• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar ben de cinsiyeti öğrenemeyenlerdenin yalnız değilsiniz...
Allah nasip ederse perşembe özele gidicem inşallah gösterir pıtırcığım.

Sorma o siskinlik bende de var. Yediğim bir tabak yemek ama sanki beş tabak yemişim gibi gerginlik ve rahatsızlık hissediyorum. Biraz da kendini dinlemekle alakalı sanırım. Uzanıp durtukluyorum bebeyi:KK45: hareket etsin diye. Nasılsa doğunca o beni durtecek geceleri.

Bendeki siskinlik solda.
Bebişler el kadar ama göbeklerimizin maşallahı var desene.Artık ceketlerim,kaplarım olmuyor burada da bir şey bulamadım.Kıyafet sorunu da hoş geldi böylelikle:KK11::KK11:Su içip boolca WC.ye gidince azıcık rahatlıyorum ama bir yere kadar faydası.Ay ben de dürteyim azcık,bizimki durgun mudur nedir azcık kıpırdasın ya:KK73::rolleyes:

18+5 haftalık tam bebeğin bacak arası görüntüsü:p
O zaman o iki şişkinlik ten yola çıkarak erkek diyorum:oops:

Kızlar günaydın gebelik egzersizleri yapıyor musunuz sırt ağrıları icin
Hayırr,aslında çok istiyorum ama imkân yok burda.Tek basıma da cesaret edemiyorum.Havalar ısınınca yürüyüşlere başlıycam inşallah.

Günaydın kızlarr
Dün iş yerimden çıkarıldım direk sebebi sölemeselerde hamile olduğum için çıkardılar artık evdeyim demekki hayırlısı böyleymiş 120 günüm dolmasına i2günüm kaldı rica edicem çıkışımı 2 gün sonra gösterirlerse işsizlik maaşı alabilcem bakalım sizinle paylaşmak istedim :/
Hayırlısı olsun,haklarını verirler umarım,bebek beklediğini için yapıldıysa çok acımasızca bir tutumYine de olumlu yanından bak.Bebeğinle daha iyi ilgilenebilirsin.

Kizlar bebeginize kim bakacak dogunca ben calisyorum iznim 4 ay surcek sonrasi muamma sizde belli mi ? Kayinvalidem ben bakamam dedi annemde saglik sorunlarindan bakamayacak cocuk saglikla gelsin ins.. ama bakacak kimse yok :KK43:
Benim de akrabalardan kimse bakamaz.Annem uzakta,ilk zamanlar yanımda olacak Allah nasip ederse.K.validem rahatsız bakamaz.Biraz doğum iznini kullanıp sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.6 aylık gibi de çok küçük ama bakiciya verip az ders almayı düşünüyorum.:KK42:Cok zor olacak biliyorum ama daha sonra onların da bakiciya alışması zor oluyormuş.Bakalım günler ne gösterecek.Mutlu anneler,mutlu bebekler oluruz inşallah.

Devlet hastanesinde cinsiyeti öğrenebiliyoruz değil mi? Yani elbette mantıken öğrenebiliriz ama şimdiye kadar çok gıcık davrandı tüm devlet hastaneleri bana her gittiğimde, durduk yere yine sinirlerimi zıplatsınlar istemiyorum :(

Detaylı ultrason da çekiyorlar mı devlette??

Devlet hastanesinde cinsiyeti öğrenebiliyoruz değil mi? Yani elbette mantıken öğrenebiliriz ama şimdiye kadar çok gıcık davrandı tüm devlet hastaneleri bana her gittiğimde, durduk yere yine sinirlerimi zıplatsınlar istemiyorum :KK43:

Detaylı ultrason da çekiyorlar mı devlette??
Nerede oturuyorsun ben İstanbul maltepede oturuyorm yakacida bi hastane var oraya gidiyorum ve doktorumda çok iyi orada devlet ama doktor güzel oradada büyük ultrason cekiyolar muhtemelen her devlette vardır büyük ultrason

Kizlar bebeginize kim bakacak dogunca ben calisyorum iznim 4 ay surcek sonrasi muamma sizde belli mi ? Kayinvalidem ben bakamam dedi annemde saglik sorunlarindan bakamayacak cocuk saglikla gelsin ins.. ama bakacak kimse yok :KK43:
Keyfini çıkar canım sen şimdi hamileliğinin inşallah karşına iyi biri çıkar bizde kayınvalidem ben torun bakamam diyodu şimdi hayaller kuruyo ben bakarım diye e annem de heveslenmişti yaşadığım şehirden ev bile bakıyolar ben de açıkçası annem baksın istyorum :) kırmadan nasıl ayarlanıcak muamma :(

Selam kızlarr.bizde cinsiyetimizi öğrendik.Kızım olacak Allah nasip ederse.

Doktora dün gittim ikili test için gittim fakat 1 gün geciktiğim için olamadı.2 hafta sonra 4 lü test yapılacak.Doktorum zaten herşeyin normal olduğunu söyledi.Bir problem yok.

Nerede oturuyorsun ben İstanbul maltepede oturuyorm yakacida bi hastane var oraya gidiyorum ve doktorumda çok iyi orada devlet ama doktor güzel oradada büyük ultrason cekiyolar muhtemelen her devlette vardır büyük ultrason

İstanbul Sarıyer ama yakınlarda düzgün bir devlet hastanesi yok.

Avrupa yakasında doktor/hastane önerilerine ihtiyacım var... :110:

Kızlar ben de cinsiyeti öğrenemeyenlerdenin yalnız değilsiniz...
Allah nasip ederse perşembe özele gidicem inşallah gösterir pıtırcığım.

Bebişler el kadar ama göbeklerimizin maşallahı var desene.Artık ceketlerim,kaplarım olmuyor burada da bir şey bulamadım.Kıyafet sorunu da hoş geldi böylelikle:KK11::KK11:Su içip boolca WC.ye gidince azıcık rahatlıyorum ama bir yere kadar faydası.Ay ben de dürteyim azcık,bizimki durgun mudur nedir azcık kıpırdasın ya:KK73::rolleyes:

O zaman o iki şişkinlik ten yola çıkarak erkek diyorum:oops:

Hayırr,aslında çok istiyorum ama imkân yok burda.Tek basıma da cesaret edemiyorum.Havalar ısınınca yürüyüşlere başlıycam inşallah.

Hayırlısı olsun,haklarını verirler umarım,bebek beklediğini için yapıldıysa çok acımasızca bir tutumYine de olumlu yanından bak.Bebeğinle daha iyi ilgilenebilirsin.

Benim de akrabalardan kimse bakamaz.Annem uzakta,ilk zamanlar yanımda olacak Allah nasip ederse.K.validem rahatsız bakamaz.Biraz doğum iznini kullanıp sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.6 aylık gibi de çok küçük ama bakiciya verip az ders almayı düşünüyorum.:KK42:Cok zor olacak biliyorum ama daha sonra onların da bakiciya alışması zor oluyormuş.Bakalım günler ne gösterecek.Mutlu anneler,mutlu bebekler oluruz inşallah.
Aynen tatlım cok teşekkür ederim herşeyin hayırlısı :))

Yanlış bilmiyorsam devlet hamile kadınları koruma altına alıyor su anlamda hamile kadın hamileliği suresince is yerinden çıkartılamaz araştır derim yinede hayirlisi olsun Hakkı'nda Can'ım
Çok sağol tatlım işsizlik maaşı için uğraşıyorum 8 ay alsam zaten doğum parama denk geliyor inşalah alırım

Ozel sektor olunca isten cikmak biraz riskli geliyor bu firmaya girmek icin cok cabaladim calistim.. isten cikarsam da geri donusum olmaz.. tekrar is bul vs. skinti memur olsam daha rahat olurdu illaki.. bakiciya da kac yasinda emaet edilir bilmiyorum bana gore her yas bakici icin kucuk geliyor :KK43: topu topu 4 ay ozel sektorde izin.. tek maasla gecinmekte zor bizim icin..

Bakiciyada nasi birakabilirim bilmiyorum... asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik
Canım benim bende özeldeydim çıkardılar işte :/ 6 7 aylık bebekleri alan kreşler var ama onlarda pahalıdır biraz maaşın coğu gider sanırım ama bi araştır istersen kreş bakıcıdan daha iyi sankii :/

Canım benim bende özeldeydim çıkardılar işte :/ 6 7 aylık bebekleri alan kreşler var ama onlarda pahalıdır biraz maaşın coğu gider sanırım ama bi araştır istersen kreş bakıcıdan daha iyi sankii :/

Cok uzuldum inan ben cok sk takip edemiyorum formu, hamile oldugunu soyleyince mi cikardilar is iade davasi acabilrisin

Geçerli bir sebep olmaksızın işveren işçiyi çıkarırsa ise iade davası açılır. Dava sonuçlandıktan sonra 10 gün içinde ise iade yapilir. İşçinin boşta kaldığı sure işveren tarafından karşılanır. İse iadesi kabul edilmez ise işveren 4 aylık maaşını ve diğer tüm haklarını vererek işten çıkışını yapmak zorunda kalır. Daha detaylı bilgi almak isterseniz iş hukuku ile ilgili resmi sitelere bakabilirsiniz. Devletin vermiş olduğu haklarinizi savunun ki işverenler kendi kafalarına gore hareket edemedin... Hakkımızda hayırlısı olsun :KK66:

Back