2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim de hiç çıkmadı karnim hatta 3 kilo verdim ben
hiç mide bulantım olmadı ve kilo aldım bende.ama yemeden de olmuyor meyve falan yesem bile yarım saat sonra illa karbonhidratlı bişey yicem ki doyduğumu hissedeyim.dr a söyledim uzak dur dedi kanımda falan bişey çıkmadı şeker falan normal.ama bebişime de yazık.umarım aldığım kilolar doğumda bana sorun yaşatmaz....bundan endişeliyim aslında.

Hamilelerin çok yemesi gerek düşüncesini bi kenara bırakmak gerek canım. Gece karnın kazınıyorsa yeme bence hatta saat 7 den sonra hiç birşey yeme. Ben çoğu zaman karnım guruldayarak uyuyorum. Ama gün içerisinde beslendiğin şeylerde karnından çok hücrelerin doysun yani temiz gıdalar tüketmeye çalış. Herkesin bünyesi bir değil herkesin hamileliği de bir değil karnın önce çıkabilir ama bu bebek için çıkan karın olsun. Ben de zayıf sayılmam normal kilodayım ama aklım çıkıyor gereksiz beslencem diye. Ama sen yine de doğrusunu hem kendin hem bebeğin için bilirsin canım.

Mrb tatlim bence dikkatli ol helede gece yemelerine benim az kaldi bende 20 kiloya yakun aldim boyum 1.76 su an72 kiloyum 55 kiloyla hamile kaldim bu aylarda dikkat edidin cunki alti aydan sonra oyle bi kilo artisi oluyo ki sormayin beyaz ekmek kesinlikle tuketmeyin tam bugday ekmegi cwninizin cektigini yeyin ama tabak tabak degil vucufunuz deforme olmasn bebegin beslenecegi sekildeyeyin yeterli oluyo benim bebegm simdiden 3 kilo cok dikkat ettim ama bebegim diger bebeklere gore kilolu doktor sezeryan olur bole giderse dedi ve su an iyice kistim hic ekmek tuketmiyorum geceleri sadece bir elma yiyorum kizlar meyveyi bol tuketinProtein agirlikli beslenin cok dengeli buyume sagliyo bebekte benimki gibi biras fasla kilolanmis kizim ama olsun saglikli olsun yeter ki

Park yatak çok çok mantıklı hele memlektten uzakta yaşıyorsan bazen anneni babanı görmeye gittiğinde bebeğinin yatağı hazır oluyor ben de katılıyorum. Ama park yatak arkadaş ve akrabalarımın bebeklerinden artık kullanmadıkları için gelecek. 6 ay yanımda kullanmak için yeterli. Ama çocuğumun kendi seçeceği zamana gelebilmesi için anasınıfına gidiyor olması lazım değil mi? Bilmiyorum annemler bana o zaman genç odamı almışlardı, üniversiteye gidene kadar kullandım. Ama doğduğumda yatağım ve odam vardı, anasınıfına kadar onu kullanmışız kardeşimde bende.

Kuzu cok dogru dusunuyosun ama sen hamişsin 7 den sonra yogurt meyve sana hic bsey yapmaz bebisin gelidimi icincok cok iyi olur ama dogru dusunuyosun

Canım benim midemde gece çok kazınıyordu hep su içtim ben süt içebilseydim süt içerdim. Su yetti biraz mide ağrılarım oldu ama dayandım. Şimdi o kadar acıkmıyorum. Ben de hareketsiz kaldım sömestrda ve ammemler pasta börek yapınca biraz yedim ve ben de 3 kilo aldım. Şimdi işe başladım umarım çok kilo almam. Ben gündüz de çok sık acıkıyordum ve hep ekmek arası yedim artık ekmeği de azaltacağım. Sadece akşam yemeklerindr yerim. Benim de boyum kısa kilo almak istemiyorum hiç ama olmuyo((

Kuzu cok dogru dusunuyosun ama sen hamişsin 7 den sonra yogurt meyve sana hic bsey yapmaz bebisin gelidimi icincok cok iyi olur ama dogru dusunuyosun
Evet yoğurt kefir gibi şeyler mantıklı ama meyve şekerli birşey ya o yüzden o saatlerde uzak duruyorum. Şekerden korkuyorum çünkü Bir sene önce şeker başlangıcı konmuştu bana kilo verince atlattım o yüzden meyve o saatler için biraz riskli bana. Ama yoğurt kefir misss :))

Kizlar yemekten kacmayi su an bebisleriniz vok minik sizin meyve sebze yogurt sut yumurta bunlari bolca tuketin en zararli ekmek onun yetine makarna pilav bunlari tuketin simdiki acikmalariniz hic bsey kizlar 5.6.aylardan sonra gorucem ben sizi

Hmm gecmis olsun Canısı ama hamilelikde ozellikle bebrk buyudukde tatli idtahi oldukca artiyo seker olarak meyve butun ihtiyaci karsiliyo genede sen doktoruna sor tatlis yogurt kefir miss cok dogru yoldasin

Bende 4 kg almışım valla 66,5 çıktım dun. Çık kilo almaktan korkuyorum ama cok da istahliyim cok çabuk acıkıyorum zor doyuyorum geceleri açıkmama uyanıyorum ama kalkıp yemiyorum tabi valla isim zor olacak benimde

Selamlar taze annisler gittik bizde Allah'a şükür ense güzel , burun kemiği güzel .kan aldılar sonuçlar haftaya insallah o da güzel çıkar .bide hareket ediyo arkasını dondu bize

Canım seninle aynı gidiyoruz benimkinin ensesini ölçemediler ya dönüp duruyodu ondan mı ki acaba

Ben de 3 saatten önce yemiyorum ve öğünlerimde çok az oluyor.. İnşallahh 12 kg dan fazla almayız havalar ısınsa yürüyüş yapacağım ama buz gibi hava.. asansör kullanmayıp 7 kat inip çıkıyorum spor olsun:)) hamile platesine gideyim dedim evime yakın yer bulamadım.

Dimi en azından mide bulantısı o anlama geliyor

Bende de bulantı ve kusmalar 12-15 haftalar arası oldu. Ondan önce sadece iğrenmelerim vardı ama kusma derecesine gelmiyordum. Ne olduysa 12. Haftadan sonra oldu Nerdeyse her günümu yatarak geçirdim. şimdi son 3-4 gündür daha iyiyim, bulantılarım hafifledi, kusma hissim günde 1 kere falan oluyor... Bi de çok iğrendiğim birşeyi görürsem kusasım geliyor sucuk, kıyma, çiğ et gibi... Gerçekten çok zormuş, inşallah herkes en kısa zamanda atlatır şu bulantılarını da hamileliğin tadını çıkartırız artık...

Ama eşyaları için bir dolap almayacak mısın? Ben de büyüyen yatakları düşünüyordum.. Gereksiz birşey almak istemiyorum ama bunlar da lazım gibi geliyor. Hiç bilmiyorum doğrusu nedir diye
Ben de senin gibi düşünüyorum canım bikaç ay beraber sonra ayrı diyo pedagoglar gönül istiyo hiç ayrılmasın ama kendini bildikten sonra kendini daha kötü hissedebiliyomuş dışlanmış gibi hissediyomuş imkanı olanlar için ayırın sizin odanızın size ait olduğunu bilsin kendi odasını benimsesin diyolar

Ben de park yatak düşünüyorum çünkü annemler uzakta yanımda geçireceği süre için. Odasına da sonra evimin başka yerlerinde de kullanabileceğim iki kapaklı küçük bi gardrop ya da ikeadaki küçük modüler mobilyalrdan almayı düşünüyorum yani takım olarak genç odasını almak bana da şimdilik gereksiz geliyor hepsini beyaz alıyım stickerlarla renklendiririm diye düşündüm canım belki sana da fikir olur

canım ikea ben de düşünüyorum ama mobilyanın gerçek tahta ve kurşunsuz olması da gerekiyor ya çocuk için o yüzden ona da dikkat etmek istiyorum. ayy çok erken daha düşünmek için belki ama napiim, şimdilik bunlara heyecanlanıyorum :)

Canim biraz dikkat etmelisin bence. Bende 11. Haftamin icindeyim. Boyum 1.58, 58 kilo ile basladim simdi 55 kiloyum. Son gunlerde sık acıkiyorum ama ufak ogunlerle gecistiriyorum. Son aylarda istemesekte alacagim diye simdiden temkinli davraniyorum. Dogru dusunuyorumdur insallah :))

Bende 56 kilo ile hamile kaldım ilk iki ay arada bir kilom düştü. Su an sabah tartılınca 57 aksam en şişkin halimle 59a yakin ama karnım öyle çok şiş ki 5 aylık hamile ile yarışıyorum resmen Bugün hamile pantolonu almaya gittim. Öyle kalabalıktı ki bi tane bulup kaçtık resmen.

İkeada masif mobilyalar var onları düşünebilirsin gerçek tahta ve boyasız ay ben de aynı daha cinsiyet bile belli değil boyaları araştırıyorum ama olsun yaa hayal kurmak bile çok güzel inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize bi bakmışız hayaller gerçek olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…