- 22 Ağustos 2009
- 1.824
- 3.458
- 333
Evet benim cok hoşuma gidiyor güneşide cok seviyorum mercan kuranda gectiği söyleniyor :) kız ismi cok da erkeğe isim bile yok hayırlısıyla kucağımıza alalım da:)Mercan ı kızda duymamıştım inşallah canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim cok hoşuma gidiyor güneşide cok seviyorum mercan kuranda gectiği söyleniyor :) kız ismi cok da erkeğe isim bile yok hayırlısıyla kucağımıza alalım da:)Mercan ı kızda duymamıştım inşallah canım :)
Merhaba kızlar benim son adt tarihim 22 ocak 6 hafta 4 günlük hamileyim fakat kanda daha küçük 4 hafta 4 günlük neyse aaıl soruma geçiyim buhüne kadar ne koku hassasiyeti nede mide bulantısı olmuştu fakat bu sabah beni uykumdan uyandırcak şekilde bulantım oldu agzımda tükürüklerim yutkunuyodum boğulcam sandım tuvalete gittim kusamadım şuanda midemi kötü hissediyprım fakat bulantı uada kusma yok sizce üşüttüm mü yoksa bulantılar başladı demekmidire
Evet canim bu basladiginin resmidir. Hayirli olsun oncelikle. benim de 7. Haftamda basladi. Zaten bulanti olmasi normalmis ama cok kusmaman gerekiyormus dr um oyle soylemisti bana. Cok kusarsan gel tekrar demisti. Ben 4 kere azcik azcik cikardim su ana kadar
Benimde 8.haftada başladı 12.haftada bitti öğürme şeklinde oluyo ama bişey çıkmıyoMerhaba kızlar benim son adt tarihim 22 ocak 6 hafta 4 günlük hamileyim fakat kanda daha küçük 4 hafta 4 günlük neyse aaıl soruma geçiyim buhüne kadar ne koku hassasiyeti nede mide bulantısı olmuştu fakat bu sabah beni uykumdan uyandırcak şekilde bulantım oldu agzımda tükürüklerim yutkunuyodum boğulcam sandım tuvalete gittim kusamadım şuanda midemi kötü hissediyprım fakat bulantı uada kusma yok sizce üşüttüm mü yoksa bulantılar başladı demekmidire
Çok şükür bu sabah bişey olmadı da sağlıklı gebelikte mide bulantısı olur dedi biri bende yine yok seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim şimdi cnmBenimde 8.haftada başladı 12.haftada bitti öğürme şeklinde oluyo ama bişey çıkmıyo
Çok şükür bu sabah bişey olmadı da sağlıklı gebelikte mide bulantısı olur dedi biri bende yine yok seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim şimdi cnm
Her şeyden mi bazı şeylerden mi? Eskisi kadar bulanmıyor fakat etten tiksindim.14+2 günlük oldum hala midem bulanıyor
Dün yiyipte yatmıştım ondan bişey olmadı belkide valla ben hep yiyorum normaldede uemek yüyen biriyim teşekkürederim ya içimi rahatlattınn :)Sevin bence çünkü bebeğin doğru gelişim evrelerini gösteriyor.
Benim de dün bütün gün belim ve sırtım ağrıdı sevindim bebek sağlıklı rahim büyüyor diye.
Sabah çubuk kraker tüketebilirsin yataktan kalkmadan. Zencefil kokusu iyi geliyor. Ve sakın aç kalma sürekli atıştır bulantıyı hissedince. Ben yoğurt yiyordum bol bol. Elma olur, salatalık olur. Ama aç kalınca bulantı birden çok yükseliyor.
Dün yiyipte yatmıştım ondan bişey olmadı belkide valla ben hep yiyorum normaldede uemek yüyen biriyim teşekkürederim ya içimi rahatlattınn :)
Belkide bulantı başlamamıştır cnm dün ölüyodum sanarken bugün yok mesela bilemedim ki şimdiBulantına iyi geldiyse ye yat. Artık onun huyunu sen öğreneceksin. Ama sabah kalkar kalkmaz atıştır. Hala devam ediyorum. Sabah gözümü açar açmaz sütümü içerim.
Genel de uyanır uyanmaz oluyor. Ama bugün sabah olmadı kahvaltı yaptım sonra bulandı. Tek tiksindiğim şey yumurta birde parfüm kokuları. Mide bulantım geçse çok rahatlayacağım eskiiye göre azaldı ama tamamen geçmediHer şeyden mi bazı şeylerden mi? Eskisi kadar bulanmıyor fakat etten tiksindim.
O hala bulandırıyor. Dün de yolculukta istifra ettim. Halbuki 17. haftadayım. Tamamen geçmiyor azalıyor sadece.
umarım en kısa zamanda geçer benim yaşadığım gibi bişeyse çok kötüüGenel de uyanır uyanmaz oluyor. Ama bugün sabah olmadı kahvaltı yaptım sonra bulandı. Tek tiksindiğim şey yumurta birde parfüm kokuları. Mide bulantım geçse çok rahatlayacağım eskiiye göre azaldı ama tamamen geçmedi
İnşallah canım. Bugünümüze şükür diyorum 6 7 yıldır yeni hamile kalabildim bu sıkıntılarda geçer inşallah. Evde olsam dert değil de işyerine gelince başkasının yanında olunca ben sıkntı yapıyorumumarım en kısa zamanda geçer benim yaşadığım gibi bişeyse çok kötüü
Benim de tamamen geçmedi canım ya.Genel de uyanır uyanmaz oluyor. Ama bugün sabah olmadı kahvaltı yaptım sonra bulandı. Tek tiksindiğim şey yumurta birde parfüm kokuları. Mide bulantım geçse çok rahatlayacağım eskiiye göre azaldı ama tamamen geçmedi
İnşallah canım. Bugünümüze şükür diyorum 6 7 yıldır yeni hamile kalabildim bu sıkıntılarda geçer inşallah. Evde olsam dert değil de işyerine gelince başkasının yanında olunca ben sıkntı yapıyorum
bebeklerimizi bize bağşlasın llahım inş canm sıkma canını kasmada öle yapcak bişey yok hamilesin sen :)İnşallah canım. Bugünümüze şükür diyorum 6 7 yıldır yeni hamile kalabildim bu sıkıntılarda geçer inşallah. Evde olsam dert değil de işyerine gelince başkasının yanında olunca ben sıkntı yapıyorum
Evet öyle tabi. Odada 6 kişiyiz kimse sorun sıkıntı yapmıyor ama midem bulanıp kusmaya başlayınca herkesi odadan çıkarttırıyorum.Hamilesin canım sonuçta utanma elinde olan bir şey değil ki.
Bebeğine odaklan canım. Önemli olan onun sağlığı.
İnşallah geçer. Ben hamile kalmadan önce ızgara eti çok yerdim çok severim normalde şimdi olursa yiyorum olmazsa hiç canım çekmiyor. Ama henüz hiç aşermedim dört gözle bekliyoruz ama tık yokBenim de tamamen geçmedi canım ya.
Etten tiksinmiştim. Hala görünce ya da aklıma gelince midem bulanıyor. Parfüm kokusu beni etkilemedi hiç. Sadece çok ucuz parfümler ve ağır parfümler rahatsız ediyor.
Kusman olmuyorsa bence bulantı katlanılabilir.