- Konu Sahibi mayala katar
- #2.341
Çok sağ ol canım inşallah transfer ve sonraki süreçleri paylaşacağım sizlerleHadi bakalım Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağ ol canım inşallah transfer ve sonraki süreçleri paylaşacağım sizlerleHadi bakalım Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Heyecanla bekliyoruz biz her zaman burdayız canım benimÇok sağ ol canım inşallah transfer ve sonraki süreçleri paylaşacağım sizlerle![]()
Üzüldüm kaybınız için dilerim Rabbim sizi tekrardan müjdelendirsin inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle inşallahAynen nasip imtihan artık ismi her neysediyorum ya bu süreç bana çok şey öğretti başta sabır ve tevekkül demekki bunları öğrenmem gerekiyordu. Yani çok istiyorum tabiki elimden geleni yapıyorum gerisi nasip diyorum artık. Cennet kuşu annesiyim orada bir bekleyenim var yani olmayinca da karalar baglamiyorum artık üzülmek çare değil çünkü o kafaya ulaştım artık
![]()
Sorsan müslamınız derlerAaa neden olmadı doktorun mu hatası yada neydi belki doktor iyi değilvs bunun gibi bir Sürü sorular filanca yere git oranın doktorlar iyi
neyse üzülme çocuk hep dert sıkıntı gibi gibi daha uzar gider
demiyorlar ki Allah istemese yaprak kıpırdamaz işte
Canım önce bir ön görüşmenizi yapın belki doktorun tedavi yöntemini değiştirir ondan sonra ne zaman kendini hazır hissedersen başlarsın inşallah Rabbim hayırlı zamanda vesile olsun hepimiz burada duacın olacağız inşallahEvet her seferinde bekle bi diyor muhtemelen dosyalarımıza bakıyor gibi geliyor o zaman ben adet olunca ararım bi görüşürüm o zamanda biraz ara verelim derim ne yapıcağımızı önden bi konuşuruz
Bi tarafımda hemen başla diyor ama biraz vücudum rahatlasın da istiyorum
İyi ki varsınızHeyecanla bekliyoruz biz her zaman burdayız canım benim![]()
Seni çok iyi anlıyorum bu hissettiklerinde yalnız değilsin hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz 3 senelik evliyim bir düğünde ya Mevlütde E hadi sıra sende soruları nasip ya inşallah diyip içimin burulması ne bileyim zor şeyler bana da burası çok iyi geldi negatif almama rağmen çabuk toparladımNeyi farkettim biliyor musunuz? Benim etrafımda o kadar çok insan var ki cuma transfer olacağım ama bu anı kimsenin bilmesini istemiyorum. Çünkü annem dışında kimse beni anlamıyor. Sizler dışında da kimseyle paylaşmıyorum. Tüp bebek olduğu için değil çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ama insanlar o kadar garip ki çok kırılıyorum. Benden sonra evlenen eltimin çocuğu olacak diye herkes bilirken bana söylemediler bile nazar değiririm diye. Çok zoruma gitti o günler. Halbuki benim üç gebeliğim oldu üçü de dış gebelik oldu ama ilk öğrendiğimde onlarla paylaşmıştım mutluluğumu paylaşırlar diye hiç öyle düşünmemiştim. Şimdi pozitif görsem bile içimden asla söylemek gelmiyor. Hem üç kayıp hem iç kanama ameliyat ve tüp bebek aşamalarında o kadar zorlandım ki tüp bebeğe başladığımda söylemiştim ama duyunca beni böyle gördüklerini devam ettiğimi söylemedim. Bilsinler istemedim. Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak çok yoprandım. Asla neden benim başıma geldi demedim Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur dedim. Çok şükür ki bu sayfada sizleri tanıdım ve etrafımdaki neredeyse herkesten daha çıkarsız bşr sevgi gördüm iyi ki varsınız kızlar. Nice güzel anılar paylaşmak nasip olur inşallah![]()
Çok doğru insanın elinde değil düşünmemek insanın neyi eksik olsa insan onu istiyor bugün çocukların olsaydı evin olmasaydı ev isterdik yada başka birşey ne bilim inan ki herkes tuhafSorsan müslamınız derler
İnsan açıklayamayınca da bi tuhaf oluyor üzülüyorum yani ne bileyim
Takma kafana diyorlar e takmadan da olmuyor ki kimseyle görüşmek dahi istemiyorum artık bu yüzden
Amin amin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler sende iyi ki varsın canım benim Rabbim bu sefer yüzlerimizi güldürsün sevinçten ağlamak nasip olsun inşallah söylememekle çok iyi yapmışsın kendini dinle canın ne zaman isterse o zaman söylersinNeyi farkettim biliyor musunuz? Benim etrafımda o kadar çok insan var ki cuma transfer olacağım ama bu anı kimsenin bilmesini istemiyorum. Çünkü annem dışında kimse beni anlamıyor. Sizler dışında da kimseyle paylaşmıyorum. Tüp bebek olduğu için değil çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ama insanlar o kadar garip ki çok kırılıyorum. Benden sonra evlenen eltimin çocuğu olacak diye herkes bilirken bana söylemediler bile nazar değiririm diye. Çok zoruma gitti o günler. Halbuki benim üç gebeliğim oldu üçü de dış gebelik oldu ama ilk öğrendiğimde onlarla paylaşmıştım mutluluğumu paylaşırlar diye hiç öyle düşünmemiştim. Şimdi pozitif görsem bile içimden asla söylemek gelmiyor. Hem üç kayıp hem iç kanama ameliyat ve tüp bebek aşamalarında o kadar zorlandım ki tüp bebeğe başladığımda söylemiştim ama duyunca beni böyle gördüklerini devam ettiğimi söylemedim. Bilsinler istemedim. Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak çok yoprandım. Asla neden benim başıma geldi demedim Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur dedim. Çok şükür ki bu sayfada sizleri tanıdım ve etrafımdaki neredeyse herkesten daha çıkarsız bşr sevgi gördüm iyi ki varsınız kızlar. Nice güzel anılar paylaşmak nasip olur inşallah![]()
Sen bilmiyordun çocuk sahibi olmayı nerden de aklına gelmiş öğüt vermiş antipatik insanlarSeni çok iyi anlıyorum bu hissettiklerinde yalnız değilsin hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz 3 senelik evliyim bir düğünde ya Mevlütde E hadi sıra sende soruları nasip ya inşallah diyip içimin burulması ne bileyim zor şeyler bana da burası çok iyi geldi negatif almama rağmen çabuk toparladım
onlar evlat hasreti nedir bilmiyorlar ondan rahatlarSen bilmiyordun çocuk sahibi olmayı nerden de aklına gelmiş öğüt vermiş antipatik insanlar![]()
Ee deseydin bacım sen niye getirmişsen bende onun için getirecem yani kirliyse dünya mı durmuş dünya dönüyor daha onu ancak Rabbim bilir ne nasıl olur vah vahA AlyaOA canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hepimiz aynı yoldan geçtik geçiyoruz Rabbimin sınavı bana çocuğu olan arkadaşım demek istemiyorum dedi ki sen bu kadar kötü bir dünyaya çocuk getirmek için o kadar para harcadın o parayla gezip eğlenseydinherkes psikolog bende onu bir güzel bozdum ama ne fayda içimde yaşadıklarımı ağlama krizlerine çare değil
Ne güzel çok sevindim canım. Derdi aynı olanlar dışında kimse kimseyi anlamaya gayret etmiyor.Seni çok iyi anlıyorum bu hissettiklerinde yalnız değilsin hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz 3 senelik evliyim bir düğünde ya Mevlütde E hadi sıra sende soruları nasip ya inşallah diyip içimin burulması ne bileyim zor şeyler bana da burası çok iyi geldi negatif almama rağmen çabuk toparladım
Çok garip insanlar ya ne kadar basitçe çıkıyor ağızlarından bu cümleler. Oysa ki bizi ne kadar yaralıyorA AlyaOA canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hepimiz aynı yoldan geçtik geçiyoruz Rabbimin sınavı bana çocuğu olan arkadaşım demek istemiyorum dedi ki sen bu kadar kötü bir dünyaya çocuk getirmek için o kadar para harcadın o parayla gezip eğlenseydinherkes psikolog bende onu bir güzel bozdum ama ne fayda içimde yaşadıklarımı ağlama krizlerine çare değil
Amin hepimizin inşallah. Bu sene bizim senemiz olur ve birbirimizle bebeklerimizle yaralarımızı sarmamıza izin verir Rabbim inşallahAmin amin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler sende iyi ki varsın canım benim Rabbim bu sefer yüzlerimizi güldürsün sevinçten ağlamak nasip olsun inşallah söylememekle çok iyi yapmışsın kendini dinle canın ne zaman isterse o zaman söylersin![]()
Evet ne yazık ki Rabbim büyük hepimize ve isteyen emek veren herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah yine de halimize bin şükür tedavi görecek imkanımız var hiç olmayıp evlat hasreti çekenler ne yapacak acabaNe güzel çok sevindim canım. Derdi aynı olanlar dışında kimse kimseyi anlamaya gayret etmiyor.
Çok güzel söyledin ağzına sağlıkEe deseydin bacım sen niye getirmişsen bende onun için getirecem yani kirliyse dünya mı durmuş dünya dönüyor daha onu ancak Rabbim bilir ne nasıl olur vah vahinsanların ağzı torba değil ki büzesin aslında öylelerin ağzına ıslak terlikle vuracaksın
![]()
Amin inşallah canım ne güzel söyledin dilerim nasip olur cümlemize inşallahAmin hepimizin inşallah. Bu sene bizim senemiz olur ve birbirimizle bebeklerimizle yaralarımızı sarmamıza izin verir Rabbim inşallah![]()