• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Sıfır göbektim hamilelikten önce şimdi koca bir top var önümde. 3 kilo aldım ama rahat 7 8 gibi duruyor. Kızlar ağrılar normal bebek büyüdükçe rahmi tutan kaslar gerildiğinde ağrı oluyormuş.

Sıfır göbektim hamilelikten önce şimdi koca bir top var önümde. 3 kilo aldım ama rahat 7 8 gibi duruyor. Kızlar ağrılar normal bebek büyüdükçe rahmi tutan kaslar gerildiğinde ağrı oluyormuş.
Canım bebek daha asagida dimi yani göbek deliginin altında çünkü daha çok kucuk

Benim göbek deliğimin orda bi şişkinlik var göbeğim çıkardı eskiden gaz olunca ama bu sefer farklı bi şişkinlik bi de ben 3 kilo verdim hamilelikten beri ama muhtemelen sağlıklı beslenmekten :)

Kızlar, az önce doktordan çıktım. Allah bağışlarsa bir oğlum olacakmıs :KK200: En önemlisi sağlıklı olması tabii ki. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
Ben 66,5 le hamile kaldım, şuan 68,5 olmuşum. Artık bundan sonra hızla kiloları alırız gibime geliyor. :anneadayı:

Kızlar, az önce doktordan çıktım. Allah bağışlarsa bir oğlum olacakmıs :KK200: En önemlisi sağlıklı olması tabii ki. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
Ben 66,5 le hamile kaldım, şuan 68,5 olmuşum. Artık bundan sonra hızla kiloları alırız gibime geliyor. :anneadayı:
Gözün aydın canım allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin :KK46:

Tebrik ederim canım çin takvimi soğru heralde yaa genelde hep erkek :) yaklaşık aynı aylarda hamile kaldığımızı düşünürsek Allah sağlıkla kucağına almayı yetiştirmeyi nasip etsin

Canım bebek daha asagida dimi yani göbek deliginin altında çünkü daha çok kucuk
Evet canım ama rahmimiz de çok küçüktü. 10 gr falan. Şimdi amniyon sıvısı ve bebek var. Yine de eski haline göre büyüyor. Uzun sürmeyen şiddeti çok fazla olmayan ağrılar normal.

Kızlar bebek hep aynı tarafta mi yatar? Benim ultrasonda soldaydi şimdi hep orayı seviyorum. Eğer geziyorsa bende elimi gezdireyim.:KK46:

Tebrik ederim canım çin takvimi soğru heralde yaa genelde hep erkek :) yaklaşık aynı aylarda hamile kaldığımızı düşünürsek Allah sağlıkla kucağına almayı yetiştirmeyi nasip etsin

Canım çok tesekkür ederim. Ben de çin takvimi kız diyordu. Hatta etrafımda herkes kız diye yorumluyordu beni, ben de ne yalan söyleyeyim fikir olarak kız bebeğe alıştırmıştım kendimi :) Erkek olması biraz da sürpriz oldu bana. Yani diyeceğim o ki, çin takvimi bende işlemedi. Bakalım başka kimlerde kimlerde tutacak :)

Canım çok tesekkür ederim. Ben de çin takvimi kız diyordu. Hatta etrafımda herkes kız diye yorumluyordu beni, ben de ne yalan söyleyeyim fikir olarak kız bebeğe alıştırmıştım kendimi :) Erkek olması biraz da sürpriz oldu bana. Yani diyeceğim o ki, çin takvimi bende işlemedi. Bakalım başka kimlerde kimlerde tutacak :)
peki ne yıodun canım tatlı eksı ? :) bızde 15 olduk bebısımız ters durdu gostermedi sıpacım

peki ne yıodun canım tatlı eksı ? :) bızde 15 olduk bebısımız ters durdu gostermedi sıpacım

Ben ilk zamanlar tatlıdan çikolatadan falan iğrenmiştim. Ama ekşiye de düşmedim öyle. Son 1 aydır falan tatlı şeyler yemeye başladım yine, ama hani çok aşırı da değil, sadece iğrenmem geçti ve her normal insanın yediği kadar yedim. Tatlı-ekşi teorisi her zaman doğru mu bilemiyorum, sanki herkeste farklı gibi :) Seninki de en kısa zamanda gösterir inşallah. Sen ne hissediyorsun peki ? :)

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..

Back