Peki ilişki sırasında orgazm olmak sakıncalı mı acaba bilgin var mıSlm kizlar bilgi amacli paylasiyorum. Dr um iliski sirasinda ice bosalmamak gerektigini soyledi. Rahimde kasilmalara sebep oluyormus bilginize...
Ben 2yaşına doğru düşünyrm oda dizmeyi evimde müsait değil şimdi onunda etkisi var tabiArkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyorum biliyorum henüz çook erke ancak bebeğinize ayrı oda yapacak mısınız? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bebekle aynı odada yatma işi var tabi ben 6 Ay düşünüyorum.sonra başka odaya geçirmek istiyorum. Ama tabi annelik ne getirir bilmiyorum :)Ben 2yaşına doğru düşünyrm oda dizmeyi evimde müsait değil şimdi onunda etkisi var tabi
Peki ilişki sırasında orgazm olmak sakıncalı mı acaba bilgin var mı
Çok erken ama inşallah ayrı oda yapmayı düşünüyorumArkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyorum biliyorum henüz çook erke ancak bebeğinize ayrı oda yapacak mısınız? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben yapmayı düşünmüyorum canım. Biraz daha kendini bildiğinde beraber seçeriz. Tabii inşallah o günlere ulaşırsak.Arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyorum biliyorum henüz çook erke ancak bebeğinize ayrı oda yapacak mısınız? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hayır hatta bebeğin kalp atışına ve rahim kaslarının güçlenmesine etkisi varmış.Peki ilişki sırasında orgazm olmak sakıncalı mı acaba bilgin var mı
Gönül istiyor ki hep burnumuzun dibinde olsun. :)Bebekle aynı odada yatma işi var tabi ben 6 Ay düşünüyorum.sonra başka odaya geçirmek istiyorum. Ama tabi annelik ne getirir bilmiyorum :)
O zaman çoğu anne kendi odasında yatırıyo, bi arkadaş yer yatağı atıp eve 2 yıldır eşi ve bebeğiyle uyuyormuş bana çok uç geldi ama sanırım ayrı oda da bu kadar küçükken yanlış olacak. Sizi dinlicemGönül istiyor ki hep burnumuzun dibinde olsun. :)
İnşallah :) benim gibi düşünen biri :)Günaydın kızlar.. Ben de ilk altı ay kendi yanımda sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum. İnşallah o güne ulaşırsak allahın izniyle...
Ben yatağın yanına beşik koyup belli zaman sonra ayırmayı düşünüyorum. Başka oda döşemem ama odamızı ayırırım. Çok gereksiz masraf geliyor bana.O zaman çoğu anne kendi odasında yatırıyo, bi arkadaş yer yatağı atıp eve 2 yıldır eşi ve bebeğiyle uyuyormuş bana çok uç geldi ama sanırım ayrı oda da bu kadar küçükken yanlış olacak. Sizi dinlicem
Ama eşyaları için bir dolap almayacak mısın? Ben de büyüyen yatakları düşünüyordum.. Gereksiz birşey almak istemiyorum ama bunlar da lazım gibi geliyor. Hiç bilmiyorum doğrusu nedir diyeBen yatağın yanına beşik koyup belli zaman sonra ayırmayı düşünüyorum. Başka oda döşemem ama odamızı ayırırım. Çok gereksiz masraf geliyor bana.
Bende tecrübesizim canım evimde fazla dolap var benim. Yoksa alabilirsin.Ama eşyaları için bir dolap almayacak mısın? Ben de büyüyen yatakları düşünüyordum.. Gereksiz birşey almak istemiyorum ama bunlar da lazım gibi geliyor. Hiç bilmiyorum doğrusu nedir diye
Ben de oda yapmayı düşünüyorum tabi yatağımin yanına küçük bir besik de alicam ama bebeğin kendine ait bi alanı olması lazım bence.Günaydın kızlar.. Ben de ilk altı ay kendi yanımda sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum. İnşallah o güne ulaşırsak allahın izniyle...
Ben de oda yapmayı düşünüyorum tabi yatağımin yanına küçük bir besik de alicam ama bebeğin kendine ait bi alanı olması lazım bence.
Benim de bütün odalarımda gömme dolap var bi odaya sadece yatak ve beşik alacağım. GüZel bir çocuk odasını 5 uaşından sonra alırım çünkü 5 yaşından sonra kırıp dökmüyolar çizmiyorlarBende tecrübesizim canım evimde fazla dolap var benim. Yoksa alabilirsin.
Benim de hiç çıkmadı karnim hatta 3 kilo verdim benslm kızlar benim aklım kiloya takıldı bu aralar. acaba şimdiye kadar dört kilo almak normal mi?iki gün önce doktora gittim ve 13 haftanın içindeymişiz.... geçen gün 20 haftalık bi arkadaşıma rastladım benim karnım daha belirgindi...o da çok şaşırdı bu kadar büyük olmasına.62 kilo ile başladım şimdi 66 olmuşum ve boyum 1.55 gece saat üçte bile midem kazınıyor ve yemeden yatamıyorum ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?