• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar fark ettnz mi burası bi hafta önden gidiyo 12 haftalıksan burda 13 yazıyo

Nereden biliyorlarmis? Bebek senin karnında. Tekmedir o annesi. Hareket hissediyor musun
? Böyle sabah özellikle sanki bebeğin olduğu yer daha çıkıntılı gibi geliyor elime.
Canım bende tekmeleri hissediyorum artık :) cok güzel bi duygu ayrıca sabah kaktığmda sağ yumurtalğmdan oluştuğu için ( dr öle demişti) hep sağ tarafımda şişlik ve sertlik var anlıyorum yerini :))) inşallah bebişin pozisyon uygun olur cinsiyeti görürsünüz :)

Kendi hamilelikleriyke karsilastiriyorlar sanirim.Bi arkadas da tekmesi güclü degildir henüz ama yer degistirmistir,gerinmistir dedi.Tekme de olsa,gerinse de muhtesem bir duyguydu.Gecen gün balik gibi bi süzülme hissettim.Suyun üstünde bir sey var da saliniyo gibi oluyo bazen.O dedigin cıkıntıyı ben de farkediyorum herhalde burda diyorum ama bu saydiklarim dısında bi hareket hissedemedim henüz.Artik net bi sekilde tekmelerini duymak istiyorum.
Bir de çok şiştim ben iki-üc gündür karnim bi anda büyüdü.O mu engelliyo hissetmemi diyorum :) :)
Sorma o siskinlik bende de var. Yediğim bir tabak yemek ama sanki beş tabak yemişim gibi gerginlik ve rahatsızlık hissediyorum. Biraz da kendini dinlemekle alakalı sanırım. Uzanıp durtukluyorum bebeyi:KK45: hareket etsin diye. Nasılsa doğunca o beni durtecek geceleri.

Bendeki siskinlik solda.

Canım bende tekmeleri hissediyorum artık :) cok güzel bi duygu ayrıca sabah kaktığmda sağ yumurtalğmdan oluştuğu için ( dr öle demişti) hep sağ tarafımda şişlik ve sertlik var anlıyorum yerini :))) inşallah bebişin pozisyon uygun olur cinsiyeti görürsünüz :)
Ay evet yaa bir ben kaldım. Hem de merak ediyorum bebegımı görmeyi. Umarım sağlıklıdır.

Bende aralıkta hamile olduğunu öğrenenlerdenim. Tam 16 haftalık oldu. Nasip olursa bu haftasonu cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım. Herkes erkek diyor ama bakalım bana sanki kızmış gibi geliyor. :)
Hayırlı olsun :) İmza ekleseydiniz profilinize. Günlük bebeğinizin gelişimini takip ederdiniz

• Beğen
Reactions: jio
Ay evet yaa bir ben kaldım. Hem de merak ediyorum bebegımı görmeyi. Umarım sağlıklıdır.
Yok canım bi de ben varım galiba :D benim doktorum söylemedi yine devlete gitmistim. Yanılma payı bırakmak istemiyorum şimdiye kadar söylediklerim hic değişmedi dedi... 20. Haftayı beklerse değişmez tabi:-) bulduğum bi doktor var. Artik onunla takibe devam edeceğim. haftasonu gidecektik ama hastanede o yoktu. Erteledik bakalım ne olacak :)

Yok canım bi de ben varım galiba :KK70: benim doktorum söylemedi yine devlete gitmistim. Yanılma payı bırakmak istemiyorum şimdiye kadar söylediklerim hic değişmedi dedi... 20. Haftayı beklerse değişmez tabi:-) bulduğum bi doktor var. Artik onunla takibe devam edeceğim. haftasonu gidecektik ama hastanede o yoktu. Erteledik bakalım ne olacak :)
Doğunca söylesin o daha garanti.:KK70: hay Allahım ya.

Sonradan değişse boğazına yapısacağız sanki.
Hadi söylemedin beş hafta sonraya randevu mu verilir vicdansız?:KK62:

Doğunca söylesin o daha garanti.:KK70: hay Allahım ya.

Sonradan değişse boğazına yapısacağız sanki.
Hadi söylemedin beş hafta sonraya randevu mu verilir vicdansız?:KK62:
Dimi 2 hafta sonra gel söyleyeyim de bari :D neyse sağlığı sıhati yerinde diye üstelemedik :D nasılsa özele geçiş yapacağız orda yine birlikte görürüz dedik :KK51:

Günaydın kızlarr
Dün iş yerimden çıkarıldım direk sebebi sölemeselerde hamile olduğum için çıkardılar artık evdeyim demekki hayırlısı böyleymiş 120 günüm dolmasına i2günüm kaldı rica edicem çıkışımı 2 gün sonra gösterirlerse işsizlik maaşı alabilcem bakalım sizinle paylaşmak istedim :/

Gunaydin guzel anneler kadinlar gunumuz kutlu olsun :) Bende nasipse 10 gun sonra cinsiyet ogrenicem tabi bebis gosterirse :) Hepimize mutlu, huzurlu gunler..

Günaydın kızlarr
Dün iş yerimden çıkarıldım direk sebebi sölemeselerde hamile olduğum için çıkardılar artık evdeyim demekki hayırlısı böyleymiş 120 günüm dolmasına i2günüm kaldı rica edicem çıkışımı 2 gün sonra gösterirlerse işsizlik maaşı alabilcem bakalım sizinle paylaşmak istedim :/
Hakkindan hayirlisi canim. Sende bebegine ve kendine bol bol vakit ayirirsin. Ama hamilesin diye cikarmalarida cook yanlis tabi.!

Gostermiyor mu doktor mu söylemiyor ? Benim arkadaşım 5.5 aylıkken öğrenebildi göstermedi ve erkekti bebeği :)
Gösterdi ama doktor emin olmadığı için bir şey söylemedi. Bir dahaki randevuya dedi işte.
Günaydın kızlarr
Kıyamam ya dava açabilirsin hamile diye işten çıkaramaz seni. Ne iş yapıyordun?
Bende henüz ogrenemedim cinsiyetini randevum 17sinde inşallah uygun pozisyonda olur da bizler de ogrenirsin artık meraktan catlicam
Hadi bakalım onumuzdeki haftanın sonunda hepimiz öğrenmiş oluruz inş.

Back