Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişler el kadar ama göbeklerimizin maşallahı var desene.Artık ceketlerim,kaplarım olmuyor burada da bir şey bulamadım.Kıyafet sorunu da hoş geldi böylelikleSu içip boolca WC.ye gidince azıcık rahatlıyorum ama bir yere kadar faydası.Ay ben de dürteyim azcık,bizimki durgun mudur nedir azcık kıpırdasın yaSorma o siskinlik bende de var. Yediğim bir tabak yemek ama sanki beş tabak yemişim gibi gerginlik ve rahatsızlık hissediyorum. Biraz da kendini dinlemekle alakalı sanırım. Uzanıp durtukluyorum bebeyi hareket etsin diye. Nasılsa doğunca o beni durtecek geceleri.
Bendeki siskinlik solda.
O zaman o iki şişkinlik ten yola çıkarak erkek diyorum18+5 haftalık tam bebeğin bacak arası görüntüsü
Hayırr,aslında çok istiyorum ama imkân yok burda.Tek basıma da cesaret edemiyorum.Havalar ısınınca yürüyüşlere başlıycam inşallah.Kızlar günaydın gebelik egzersizleri yapıyor musunuz sırt ağrıları icin
Hayırlısı olsun,haklarını verirler umarım,bebek beklediğini için yapıldıysa çok acımasızca bir tutumYine de olumlu yanından bak.Bebeğinle daha iyi ilgilenebilirsin.Günaydın kızlarr
Dün iş yerimden çıkarıldım direk sebebi sölemeselerde hamile olduğum için çıkardılar artık evdeyim demekki hayırlısı böyleymiş 120 günüm dolmasına i2günüm kaldı rica edicem çıkışımı 2 gün sonra gösterirlerse işsizlik maaşı alabilcem bakalım sizinle paylaşmak istedim :/
Benim de akrabalardan kimse bakamaz.Annem uzakta,ilk zamanlar yanımda olacak Allah nasip ederse.K.validem rahatsız bakamaz.Biraz doğum iznini kullanıp sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.6 aylık gibi de çok küçük ama bakiciya verip az ders almayı düşünüyorum.Cok zor olacak biliyorum ama daha sonra onların da bakiciya alışması zor oluyormuş.Bakalım günler ne gösterecek.Mutlu anneler,mutlu bebekler oluruz inşallah.Kizlar bebeginize kim bakacak dogunca ben calisyorum iznim 4 ay surcek sonrasi muamma sizde belli mi ? Kayinvalidem ben bakamam dedi annemde saglik sorunlarindan bakamayacak cocuk saglikla gelsin ins.. ama bakacak kimse yok
Kızlar bende bugün öğrendim kızım olcakmış
Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar bende bugün öğrendim kızım olcakmış
Aynen 14.haftada belli oluyomuşay ne güzel erkenden öğrenmişsiniz, ben garanti olsun diye 3-4 hafta daha beklemek istiyordum ama 14. haftada da öğrenilebiliyorsa haftaya ben de öğrenebilirim demek! yaşasın :)
Çok sevindim canım Allah hayırlı evlat etsin.Aynen 14.haftada belli oluyomuş
Nerede oturuyorsun ben İstanbul maltepede oturuyorm yakacida bi hastane var oraya gidiyorum ve doktorumda çok iyi orada devlet ama doktor güzel oradada büyük ultrason cekiyolar muhtemelen her devlette vardır büyük ultrasonDevlet hastanesinde cinsiyeti öğrenebiliyoruz değil mi? Yani elbette mantıken öğrenebiliriz ama şimdiye kadar çok gıcık davrandı tüm devlet hastaneleri bana her gittiğimde, durduk yere yine sinirlerimi zıplatsınlar istemiyorum
Detaylı ultrason da çekiyorlar mı devlette??
Ayy ne güzel Rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasib etsin. Bende ogrensem biran önce keşkeKızlar bende bugün öğrendim kızım olcakmış
ayyyy ne güzel..maşallah kuzuna :)Kızlar bugün bebek tekmeledi beni.
Çok hoş onu hissetmek.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim çok :))Kızlar bende bugün öğrendim kızım olcakmış
Keyfini çıkar canım sen şimdi hamileliğinin inşallah karşına iyi biri çıkar bizde kayınvalidem ben torun bakamam diyodu şimdi hayaller kuruyo ben bakarım diye e annem de heveslenmişti yaşadığım şehirden ev bile bakıyolar ben de açıkçası annem baksın istyorum :) kırmadan nasıl ayarlanıcak muammaKizlar bebeginize kim bakacak dogunca ben calisyorum iznim 4 ay surcek sonrasi muamma sizde belli mi ? Kayinvalidem ben bakamam dedi annemde saglik sorunlarindan bakamayacak cocuk saglikla gelsin ins.. ama bakacak kimse yok
Nerede oturuyorsun ben İstanbul maltepede oturuyorm yakacida bi hastane var oraya gidiyorum ve doktorumda çok iyi orada devlet ama doktor güzel oradada büyük ultrason cekiyolar muhtemelen her devlette vardır büyük ultrason
Aynen tatlım cok teşekkür ederim herşeyin hayırlısı :))Kızlar ben de cinsiyeti öğrenemeyenlerdenin yalnız değilsiniz...
Allah nasip ederse perşembe özele gidicem inşallah gösterir pıtırcığım.
Bebişler el kadar ama göbeklerimizin maşallahı var desene.Artık ceketlerim,kaplarım olmuyor burada da bir şey bulamadım.Kıyafet sorunu da hoş geldi böylelikleSu içip boolca WC.ye gidince azıcık rahatlıyorum ama bir yere kadar faydası.Ay ben de dürteyim azcık,bizimki durgun mudur nedir azcık kıpırdasın ya
O zaman o iki şişkinlik ten yola çıkarak erkek diyorum
Hayırr,aslında çok istiyorum ama imkân yok burda.Tek basıma da cesaret edemiyorum.Havalar ısınınca yürüyüşlere başlıycam inşallah.
Hayırlısı olsun,haklarını verirler umarım,bebek beklediğini için yapıldıysa çok acımasızca bir tutumYine de olumlu yanından bak.Bebeğinle daha iyi ilgilenebilirsin.
Benim de akrabalardan kimse bakamaz.Annem uzakta,ilk zamanlar yanımda olacak Allah nasip ederse.K.validem rahatsız bakamaz.Biraz doğum iznini kullanıp sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.6 aylık gibi de çok küçük ama bakiciya verip az ders almayı düşünüyorum.Cok zor olacak biliyorum ama daha sonra onların da bakiciya alışması zor oluyormuş.Bakalım günler ne gösterecek.Mutlu anneler,mutlu bebekler oluruz inşallah.
Çok sağol tatlım işsizlik maaşı için uğraşıyorum 8 ay alsam zaten doğum parama denk geliyor inşalah alırımYanlış bilmiyorsam devlet hamile kadınları koruma altına alıyor su anlamda hamile kadın hamileliği suresince is yerinden çıkartılamaz araştır derim yinede hayirlisi olsun Hakkı'nda Can'ım
Canım benim bende özeldeydim çıkardılar işte :/ 6 7 aylık bebekleri alan kreşler var ama onlarda pahalıdır biraz maaşın coğu gider sanırım ama bi araştır istersen kreş bakıcıdan daha iyi sankii :/Ozel sektor olunca isten cikmak biraz riskli geliyor bu firmaya girmek icin cok cabaladim calistim.. isten cikarsam da geri donusum olmaz.. tekrar is bul vs. skinti memur olsam daha rahat olurdu illaki.. bakiciya da kac yasinda emaet edilir bilmiyorum bana gore her yas bakici icin kucuk geliyor topu topu 4 ay ozel sektorde izin.. tek maasla gecinmekte zor bizim icin..
Bakiciyada nasi birakabilirim bilmiyorum... asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik
Canım benim bende özeldeydim çıkardılar işte :/ 6 7 aylık bebekleri alan kreşler var ama onlarda pahalıdır biraz maaşın coğu gider sanırım ama bi araştır istersen kreş bakıcıdan daha iyi sankii :/