• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Devlet hastanesinde cinsiyeti öğrenebiliyoruz değil mi? Yani elbette mantıken öğrenebiliriz ama şimdiye kadar çok gıcık davrandı tüm devlet hastaneleri bana her gittiğimde, durduk yere yine sinirlerimi zıplatsınlar istemiyorum :KK43:

Detaylı ultrason da çekiyorlar mı devlette??

Canım ben devlet hastanesine gidiyorum doktorun tavrı davranışı falan iyi ama 16+4 teki muayenede cinsiyet için hala yanılma payı var 1 ay sonra söyleyeceğim dedi. Gostermiyor falan dese tamam ama öyle söyleyince bende artik doktor araştırmalarını hızlandırdım. Bi doktor bulmuştum ama haftasonu yokmuş. İkimizde çalışıyoruz. eşimle birlikte gitmek istediğim için yine başka doktora bakacağım.

İyi aksamlar hanimlar uzun zamandir yazamadim ama hep takipteyim :) herkes iyidir umarim.. cinsiyetler belli olmus neredeyse herkesin saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallahh.. Ben de bu haftasonu veya onunuzdeki haftasonu detayli ultrasona girecegim insallah.. Cok heycnaliyim :)) birde bugun saglik ocagindan aradilar tetanoz asisina cagirdilar birde kan tahlili yapio degerlerine tekrardan bakariz ne durumda diye dediler..

İyi aksamlar hanimlar uzun zamandir yazamadim ama hep takipteyim :) herkes iyidir umarim.. cinsiyetler belli olmus neredeyse herkesin saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallahh.. Ben de bu haftasonu veya onunuzdeki haftasonu detayli ultrasona girecegim insallah.. Cok heycnaliyim :)) birde bugun saglik ocagindan aradilar tetanoz asisina cagirdilar birde kan tahlili yapio degerlerine tekrardan bakariz ne durumda diye dediler..
Bende bugün sabah oldum aşımı bebisimin kalp atışlarını da dinlettiler çok guzeldi ozlemisim kuzumu:KK36:

Cok uzuldum inan ben cok sk takip edemiyorum formu, hamile oldugunu soyleyince mi cikardilar is iade davasi acabilrisin
Gercek sebep hamilelik ama çıkış dilekçesine ne yazar bilmiyorum müdürüme de eğitime gelemedi zaten iki mağaAyı falan kapatıcaz falan demiş diyen yerde 80 tane şubesi var :)))

Gercek sebep hamilelik ama çıkış dilekçesine ne yazar bilmiyorum müdürüme de eğitime gelemedi zaten iki mağaAyı falan kapatıcaz falan demiş diyen yerde 80 tane şubesi var :)))

ise geri iade davasini ac sen bence hakkini ara sonuna kadar hamile olmasan cikartmayacakti belli ki

Kızlar 3 gün önce gece uyumadan hissettim sanırım bebegimi.sanki içimde baloncuk patladı gibi bi histi,3 kere oldu.O günden beri bekliyorum başka bisey olmadı.bebegimi hissetmisimdr di mi???

Kızlar 3 gün önce gece uyumadan hissettim sanırım bebegimi.sanki içimde baloncuk patladı gibi bi histi,3 kere oldu.O günden beri bekliyorum başka bisey olmadı.bebegimi hissetmisimdr di mi???

Belki bebek gerinmistir. Bende arada gaz arada bebek hissediyorum ama hepsinde şapşal bir sırıtma oluyor suratımda.

Bebeğin olabilir canım, artık yavaş yavaş hissetmeye başlarsın. :KK66:
Benimki pıtır pıtır hiç yerinde durmuyor maşallah nerdeyse 10 gündur çok net hissediyorum tekmelerini ve kıpırdamasını :nazar: İçimden diyorum ki şimdiden böyle hareketliyse doğunca bize kök söktürecek kereta :KK53: :KK46:Rabbim hepsinin ellerini ayaklarını herşeylerini sağlıklı etsin de, yaramaz olurlarsa da bile kabulumüz :KK200: O kadar zevkli oluyor ki onu dinlemek, en kısa zamanda hepiniz tadarsınız zaten bu duyguyu. Gittikçe aşık olmak böyle birşeymiş.

Cinsiyeti belli olanlar, isim düşündünüz mü şimdiden?

3 gundur bende hissediyorum dikkat de ediyorum kimildiomu diye babamizda sahit olunca kesinlesti kipirtilarimiz.. sabahlari kipirdiryor aksam uzaniyorum elimi koyuyorum kipirdiyor.. 3 4 kez baloncuk gibi arka arkaya ins bi an once diger hamislerde hisseder cok farki bi duygu:KK200:

Selam kızlarr.bizde cinsiyetimizi öğrendik.Kızım olacak Allah nasip ederse.

Doktora dün gittim ikili test için gittim fakat 1 gün geciktiğim için olamadı.2 hafta sonra 4 lü test yapılacak.Doktorum zaten herşeyin normal olduğunu söyledi.Bir problem yok.
Kız annesi olcaz desene :)

3 gundur bende hissediyorum dikkat de ediyorum kimildiomu diye babamizda sahit olunca kesinlesti kipirtilarimiz.. sabahlari kipirdiryor aksam uzaniyorum elimi koyuyorum kipirdiyor.. 3 4 kez baloncuk gibi arka arkaya ins bi an once diger hamislerde hisseder cok farki bi duygu:KK200:
Ne güzel ya ben de artık tekmeleri hissetmek istiyorum hafif minik bi kıpırdama var ama ben gümbür gümbür tekme istiyorum :D

Yaaa çok kıskaniorum sizi bende öncelikle cinsiyetini sonra o kipirtilari tekmelemeye duymak istiorum

Ne güzel ya ben de artık tekmeleri hissetmek istiyorum hafif minik bi kıpırdama var ama ben gümbür gümbür tekme istiyorum :KK70:

Benimkide gumbur gumbur tekme atmiyor zaten tekmede degil muhtemelen gezinirken keanara carpiyor bizde tekme atti diye seviniyoruzdur :-)

Yaaa çok kıskaniorum sizi bende öncelikle cinsiyetini sonra o kipirtilari tekmelemeye duymak istiorum

Canim ins bi an once hissedersin :KK46: ben daha cinsiyet bilmiyorum:oops: bile gostermedi kerataa hep arkasi donuk poz verio:-)

Back