meleğin ile seni opüyoruz gözün aydınkızımız geliyor.
Listeye başlayayım ben beş metre zincir
Allah hepimizin bebeğine ömür versin.
kızımız geliyor.
Aynen canım,ben de erkenden tamamlamak niyetindeyim.Zaten son aylar ağırlasıcaz,sıcaklar olacak ne olur ne olmaz.Ama işte bir de erkekler anlasa bunu.Benim esimde aynı öyle cnm doğmamış bebeğe don biçilmez diyor ama benim içim gidiyor ufak ufak alalım diyorum daha erken diyor yolu yariladik artık ben 7.ayda herseyim hazır olsun istiyorum nolur nolmaz
Aaaaaaayyyyyyy çoook sevindim.Kız bebek de bir başka değil mi.Çok ama çok mutlu oldum.Gözünüz aydın canım.Artık kızım diye seversin cok güzel bir duygu değil mi?kızımız geliyor.
Yapmışsın.Kızlar ben bu takvimi beceremefim herhalde cikmiyo
Hele sıra beklerken açılın ya bir cinsiyet bakıp çıkacağız diye bagiracaktim.Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin canim :)) mesajini okuyunca daga bi heyecanlandim. Esimde gelebilsin diye akssm 19 da randevu aldim. Heyecandan aksami edemeyecem :))))))
Ayy hem de nasıl. Harika bir duygu kızım o benim biricik Neva'm.Aynen canım,ben de erkenden tamamlamak niyetindeyim.Zaten son aylar ağırlasıcaz,sıcaklar olacak ne olur ne olmaz.Ama işte bir de erkekler anlasa bunu.
Aaaaaaayyyyyyy çoook sevindim.Kız bebek de bir başka değil mi.Çok ama çok mutlu oldum.Gözünüz aydın canım.Artık kızım diye seversin cok güzel bir duygu değil mi?
Olur mu olur. Bağlanırım dogumhaneden.Allah sağlıkla büyütsün inşallah, demiştim ben sana bu sene kız senesi diyebizim kızlar aynı günde gelirlerse şaşırmam
Çok sağol canım Allah razı olsun.Coook şükür arkadasım meleğin ile seni opüyoruz gözün aydın
gozunaydin cnm sen erkek hissediyodun Allah tamamına erdirsin inşallahHele sıra beklerken açılın ya bir cinsiyet bakıp çıkacağız diye bagiracaktim.hiç bu kadar kalp atışım yukselmemisti.
Sen dogumhaneye o da alışverişe gider o zaman. Kuzenimin 7 aylık geldi bebek. 6. Ayda yavaş yavaş başlarım diyorum.Benim esimde aynı öyle cnm doğmamış bebeğe don biçilmez diyor ama benim içim gidiyor ufak ufak alalım diyorum daha erken diyor yolu yariladik artık ben 7.ayda herseyim hazır olsun istiyorum nolur nolmaz
Evet bebek bizi tuş etti.gozunaydin cnm sen erkek hissediyodun Allah tamamına erdirsin inşallah
İsmi de mi belliii,oyyy çok güzel masallah adıyla yaşasın.Neva ismini seviyorum cok zarif geliyor kulaga.Herhalde babalar doğru hissediyor.Ben ilk erkek desem de sonra kız dedim.Esim erkek diyodu erkek çıktı :)Ayy hem de nasıl. Harika bir duygu kızım o benim biricik Neva'm.
Olur mu olur. Bağlanırım dogumhaneden.
Çok sağol canım Allah razı olsun.
Erkek olsa isim arayacaktım ama kız ismi bekarken bile belliydi. Tınısı çok hoş bence.İsmi de mi belliii,oyyy çok güzel masallah adıyla yaşasın.Neva ismini seviyorum cok zarif geliyor kulaga.Herhalde babalar doğru hissediyor.Ben ilk erkek desem de sonra kız dedim.Esim erkek diyodu erkek çıktı :)
Bende işte nolur nolmaz 7.aya girmeden herşeyimi hazır edicem inşallahSen dogumhaneye o da alışverişe gider o zaman. Kuzenimin 7 aylık geldi bebek. 6. Ayda yavaş yavaş başlarım diyorum.
Sen dogumhaneye o da alışverişe gider o zaman. Kuzenimin 7 aylık geldi bebek. 6. Ayda yavaş yavaş başlarım diyorum.
Ne aldınız yatak olarak? Fiyatı nedir bir de resim varsa yükler misin?Allahtan benim eşim çok hevesli eşyalarını almaya :) giyecek bişiler aldık hepsini babiş beğendi, dün de yatağımızı aldık prensesimize :)
Ne aldınız yatak olarak? Fiyatı nedir bir de resim varsa yükler misin?
Hayırlı olsun bu sene daha çok kız olcak heraldekızımız geliyor.
Hayırı olsuuuun oğlan senesindeyiz :)Kızlaaaaaaarrrrrrrr
Biz dün doktora gittik veeeeee cinsiyetini öğrendiiiikkk
İnşallah bir oğlumuz olacak
Ben baya şaşırdım iki kere sordum emin misiniz diye.Ama çok net gördük yani
Özel bi kliniğe gittik çok memnun kaldım.20dk filan baktı,her şeyini gösterdi CD verdi.Hassas bi bünyen var karın tabakanın çok kalın değil erken hissedebilirsiniz dedi.Evet dedim bi kaç kere balık gibi,seğirme gibi hissettim dedimevet bebektir dediYerini değiştirince carpiyodur dedi. daha net hareketlerine bir ay var dedi.Öylee işte çok sükür iyiymiş,14 cm 160 grammis benim oğlum.
Doktordan çıkar çıkmaz gidip hatira olarak ufak bi şeyler aldık.Ama gözün kız kıyafetlerinde kaldı ne yalan söyleyeyim
Allah güle güle kullanmak nasip etsin canim. Çok güzel. Bende böyle park yatak istiyorum.Kampanya vardı aşağıdaki üründen aldık, yarın elimizde olur sanırım 360 tl idi
Araba olarak da bunu beğendik ankaradayken beğenmiştik alacaklarımızı, yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz
Hayırlı olsun bu hafta baya kişi cinsiyeti öğrenmiş :)Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Minnoş bir kızım olucak. Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?