• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onlar evlat hasreti nedir bilmiyorlar ondan rahatlar
Allahta evlatları ile sınamasın ama bazen çok kırıyorlar
Aynen öyle canım ama gözleri ve kalpleri kapalı 🙄
Ee deseydin bacım sen niye getirmişsen bende onun için getirecem yani kirliyse dünya mı durmuş dünya dönüyor daha onu ancak Rabbim bilir ne nasıl olur vah vah 😫 insanların ağzı torba değil ki büzesin aslında öylelerin ağzına ıslak terlikle vuracaksın 😁🫣🤨
Hahaha 😁😁 garip insanlar gerçekten o başka evrende yaşıyor herhalde
Çok garip insanlar ya ne kadar basitçe çıkıyor ağızlarından bu cümleler. Oysa ki bizi ne kadar yaralıyor
Aslında ağzımızdan çıkana esiriz bunu anlamak zor 🙄

Evet ne yazık ki Rabbim büyük hepimize ve isteyen emek veren herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah yine de halimize bin şükür tedavi görecek imkanımız var hiç olmayıp evlat hasreti çekenler ne yapacak acaba
En çokda onlara dua ediyorum tedaviye gerek kalmadan nasip etsin
Amin Rabbim herkese versin de bize de versin sonra. Çok şükür tedavi oluyoruz dediğin gibi bir umudumuz var 🤲🏻🤲🏻

Aynen öyle canım ama gözleri ve kalpleri kapalı 🙄

Hahaha 😁😁 garip insanlar gerçekten o başka evrende yaşıyor herhalde

Aslında ağzımızdan çıkana esiriz bunu anlamak zor 🙄
Bence uzayda yaşıyor orada kimse yok ya orası tertemiz 🧹 tırıl tırıl hani kendinin olmasa diyeceğim neyse sana teselli veriyor kendi doğurmuş kirli dünyaya onun deyimiyle 🌎 he bacım he diyeydin 🤨

Biz duamızdayız çok şükür Rabbimden istiyoruz kimseninkinde gözümüz de yok 🤲🏻

Bence uzayda yaşıyor orada kimse yok ya orası tertemiz 🧹 tırıl tırıl hani kendinin olmasa diyeceğim neyse sana teselli veriyor kendi doğurmuş kirli dünyaya onun deyimiyle 🌎 he bacım he diyeydin 🤨
Kızlar sizlerle konuşmak çok iyi geliyor iyi ki varsınız 🥰🥰❤️❤️🌈 Rabbim herkesin kalbine görw versin

sepide sepide @CinnamonQueen kızlar nasılsınız iyimisiniz ne aşamadasınız inşallah herşey iyidir 🥰🌹
Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ne zaman gelecek sonuçların ne zaman belli olacak başlayacak tarihin?
Ben ilaçla regl olduğum için pazartesine denk geliyor regl günüm ona göre kontrol olacam ilk önce kürtajdan sonra kist falan kalmış mı diye, bir şey çıkmazsa transfere hazırlık başlayacak ama ortada daha embriyom yok😂 ben 4 tane embriyomu ngs için yollamıştım nerdeyse 20 gün oldu hala sonuç bekliyorum 🫠

Kızlar sizlerle konuşmak çok iyi geliyor iyi ki varsınız 🥰🥰❤️❤️🌈 Rabbim herkesin kalbine görw versin
Amin canım benim biz birbirimize destek için buradayız onun için bu topik açtım dertleşelim konuşalım bazen etrafımıza hatta eşimize bile anlatamadığımız duyguları düşüncelerimizi herşeyi birbirimize anlatabiliriz süreçlerimizi sevincimizi üzüntülerimizi paylaşabiliriz canı sıkılan olursa buradayız canlar ücretsiz psikolog 👩‍⚕️destek itina ile olunur 😁😁🫶🏻

Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ne zaman gelecek sonuçların ne zaman belli olacak başlayacak tarihin?
Ben ilaçla regl olduğum için pazartesine denk geliyor regl günüm ona göre kontrol olacam ilk önce kürtajdan sonra kist falan kalmış mı diye, bir şey çıkmazsa transfere hazırlık başlayacak ama ortada daha embriyom yok😂 ben 4 tane embriyomu ngs için yollamıştım nerdeyse 20 gün oldu hala sonuç bekliyorum 🫠
Çok şükür bende iyiyim canım hamdolsun 😍 bende bekliyorum yarın inşallah sonuçlar temiz çıkarsa bende adetimle beraber başlayacağım nasip olursa martın son haftasına gelecek büyük ihtimalle hala bekliyorum bakalım 🤔 amin canım inşallah sonuçların temiz çıkar bu kadar uzun sürmesi normal mi doktorla görüştün mü canım inşallah hepsi sağlıklı gelir transferini olabilirsin Allah’ın izniyle bizi de haberdar et canım benim 🤲🫶🏻❤️

Canım serum tedavisinin kisa adi. Serum tedavisini biliyorsundur. Transferden önce yada sonra tutunmayı arttirsin, vücut embriyoyu yabanci bir hücre sanmasin ve düşüşle sonuclanmasin diye destek tedavi. Kimi kişide 2 yada üç defa veriliyor. Kimilerinde 12. Haftaya kadar haftada 1 veriliyor.
İntralipid serum ile aynı mı acaba

Back
X