- Konu Sahibi mayala katar
- #2.321
Evet cuma günü transfer inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cuma günü transfer inşallah
Adet oldum estrofem le dün başladık hazırlık sürecineİnşallah canım hayırlısıyla transferin sağlıklı güzel su gibi geçsin Amin![]()
Amin canım hepimize nasip edecek inşallahHayırlı geceler canım benim oh oh çok iyi yapmışsın bu süreçte kafa dağıtmak iyigelecektir dilerim yakın zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah
![]()
Canım insan bilemiyor bazen sanıyoruz ki biz istediğimiz zaman hemen herşeyi o anda elde edeceğiz ama ne yazık ki bazen imtihandan geçiyoruz kendini suçlama demek ki o zaman vakti değilmiş Rabbim bu zamanda sana nasip edecekmiş en güzelini iyisini Rabbimiz bilir canım kalbini ferah tut böyle şeyler düşünüp üzülme bende evliligimden bu yana korunmadım ama yine olmadı yani olmayınca olmuyor ne yazık kiAy aynı benönce iş dedim yok sonra ev sonra da Allah dedi sen mi plan yapıyorsun ben mi
şuan işten bile çıktım 5 senedir. yani bu süreç bana aslında baya şey öğretti hakettim diyorum. Herkes diyordu bitane yap sonra bekle kızıyordum
şimdi ben milllete diyorum kirilmayin bana ama ben yaşadım siz yapmayın bitane dogurun sonra ne istiyorsanız yapın
![]()
Hadi bakalım Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruzEvet cuma günü transfer inşallah![]()
Canım hoş geldin çok iyi yapmışsın bugün hava çok güzeldiİyi geceler kızlar bugün buralarda yoktum negatif aldım diye sizi bıraktım sanmayın eşim sağolsun kafam dağılsın diye bol bol gezdirdi bugün uğrayamadım buralara
Bugün pozitif haberlerimiz oldu mu hızlı hızlı geçtim ama göremedim
Birde son konuya değineyim sana hak veriyorumozlmckmk bende yanımda çocuğuna bağıran bıktım bundan diyen biri olunca çok üzülüyorum ya evladımız olsun diye ne emekler veriyoruz
![]()
Evet ben bu sorulardan dolayı gizli tutuyorum çünkü insan zaten ilaçlardan yaşadıklarından dolayı çok yıpranıyorsun birde herkese laf yetiştirmeye çalışıyorsun Buda insanı ekstra üzüyor ve yoruyor açıkçası anlatma canım sen eşin doktırlar bilsin yeterli ne zaman herşey güzel sağlıklı ilerler kalbin gönlün ne zaman açıkla derse o zaman açıklarsın inşallahAmin canım hepimize nasip edecek inşallah
Çabuk toparladım ama şunu öğrendim ki bu süreci kimseye anlatmamak gerekiyor
Ne oldu ne çıktı sonucun soruları çok bunalttı herkese teker teker açıklama yapmak yoruyor hele ki süreci de bilmiyorlar ise vah halimize
Benim sütten ağzım yandı bir dahaki tedavimde kimseye anlatmıycam![]()
Ben kendimi tüp bebekten sorumlu devlet bakanı gibi hissediyorumAy aynı benönce iş dedim yok sonra ev sonra da Allah dedi sen mi plan yapıyorsun ben mi
şuan işten bile çıktım 5 senedir. yani bu süreç bana aslında baya şey öğretti hakettim diyorum. Herkes diyordu bitane yap sonra bekle kızıyordum
şimdi ben milllete diyorum kirilmayin bana ama ben yaşadım siz yapmayın bitane dogurun sonra ne istiyorsanız yapın
![]()
Süper canım dilerim güzel vaktinde sağlıcakla transferin gerçekleşir bizi de haberdar edersin inşallahAdet oldum estrofem le dün başladık hazırlık sürecine
Bir dahaki sefere öyle yapacağım canım bu da bana ders oldu daha çok strese girdim ister istemezEvet ben bu sorulardan dolayı gizli tutuyorum çünkü insan zaten ilaçlardan yaşadıklarından dolayı çok yıpranıyorsun birde herkese laf yetiştirmeye çalışıyorsun Buda insanı ekstra üzüyor ve yoruyor açıkçası anlatma canım sen eşin doktırlar bilsin yeterli ne zaman herşey güzel sağlıklı ilerler kalbin gönlün ne zaman açıkla derse o zaman açıklarsın inşallah![]()
Evet canım yazdan kalma bir hava vardı resmen sana şeyi sorucam doktorla konuştum ben adet olunca haber ver görüşelim dedi ama ben biraz tedaviye ara vermek istiyorum eşimde bi konuşalım diyor ne dersin haber edeyim mi Osman hocayı?Canım hoş geldin çok iyi yapmışsın bugün hava çok güzeldiişte onlar bizi anlamadıkları gibi evrene gereksiz bir mesaj veriyor ve belki de kendi işlerini zorlaştırıyorar
He ya birde tüp bebeğin ne olduğunu da bilmeyince ekstra zor döllenme falan bile bilmiyorlarBir dahaki sefere öyle yapacağım canım bu da bana ders oldu daha çok strese girdim ister istemezdestek olucam derken daha çok mahvediyorlar insanı
![]()
Aynen öyle valla haklısın ne kadar az insan bilirse o kadar iyiBir dahaki sefere öyle yapacağım canım bu da bana ders oldu daha çok strese girdim ister istemezdestek olucam derken daha çok mahvediyorlar insanı
![]()
Öff sorma hepsini anlattırıyorlar birde al eline telefonu bak değil mi şimdi negatif neden negatif diye kurcalıyorlarHe ya birde tüp bebeğin ne olduğunu da bilmeyince ekstra zor döllenme falan bile bilmiyorlar![]()
Ahahah evet tatmin olamıyorum o teselliye çünkü gerçekten bu süreçten geçen anlarAynen öyle valla haklısın ne kadar az insan bilirse o kadar iyiherkesin kendine göre fikri var bir de nedense tüp bebek yaptırmamış birinin tesellisi de eksik geliyor
Canım ara vermek istiyorsan tabiki ver Osman hocaya söylersin o sana bundan sonra devam edersen yol haritanı çizecek testler falan isteyecek zaten biliyorsun herşeyi not alıyor hatta telefonla bizle konuşuyor ya onda bile önemli gördüğü şeyleri yazıyorEvet canım yazdan kalma bir hava vardı resmen sana şeyi sorucam doktorla konuştum ben adet olunca haber ver görüşelim dedi ama ben biraz tedaviye ara vermek istiyorum eşimde bi konuşalım diyor ne dersin haber edeyim mi Osman hocayı?
Aynen nasip imtihan artık ismi her neyseCanım insan bilemiyor bazen sanıyoruz ki biz istediğimiz zaman hemen herşeyi o anda elde edeceğiz ama ne yazık ki bazen imtihandan geçiyoruz kendini suçlama demek ki o zaman vakti değilmiş Rabbim bu zamanda sana nasip edecekmiş en güzelini iyisini Rabbimiz bilir canım kalbini ferah tut böyle şeyler düşünüp üzülme bende evliligimden bu yana korunmadım ama yine olmadı yani olmayınca olmuyor ne yazık ki![]()
Aaa neden olmadı doktorun mu hatası yada neydi belki doktor iyi değilÖff sorma hepsini anlattırıyorlar birde al eline telefonu bak değil mi şimdi negatif neden negatif diye kurcalıyorlar![]()
Bende ara vermiştim inan çok iyi geliyor bu kez daha güçlü başlıyorsunEvet her seferinde bekle bi diyor muhtemelen dosyalarımıza bakıyor gibi geliyor o zaman ben adet olunca ararım bi görüşürüm o zamanda biraz ara verelim derim ne yapıcağımızı önden bi konuşuruz
Bi tarafımda hemen başla diyor ama biraz vücudum rahatlasın da istiyorum