• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hahaha acemi anneleriz ya neyi bebek sanacagimizi bilemiyoruz. Bende gaz geçişlerini bebek sanıyormuşum.
:KK48::KK48::KK48: Yaptığım bir saftiriklik var ki anlatsam rezil olurum :KK70::KK70:
Ama dayanamıycam.Ben geçen hafta elimi karnıma her koydugumda bi kalp atışı gibi pıt pıtlar hissediyordum.Ama tam ultrasonla bakılan kısımda.Bir oldu,iki oldu, üc oldu, Allah'ın dedim bu bebisin hareketi kesin.Doktor da sen çok hassassın,her ağrıyı hissedebiliyosun dedi bebeği de belki erkenden hissediyorum:KK57::KK57: Ben saf saf heyecanla eşime anlattım imkânsız dedi,daha erken.Hadi be dedim işte koyunca atıyo pıt pıt.Eşime ispatlayamadim tabi ama elimi onun koluna koyunca bi baktım orada da pıt pıt bi şey atıyo.Meğer elimde damar atıyomus pıt pıt hani olur ya:KK70::KK70::KK70::KK70: Çook feci rezil oldum eşime.:KK70::KK70:

Bayanlar biz bugün cinsiyet öğrendiik Benim bi oğlum var, bitane de kızım oluomuş. Doktorum bana da elevit verdi. Benim eşim de doktor, ben buralardan okuyup demir ilacı başlayalım deyince, o daha derken demesine rağmen, içim rahat etsin diye başlatmıştı. Ama kendi doktorum da aynı şeyi söyleyince demire ara verdik. Doktorum haftada iki gün balık önerdi. Alabalık, somon ve hamsi tüket dedi. Barbun vb. Dip balıklarını yeme dedi.

Aaa ne güzel,hayırlı ömürler versin Rabbim,tebrik ederim.:KK36:

Bayanlar biz bugün cinsiyet öğrendiik Benim bi oğlum var, bitane de kızım oluomuş. Doktorum bana da elevit verdi. Benim eşim de doktor, ben buralardan okuyup demir ilacı başlayalım deyince, o daha derken demesine rağmen, içim rahat etsin diye başlatmıştı. Ama kendi doktorum da aynı şeyi söyleyince demire ara verdik. Doktorum haftada iki gün balık önerdi. Alabalık, somon ve hamsi tüket dedi. Barbun vb. Dip balıklarını yeme dedi.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Iyi gunler bayanlar. Yata yata geciriyorum hamileligimi. Cok sukur oyle bulantim olmadi ama dusuk riskim.var hala. Ocak 1 de kanamam oldu. Tam bir ay sonra subat 1 de yine kanamam oldu. Doktor bedenini soylemedi sadece dinleeye devam et dedi. Dinleniyorum bende. Ayni zamanda sizi de takip ediyorum. Cok yararli seyler ogreniyorum sizden. Tsk ederlm hepinize teker teker. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi kismet etsin :)
Geçmiş olsun allah şifa verir inşallah ,trz zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle sabırlar dilerim

Aa ne çabuk öğrenmişsin ben 16.haftda öğreniliyo sanıyodum

Kizlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu yani agri, sizi vs. Benim 3-4 gundur hicbisey yok goguslerimde hassasiyet falan. 10+3 deyiz normal mi sizce ?

Slm kızlar.... Ne var ne yok.. Ben bütün gün evdeydim... Kocacığım evi temizledi sağolsun ama ben yoruldum. 2 saatte bir ne yiyeceğimi düşünmek beni çıldırtıyor. Aynı şeyi 2. Kez yemek istemiyorum. Okul başlayınca nasıl olacak bilmiyorum..

Slm kızlar.... Ne var ne yok.. Ben bütün gün evdeydim... Kocacığım evi temizledi sağolsun ama ben yoruldum. 2 saatte bir ne yiyeceğimi düşünmek beni çıldırtıyor. Aynı şeyi 2. Kez yemek istemiyorum. Okul başlayınca nasıl olacak bilmiyorum..
Ben de tam aynı durumdayım daha iki saat oldu yemek yedim ama yine acıktım :)

Ben de yiyerek zayifladim resmen. Yatarken acikiyorum yiyorum. 1 kilo vermisim buna ragmen

Hayırlı olsun canım darısı başımıza...

Ben de yiyerek zayifladim resmen. Yatarken acikiyorum yiyorum. 1 kilo vermisim buna ragmen
Canım ben de ilk haftalarda bi kilo vermiştim 11 ve 12. Hafta annemin evine gittim kız kardeşimle annem yaptı yedirdi 2 kilo aldım. Şimdi kendi evimdeyim öğün yemeği yemiyorum. Salatalık domates havuç ayvayla geçiştiriyorum. Öğün yiyince hazımsızlıktan bulantıdsn ölüyorum. Bi de canım cips tarzı şeyler çekiyor hep..

Düşünüyorum canim da eşim cok takılıyosun bu kadar dinleme kendini falan diyo. Ayin 18 inde randevumuz var onu bekliyorum
Bence randevunu bekle az kalmis. Benim ilk bastan beri cok agriyordu sonra gecti bir ara, ben de tedirgin olmustum. Cok sukur bebek iyi. Bide anlamadigim bir sekilde yine basladi. Goguslerim yara gibi dokunamiyorum. Normaldir herhalde

Bence randevunu bekle az kalmis. Benim ilk bastan beri cok agriyordu sonra gecti bir ara, ben de tedirgin olmustum. Cok sukur bebek iyi. Bide anlamadigim bir sekilde yine basladi. Goguslerim yara gibi dokunamiyorum. Normaldir herhalde
Hangi haftalarda gecmisti canim hatırlıyo musun ve şimdi kac oldunuz

Amiiinn diyorum.Çok iyiymiş canım maşallah.Senin adına çok sevindim.En büyük sıkıntımız bu bizim.Düsününce cok
geriliyorum,napacagimi
bilemiyorum.Annemler Konya'da buraya gel
diyorlar ama ben parca parca olmak
istemiyorum,evimde bi düzenle baslayayim
istiyorum.Esim her an yanimda olsun,annem
bize gelsin istiyorum bakalım nasil olcak.Van'a gitsem özel hastaneye 3 saat,arabamiz yok.Normal doguma yetismem imkansiz zaten o durumda.Sezeryani da düsünmek istemiyorum gerekmedikce
Siz galiba Bitlisin ilçesinde görev yapıyorsunuz . Şimdi bayagi soğuktur oralar Allah kolaylik versin . Bende Gaziantep'te oturuyorum . Ama aslen Bitlis Ahlatlıyım yazları genelde orda yazlıkta geçiriyoruz . Çok güzel bir nimet oluyor :KK51::KK25:

İyi maşallah Allah bağışlasin ne güzel . :anneadayı: Yalnız eleVit verdiyse doktorunuz bence kullanmayın çünkü içeriğinde ki E vitaminini domuzdan sağlıyorlar . Ben bayagi bir araştırma yaptım bu konuda zaten Bayer firması yalanlamıyor bu gerçeği . Çok arayan olmuş doğrudur demişler. İlk hamileliğimi öğrendiğim zaman sağlık ocağında ki doktor bana eleVit yazmıştı 3. ayda kullanayım diye . Bugün kontrolümüz vardı kendi doktorumuz decaVit yazdı onu aldık . eleViti de çöpe attık. DekaViti de araştırdık öyle bir durum söz konusu değil . Firma kendisi zaten sitesinde açıklama yapıyor .​

İyi aksamlar hanımlar...benim bebeğinde Turner sendromu çıktı. Pazartesi tahliye edilecek. İnşallah siz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza...

İyi aksamlar hanımlar...benim bebeğinde Turner sendromu çıktı. Pazartesi tahliye edilecek. İnşallah siz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza...
Geçmiş olsun canım... Bu teşhisi gebelikte nasıl fark edebiliyorlar canım belli bir tahlili mi var ?

Back