- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
Yaptığım bir saftiriklik var ki anlatsam rezil olurumHahaha acemi anneleriz ya neyi bebek sanacagimizi bilemiyoruz. Bende gaz geçişlerini bebek sanıyormuşum.
Ama dayanamıycam.Ben geçen hafta elimi karnıma her koydugumda bi kalp atışı gibi pıt pıtlar hissediyordum.Ama tam ultrasonla bakılan kısımda.Bir oldu,iki oldu, üc oldu, Allah'ın dedim bu bebisin hareketi kesin.Doktor da sen çok hassassın,her ağrıyı hissedebiliyosun dedi bebeği de belki erkenden hissediyorum Ben saf saf heyecanla eşime anlattım imkânsız dedi,daha erken.Hadi be dedim işte koyunca atıyo pıt pıt.Eşime ispatlayamadim tabi ama elimi onun koluna koyunca bi baktım orada da pıt pıt bi şey atıyo.Meğer elimde damar atıyomus pıt pıt hani olur ya Çook feci rezil oldum eşime.
Bayanlar biz bugün cinsiyet öğrendiik Benim bi oğlum var, bitane de kızım oluomuş. Doktorum bana da elevit verdi. Benim eşim de doktor, ben buralardan okuyup demir ilacı başlayalım deyince, o daha derken demesine rağmen, içim rahat etsin diye başlatmıştı. Ama kendi doktorum da aynı şeyi söyleyince demire ara verdik. Doktorum haftada iki gün balık önerdi. Alabalık, somon ve hamsi tüket dedi. Barbun vb. Dip balıklarını yeme dedi.
Aaa ne güzel,hayırlı ömürler versin Rabbim,tebrik ederim.