• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Slm kizlar bilgi amacli paylasiyorum. Dr um iliski sirasinda ice bosalmamak gerektigini soyledi. Rahimde kasilmalara sebep oluyormus bilginize...

Arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyorum biliyorum henüz çook erke ancak bebeğinize ayrı oda yapacak mısınız? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben yapmayı düşünmüyorum canım. Biraz daha kendini bildiğinde beraber seçeriz. Tabii inşallah o günlere ulaşırsak.

Gönül istiyor ki hep burnumuzun dibinde olsun. :)
O zaman çoğu anne kendi odasında yatırıyo, bi arkadaş yer yatağı atıp eve 2 yıldır eşi ve bebeğiyle uyuyormuş bana çok uç geldi ama sanırım ayrı oda da bu kadar küçükken yanlış olacak. Sizi dinlicem ☺️

Günaydın kızlar.. Ben de ilk altı ay kendi yanımda sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum. İnşallah o güne ulaşırsak allahın izniyle...

O zaman çoğu anne kendi odasında yatırıyo, bi arkadaş yer yatağı atıp eve 2 yıldır eşi ve bebeğiyle uyuyormuş bana çok uç geldi ama sanırım ayrı oda da bu kadar küçükken yanlış olacak. Sizi dinlicem ☺️
Ben yatağın yanına beşik koyup belli zaman sonra ayırmayı düşünüyorum. Başka oda döşemem ama odamızı ayırırım. Çok gereksiz masraf geliyor bana.

Ben yatağın yanına beşik koyup belli zaman sonra ayırmayı düşünüyorum. Başka oda döşemem ama odamızı ayırırım. Çok gereksiz masraf geliyor bana.
Ama eşyaları için bir dolap almayacak mısın? Ben de büyüyen yatakları düşünüyordum.. Gereksiz birşey almak istemiyorum ama bunlar da lazım gibi geliyor. Hiç bilmiyorum doğrusu nedir diye

Ama eşyaları için bir dolap almayacak mısın? Ben de büyüyen yatakları düşünüyordum.. Gereksiz birşey almak istemiyorum ama bunlar da lazım gibi geliyor. Hiç bilmiyorum doğrusu nedir diye
Bende tecrübesizim canım evimde fazla dolap var benim. Yoksa alabilirsin.

Günaydın kızlar.. Ben de ilk altı ay kendi yanımda sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum. İnşallah o güne ulaşırsak allahın izniyle...
Ben de oda yapmayı düşünüyorum tabi yatağımin yanına küçük bir besik de alicam ama bebeğin kendine ait bi alanı olması lazım bence.

Ben de oda yapmayı düşünüyorum tabi yatağımin yanına küçük bir besik de alicam ama bebeğin kendine ait bi alanı olması lazım bence.
Bende tecrübesizim canım evimde fazla dolap var benim. Yoksa alabilirsin.
Benim de bütün odalarımda gömme dolap var bi odaya sadece yatak ve beşik alacağım. GüZel bir çocuk odasını 5 uaşından sonra alırım çünkü 5 yaşından sonra kırıp dökmüyolar çizmiyorlar

Park yatak öneriyor çocuklu arkadaşlarım ben de park yatak alacağım hem onun icin güvenli hemde taşınabiliyor ayrıca oda da yapmak istiyorum esimde büyüsün kendi seçsin diyor ben özeniyorum odasi olsun diye bu konuda tartışma halindeyiz bakalım kim kazanacak :KK31:bende 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum odasını bilinclwnince daha zor olacak ayırmak Çünkü.

slm kızlar benim aklım kiloya takıldı bu aralar. acaba şimdiye kadar dört kilo almak normal mi?:110:iki gün önce doktora gittim ve 13 haftanın içindeymişiz.... geçen gün 20 haftalık bi arkadaşıma rastladım benim karnım daha belirgindi...o da çok şaşırdı bu kadar büyük olmasına.62 kilo ile başladım şimdi 66 olmuşum ve boyum 1.55 :eek:gece saat üçte bile midem kazınıyor ve yemeden yatamıyorum ne yapmam gerek :KK42:

slm kızlar benim aklım kiloya takıldı bu aralar. acaba şimdiye kadar dört kilo almak normal mi?:110:iki gün önce doktora gittim ve 13 haftanın içindeymişiz.... geçen gün 20 haftalık bi arkadaşıma rastladım benim karnım daha belirgindi...o da çok şaşırdı bu kadar büyük olmasına.62 kilo ile başladım şimdi 66 olmuşum ve boyum 1.55 :eek:gece saat üçte bile midem kazınıyor ve yemeden yatamıyorum ne yapmam gerek :KK42:
Benim de hiç çıkmadı karnim hatta 3 kilo verdim ben

Back