- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimmm hala belli olmadi mi cinsiyetinizDoğunca söylesin o daha garanti. hay Allahım ya.
Sonradan değişse boğazına yapısacağız sanki.
Hadi söylemedin beş hafta sonraya randevu mu verilir vicdansız?
Yok canım randevu haftaya pazartesi. 18 haftalık olacağım o zaman. Iki hafta sonra da detaylı ultrasona çağırır artık. Muayene olanlar doktor ne dedi detaylı için?canimmm hala belli olmadi mi cinsiyetiniz
Canım başka bir topik de de ayni konu acildi. İse geri almaları için dava açabiliyorsun ama hamile olunca böyle şeyler çok zor geliyor insana. İse gireli 120 gün mu olmuştu yeni girdiysen ve öğrendilerse çıkarmışlardır çok kızıyorum boyle insanlara sadece kendi çıkarlarını düşünüp bakmıyorlar hic durumunaGünaydın kızlarr
Dün iş yerimden çıkarıldım direk sebebi sölemeselerde hamile olduğum için çıkardılar artık evdeyim demekki hayırlısı böyleymiş 120 günüm dolmasına i2günüm kaldı rica edicem çıkışımı 2 gün sonra gösterirlerse işsizlik maaşı alabilcem bakalım sizinle paylaşmak istedim :/
Evet canım evde daha ii bakıcam kendime o yüzden böylesi daha ii demekkiHakkindan hayirlisi canim. Sende bebegine ve kendine bol bol vakit ayirirsin. Ama hamilesin diye cikarmalarida cook yanlis tabi.!
Canım işe gireli tam 118 gün oldu 120 olsa işsizlik maaşı alabiliyorum bugün arayıp rica ettim iki gün sonra versinler çıkışımı diye cevap bekliyorumCanım başka bir topik de de ayni konu acildi. İse geri almaları için dava açabiliyorsun ama hamile olunca böyle şeyler çok zor geliyor insana. İse gireli 120 gün mu olmuştu yeni girdiysen ve öğrendilerse çıkarmışlardır çok kızıyorum boyle insanlara sadece kendi çıkarlarını düşünüp bakmıyorlar hic durumuna
Gösterdi ama doktor emin olmadığı için bir şey söylemedi. Bir dahaki randevuya dedi işte.
Kıyamam ya dava açabilirsin hamile diye işten çıkaramaz seni. Ne iş yapıyordun?
Hadi bakalım onumuzdeki haftanın sonunda hepimiz öğrenmiş oluruz inş.
Ahh canım yaaa en büyük dert o kayınvaliden neden bakamıyormuşş??? ben çalışmıcam gibi 2yaşına kadar bi şekilde geciniriz mecbur. 6 aylık ücretsiz izin kullanabilirsen iyi olur :/Kizlar bebeginize kim bakacak dogunca ben calisyorum iznim 4 ay surcek sonrasi muamma sizde belli mi ? Kayinvalidem ben bakamam dedi annemde saglik sorunlarindan bakamayacak cocuk saglikla gelsin ins.. ama bakacak kimse yok
Canım işe gireli tam 118 gün oldu 120 olsa işsizlik maaşı alabiliyorum bugün arayıp rica ettim iki gün sonra versinler çıkışımı diye cevap bekliyorum
Benim ikisi de hasta canım. Ben ücretsiz izin alacağım bebek biraz büyüyünce de bakıcı ile anlasacağım canım.Kizlar bebeginize kim bakacak dogunca ben calisyorum iznim 4 ay surcek sonrasi muamma sizde belli mi ? Kayinvalidem ben bakamam dedi annemde saglik sorunlarindan bakamayacak cocuk saglikla gelsin ins.. ama bakacak kimse yok
Kizlar bebeginize kim bakacak dogunca ben calisyorum iznim 4 ay surcek sonrasi muamma sizde belli mi ? Kayinvalidem ben bakamam dedi annemde saglik sorunlarindan bakamayacak cocuk saglikla gelsin ins.. ama bakacak kimse yok
işten çıktığınız günden geriye dönük son 3 yıl içinde en az 600 gün sigorta ve son 4 ayınızın da kesintisiz olması gerekiyor, işten çıkarılınca 15 gün içinde başvurmak gerekiyor. Geçirdiğiniz her gün sie hak kaybı olarak geri dönüyor, o yüzden 7 ay gibi uzun bir süre geçmiş, başvursanız bile hakkaybı yaşamışsınızdır büyük ihtimalle...120 gün olunca işsizlik maaşı alabiliyomusun peki süre geçse bile işten çıkalım yine alabilirmiyim başvurSam 7 ay oldu cikali
Maalesef 30 gün icinde işsizlik ödeneğine başvurman gerek en az toplamda 600gün sigorta pirminn yatmış olması en son çalıştığın yerde en az 120 gün çalışmış olman gerek şartlar böyle tatlım120 gün olunca işsizlik maaşı alabiliyomusun peki süre geçse bile işten çıkalım yine alabilirmiyim başvurSam 7 ay oldu cikali
Ahh canım yaaa en büyük dert o kayınvaliden neden bakamıyormuşş??? ben çalışmıcam gibi 2yaşına kadar bi şekilde geciniriz mecbur. 6 aylık ücretsiz izin kullanabilirsen iyi olur :/
Benim ikisi de hasta canım. Ben ücretsiz izin alacağım bebek biraz büyüyünce de bakıcı ile anlasacağım canım.
Ben kamuda olduğumdan ücretsiz izne ayrılacağım, sonrasında da bakıcı ayarlamayı düşünüyoruz, ben zaten güvenipte bırakamam kayınvalideme
işten çıktığınız günden geriye dönük son 3 yıl içinde en az 600 gün sigorta ve son 4 ayınızın da kesintisiz olması gerekiyor, işten çıkarılınca 15 gün içinde başvurmak gerekiyor. Geçirdiğiniz her gün sie hak kaybı olarak geri dönüyor, o yüzden 7 ay gibi uzun bir süre geçmiş, başvursanız bile hakkaybı yaşamışsınızdır büyük ihtimalle...
Yanlış bilmiyorsam devlet hamile kadınları koruma altına alıyor su anlamda hamile kadın hamileliği suresince is yerinden çıkartılamaz araştır derim yinede hayirlisi olsun Hakkı'nda Can'ımGünaydın kızlarr
Dün iş yerimden çıkarıldım direk sebebi sölemeselerde hamile olduğum için çıkardılar artık evdeyim demekki hayırlısı böyleymiş 120 günüm dolmasına i2günüm kaldı rica edicem çıkışımı 2 gün sonra gösterirlerse işsizlik maaşı alabilcem bakalım sizinle paylaşmak istedim :/