• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İkeada masif mobilyalar var onları düşünebilirsin gerçek tahta ve boyasız ay ben de aynı daha cinsiyet bile belli değil boyaları araştırıyorum ama olsun yaa hayal kurmak bile çok güzel inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize bi bakmışız hayaller gerçek olmuş:KK49:
Ama sanki geçmiyor günler hemen hareketlerini hissettiğim zamanlara geçmek istiyorum.. İnşallah problemsiz hastalıksız her ikimiz de (bebeğimiz ve biz) sağlıklı bir şekilde geçiririz hamilelik ve doğumu

slm kızlar benim aklım kiloya takıldı bu aralar. acaba şimdiye kadar dört kilo almak normal mi?:110:iki gün önce doktora gittim ve 13 haftanın içindeymişiz.... geçen gün 20 haftalık bi arkadaşıma rastladım benim karnım daha belirgindi...o da çok şaşırdı bu kadar büyük olmasına.62 kilo ile başladım şimdi 66 olmuşum ve boyum 1.55 :eek:gece saat üçte bile midem kazınıyor ve yemeden yatamıyorum ne yapmam gerek :KK42:
Salatalık falan ye gece. Ben de 3 kilo aldım ama 49 dum 52 oldum. Normalde akşam yemeği yemem ama bebek için yiyorum. Bolca meyve yemeye çalışıyorum. Bol su içiyorum.

Salatalık falan ye gece. Ben de 3 kilo aldım ama 49 dum 52 oldum. Normalde akşam yemeği yemem ama bebek için yiyorum. Bolca meyve yemeye çalışıyorum. Bol su içiyorum.
Canım senin kilon güzelmiş hatta azmış bile :) o yüzden doktorun senin biraz daha fazla kilo almana izin verebilir :) rahatsın yani :)

Canım senin kilon güzelmiş hatta azmış bile :) o yüzden doktorun senin biraz daha fazla kilo almana izin verebilir :) rahatsın yani :)

YOK ya hiç rahat değilim kilo konusunda. Bebeğimin sağlıkla doğacağı en az kiloyu almak istiyorum. Spor yapıyordum pire gibiydim şimdi bu hantallik canımı sıkıyor.

Ama sanki geçmiyor günler hemen hareketlerini hissettiğim zamanlara geçmek istiyorum.. İnşallah problemsiz hastalıksız her ikimiz de (bebeğimiz ve biz) sağlıklı bir şekilde geçiririz hamilelik ve doğumu

Günaydın tatlı anne adayları.
Şu kontrol zamanları neden hemen gelmiyor. Geçmiyor 1 ay ya.
Yaa evet hele o son gün hiç geçmiyor ama herkes de tadını çıkar çok güzel günlerin diyor bende ama sabırsızlık hat safhada karnımız şeffaf olsa keske arada bir gidip baksak:anneadayı:

YOK ya hiç rahat değilim kilo konusunda. Bebeğimin sağlıkla doğacağı en az kiloyu almak istiyorum. Spor yapıyordum pire gibiydim şimdi bu hantallik canımı sıkıyor.
Gunaydinnn taze hamislerrrr:KK49:hamileligin boyunca bu mantikda ol:KK19: dengrli beslenmek en guzeli kizlar hamileligin altina siginip yeme icmelerinizi abartmayin :KK49: ogunleri sik ve azar azar yapin fit bi hamile olursunuz :anneadayı::nazar:

senin artık risk dönemin de bitmiş spora tekrar gidebilirsin kuzum, ama dikkatli ol tabi. bende havuza gidiyordum belki doktorum tamam derse gidebilirim :) ama sen yine de sağlıklı kilo almışsın maşallah diyorum :)

MERHABA KIZLAR YORUMLARINIZI OKUDUM TEK TEK ÇOK GÜZEL BİLGİ PAYLAŞIMLARI OLMUŞ BENMDE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 04.09.2016 BNMLE AYNI TARİHTE OLANLARDAKİ GELİŞMELER NE YÖNDEDİR ACABA İSTANBULDA OLUP BAĞCILAR MEDİPOL MEGA ÜNİV. HASTANESİNE GİDEN VARMI ?

Gunaydinn, hayirli haftalar guzel anneler.. Kontrolum vardi, cinsiyet icin.. Benim prensesim geliyorrrr :KK200::KK46::nazar:
ayy ayy ayy bi tane prenses duydum sonunda :) çok mutlu oldum, bende bir prenses istiyorum da. bana da ümit geldi olabilir diye. Ama paşa da olsa bizim tabisi. ama ilk deneyimim kız olsa keşke.

Gunaydinn, hayirli haftalar guzel anneler.. Kontrolum vardi, cinsiyet icin.. Benim prensesim geliyorrrr :KK200::KK46::nazar:
Ayyy canım süper. Darısı başıma olsun.
Güle güle kucağına al.
senin artık risk dönemin de bitmiş spora tekrar gidebilirsin kuzum, ama dikkatli ol tabi. bende havuza gidiyordum belki doktorum tamam derse gidebilirim :) ama sen yine de sağlıklı kilo almışsın maşallah diyorum :)
Yüzme bilmiyorum ama öğrenmek ve havuza gitmek çok isterim. Olmazsa pilates yapacağım.

Back