• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İnşallah geçer. Ben hamile kalmadan önce ızgara eti çok yerdim çok severim normalde şimdi olursa yiyorum olmazsa hiç canım çekmiyor. Ama henüz hiç aşermedim dört gözle bekliyoruz ama tık yok :KK70:

Benim canım sürekli ekşi istiyor ama aşerme sayılacak kadar şiddetli değil. Bakarım bende aşerecek miyim?

Benim canım sürekli ekşi istiyor ama aşerme sayılacak kadar şiddetli değil. Bakarım bende aşerecek miyim?
Cinsiyeti öğrendin mi :)
Ben bu cumartesi yada haftaya cumartesi dr a gideceğim inşallah ozaman öğrenir miyim acaba

Cinsiyeti öğrendin mi :)
Ben bu cumartesi yada haftaya cumartesi dr a gideceğim inşallah ozaman öğrenir miyim acaba
15. haftada olacaksın en doğru tahminler 16dan sonra ama belki doktorun söyleyebilir.
Benim randevum haftaya pazartesi o zaman öğreneceğim. Erkek gibi tahmin ediyorum ama bakalım.

15. haftada olacaksın en doğru tahminler 16dan sonra ama belki doktorun söyleyebilir.
Benim randevum haftaya pazartesi o zaman öğreneceğim. Erkek gibi tahmin ediyorum ama bakalım.
Evet bende nedense erkek olduğuna emin gibiyim. Kız çocuklarını daha çok severim halbuki :D
Bu hafta gitmeyeyim ozaman haftaya daha net olur

Evet bende nedense erkek olduğuna emin gibiyim. Kız çocuklarını daha çok severim halbuki :KK70:
Bu hafta gitmeyeyim ozaman haftaya daha net olur

Hayırlı evlat olsunlar da inş. Çok üzülüyorum vicdansız çocukları gördükçe.

Bende aralıkta hamile olduğunu öğrenenlerdenim. Tam 16 haftalık oldu. Nasip olursa bu haftasonu cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım. Herkes erkek diyor ama bakalım bana sanki kızmış gibi geliyor. :)

14+2 günlük oldum hala midem bulanıyor :KK43:

Benim bulantılarım ve koku hassasiyetim 17. Haftama doğru hafifledi, ve şuan hiç kalmadı gibi birşey Allah'a bin şükür. Ama çiğ et, tavuk, soğan sarımsak gibi belirli şeylerden tiksinmiş durumdayım, inşallah bu da gecer zamanla. Gerçekten çok zordu hergün mide bulantısıyla yaşamak, heran birşeyden ve ya birinden iğrenmek... Bi ara hiç geçmeyecek sandım :KK43: Ama geçiyormuş. Biraz daha sabır :)

kızlar ultrosyon görüntümü ekliyorum lütfen yorum yapın sürekli doktor bi kız bi erkek
fotoğraf.JPG
diyor:eek:

La Lune La Lune sen daha öğrenmedin mi canım cinsiyetini.. Ben bu hafta öğrendim inşallah sen de öğrenirsin en kısa zamanda. İçime erkek doğuyor seninki için.

La Lune La Lune ayyy gerçekten mii,ne güzel maşallah.Ben de dün sanki tekme gibi bi şey hissettim,arkadaşlar o daha tekme değildir diyor :( Ama çoook heyecan vericiydi

La Lune La Lune ayyy gerçekten mii,ne güzel maşallah.Ben de dün sanki tekme gibi bi şey hissettim,arkadaşlar o daha tekme değildir diyor :KK43: Ama çoook heyecan vericiydi
Nereden biliyorlarmis? Bebek senin karnında. Tekmedir o annesi. Hareket hissediyor musun
? Böyle sabah özellikle sanki bebeğin olduğu yer daha çıkıntılı gibi geliyor elime.

Nereden biliyorlarmis? Bebek senin karnında. Tekmedir o annesi. Hareket hissediyor musun
? Böyle sabah özellikle sanki bebeğin olduğu yer daha çıkıntılı gibi geliyor elime.
Kendi hamilelikleriyke karsilastiriyorlar sanirim.Bi arkadas da tekmesi güclü degildir henüz ama yer degistirmistir,gerinmistir dedi.Tekme de olsa,gerinse de muhtesem bir duyguydu.Gecen gün balik gibi bi süzülme hissettim.Suyun üstünde bir sey var da saliniyo gibi oluyo bazen.O dedigin cıkıntıyı ben de farkediyorum herhalde burda diyorum ama bu saydiklarim dısında bi hareket hissedemedim henüz.Artik net bi sekilde tekmelerini duymak istiyorum.
Bir de çok şiştim ben iki-üc gündür karnim bi anda büyüdü.O mu engelliyo hissetmemi diyorum :) :)

Back