- 27 Kasım 2015
- 1.140
- 1.906
- 48
- 42
Çok geçmiş olsunİyi aksamlar hanımlar...benim bebeğinde Turner sendromu çıktı. Pazartesi tahliye edilecek. İnşallah siz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunİyi aksamlar hanımlar...benim bebeğinde Turner sendromu çıktı. Pazartesi tahliye edilecek. İnşallah siz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza...
Canim cok sagol rahatliyorum boyle okudukca biliyorum cok evham yapiyoruz ama elde degil iste.Allahim hepimize saglikli sihhatli evlatlat nasip etsinGAMZE_2014 benim de 11. Haftada filan geçmişti. Sonra muayne vardı iyiydi bir sorun yoktu canım. Aklına kotu bisey getirme iyidir inşallah.
@yasam21 bende bugün farkettim ucu kuru gibiydi çatlak gibi. Ben ayva çekirdeğini suda bekletip jöle gibi oluyor suyu. Onu sürmek göğüs ucu yaralarına iyi geliyor diye duydum. Bugün annemde kalıyorum ama yarin evde deneyecegim suya koymuştum çekirdekleri.
Canım istersen bi araştır ana havuç çok fazla yene istersen a vitaminin fazla alınmasının iyi olmadığını okumuştum bir yerdenKızlar ben en çok salatalık havuç ve ayva yiyorum. Süt yumurta bu yaşıma kadar tüketmedim. Ev yemeklerinden nefret ediyorum. Dün eşim biber dolması yaptı zorla hatrı olsun diye bi tane yedim. Fındık ceviz falan da yemiyorum. Salatalık olmazsa yaşayamm. Bi de canım karpuz çekti. Bulduk yedim. Bu aralar her yer şeftaliii benim için ama bulamadık... Madem suyunun iyi olduğumu bilmiyodum içerim ben de bundan sonra
Meşhur bi blogger yazmıştı hep limonlu su içiyomuş normal su içemediği için tabi bi limonu sıkmıyodur heraldeLimon mu? Ağzım sulandı. Bende pek severim suya limon atıp içmeyi. Bebeğe zararı olur mu bilemediğim için içmiyorum.
sende iyki varsın canimDemek ki istemem falan deme diye punduna getirip yapacak testi.
Kendime de uyguluyorum demin duşta baya konuştuk bebekle. ah bu hormonlar. Yoksa ben gayet sakin bir insandım. Çok sağolsun kızlar hep moral verdiniz. burada olmak benim için harika. Çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz. İyi ki varsiniz.
Benimde öyleydi canım göguslerim lierac sürdüm geçti. Bebe yağı falan da surebilirsin. Uçları çatlıyordur muhtemelen.Bence randevunu bekle az kalmis. Benim ilk bastan beri cok agriyordu sonra gecti bir ara, ben de tedirgin olmustum. Cok sukur bebek iyi. Bide anlamadigim bir sekilde yine basladi. Goguslerim yara gibi dokunamiyorum. Normaldir herhalde
Ftszy044823 .!.:Geçmiş olsun canım... Bu teşhisi gebelikte nasıl fark edebiliyorlar canım belli bir tahlili mi var ?
Tekrar geçmiş olsun canım. En kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına alırsın inisllah.Ultrasonda ense kalinligi fark etmişti. Daha sonra CVS iistediler onun sonucunda çıktı canim
Amin inşallahİyi pazarlar Allah hepimize ayıpsız özürsüz sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin, acılarını bize göstermesin AMİN
Gönülden amin diyorum. Allah hayırlı ömürlü azada noksansız evlatlar versin.İyi pazarlar Allah hepimize ayıpsız özürsüz sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin, acılarını bize göstermesin AMİN
Allah sabır versin canım benimİyi aksamlar hanımlar...benim bebeğinde Turner sendromu çıktı. Pazartesi tahliye edilecek. İnşallah siz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza...
Merak etme Cnm 10_11. Haftada benim de oyle olmustu.Sonra tekrar basliyo ama hafif sekildeKizlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu yani agri, sizi vs. Benim 3-4 gundur hicbisey yok goguslerimde hassasiyet falan. 10+3 deyiz normal mi sizce ?
Cok gecmis olsun Cnm.Allah sabir versin.ikili testte mi cikti acaba ense kalinligi kacti? Ben ikili test yaptrmadim daİyi aksamlar hanımlar...benim bebeğinde Turner sendromu çıktı. Pazartesi tahliye edilecek. İnşallah siz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza...
Ay inanamıyorum canım ya. Allah sabır versin, sağlıklı bebeğini en kısa zamanda göndersin. Acını tahmin dahi edemem.Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Canım ben bugün yaptırdım. İyi dedi doktor ense kalınlığını, burun kemiği de oluşmuş. Kalp atışı vsye baya ilgilendi. Kan tahlili verdim sonuçları haftaya çıkacakmış. Üstümden çok yük kalktı. Allah herkesin bebeğine sağlık, uzun ömür versin.Cok gecmis olsun Cnm.Allah sabir versin.ikili testte mi cikti acaba ense kalinligi kacti? Ben ikili test yaptrmadim da