• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar bugün 9+2 yim hiç bulantım olmadı sanırım artık bitti benim bulantı maceram böylede gebe mym değil mym anlaşılmıyo yine evham yaptım:confused: bu arada bende öğretmenim
Ooo öğretmenler çoğaldı. Bulantı ara ara gidip geliyor. Umarım geri dönmez.
İyi aksamlar tatlı anneler muhabbetiniz bol olsun iyisinizdir inşallahh
Selam canım hoşgeldin, nasılsın?

İşte o aftan sonraki atamada atandım. Bizi vurmadı eşim de tortumdaydı. Beş yıl kaldık.
Şükür şimdi daha iyi bir yerdeyiz. Ben totomu kanepeden ayırmak bile istemiyorum. Hayatımda hiç bu kadar halsiz olmamıştım.
Ben de aynı öyleyim. Önceden geMeye bayılırsım 2 aysır evden çıkmıyorum. Hele mağza görmek iatwmiyorum. Oysa pantolon almam gerwkli ama üşeniyorum.

Ooo öğretmenler çoğaldı. Bulantı ara ara gidip geliyor. Umarım geri dönmez.

Selam canım hoşgeldin, nasılsın?
iyiyim canım çok şükür bugün misafir ağırladım her şey yolunda gitti ama misafirler gittikten sonra sol bacağıma bir ağrı girdi zor yürüyorum, yordum kendimi sanırım ondan oldu, umarım yarına geçer.. onun haricinde iyiyim.. sen nasılsın? tatil iyi gelmiştir sana gerçi çabuk bitti pazartesi açılıyor okullar ama :)

Ben de aynı öyleyim. Önceden geMeye bayılırsım 2 aysır evden çıkmıyorum. Hele mağza görmek iatwmiyorum. Oysa pantolon almam gerwkli ama üşeniyorum.
ben hamile pantolonlarına geçtim canım belleri lastikli lcw'den aldım öyle rahat ki :) herkese tavsiye ederim fiyatları uygun hem de.

Çok zor bende erzurumun ilçesindeydim. Oradaki hastaneye ve sürekli rapor alan kadın doğumcuya güvenmediğim için büyük bir yere geçmeyi bekledim. Allah yardımcın olsun. Umarım hepimiz bir avazda kucağımıza alırız yavrularımızı.
Ya işte bizim hemen geçme durumumuz yok,doğu görevinin bitmesine 1 yıl var ama eşim biraz kalıp puan biriktirelim diyor,ailesi de yakın ilçede.
Ben de edebiyat öğretmeniyim,sizin branşlar ne ?

Canım yüzün lekelendiyse kızın olcak derlet bizde.vücutta da sivilcelenme olabilirmiş ama doğumdan sonra geçer çok takma kafana. Ben de çam ağacı gibi omaktan krkuyorum. 45 kg hamile kaldım 47 48 geliyom şimdi. Ama 45 kiloya rağmen böyle incecik bi kız olmadım hiç hep böyle yağlı balık etli bi görünümün oldu. Hastameye gidince bacakları incecik sadece karnı olan kadınlara özenerek bakıyom. Ben top gibi her yerden şişerim.. Doktor desi ki dikkat edersen soğumdaki kilolarını tam bir yılda verirsin ama bir yılda veremezsen o üErinde kalır. Soğumdan sonra koakoca 1 yılımıZ var yani.
Bizde de öyle derler canım bakalım doğru çıkacak mı,ama kız da volsa cirkinlestirmesin beni bebisim, uslu olsun :) İnşallah biz de o ince hamilelerde oluruz.Bir yıl da az değilmiş Veririz di mi? Veririz Veririz :KK48:

Ya işte bizim hemen geçme durumumuz yok,doğu görevinin bitmesine 1 yıl var ama eşim biraz kalıp puan biriktirelim diyor,ailesi de yakın ilçede.

Bizde de öyle derler canım bakalım doğru çıkacak mı,ama kız da volsa cirkinlestirmesin beni bebisim, uslu olsun :) İnşallah biz de o ince hamilelerde oluruz.Bir yıl da az değilmiş Veririz di mi? Veririz Veririz :KK48:
ben de kilo olayını şimdiden takmaya başladım.. normal doğumdan sonra rahat veriliyormuş ama sezaryan olursa kilo kalıyor diyorlar inşallah normal doğum nasip olur da kilo da kalmaz :)

Ben de edebiyat öğretmeniyim. Bence öğretmen için küçük yer ideal. Ben her gün 50 km gidiyorum evden okula. Hiç çekilmiyor...

Kizlar bu demir ilaciyla basim dertte.. Kullanmadan 2 saat once ve sonra sut urunleri kullanmamam gerektiginden ne zaman icecegimi sasirdim cunku hep bi peynir yeme süt icme modundayim :KK35:

Kizlar bu demir ilaciyla basim dertte.. Kullanmadan 2 saat once ve sonra sut urunleri kullanmamam gerektiginden ne zaman icecegimi sasirdim cunku hep bi peynir yeme süt icme modundayim :KK35:
Ben daha demir ilacına başlamadım. Başlasam da süt peynir faşan yemediğim için sorun olmsz... Demir ilacı iştah açıyormuş diyoşar. Farklılık var mı siz de

Kızlar bugün 9+2 yim hiç bulantım olmadı sanırım artık bitti benim bulantı maceram böylede gebe mym değil mym anlaşılmıyo yine evham yaptım:confused: bu arada bende öğretmenim
Benim de çok olmadı yazdım daha önce de ara ara az az oluyor.Herkes aynı değil demek ki tedirgin olma.Branşın ne bu arada :)

İşte o aftan sonraki atamada atandım. Bizi vurmadı eşim de tortumdaydı. Beş yıl kaldık.
Şükür şimdi daha iyi bir yerdeyiz. Ben totomu kanepeden ayırmak bile istemiyorum. Hayatımda hiç bu kadar halsiz olmamıştım.

Ben de çoook halsizim, okula gidesim de hiç yok.

Ben de edebiyat öğretmeniyim. Bence öğretmen için küçük yer ideal. Ben her gün 50 km gidiyorum evden okula. Hiç çekilmiyor...
Aa ne güzel iki edebiyatçı bulustuk. Küçük yer güzel ögretmen icin katılıyorum,okulum yakın ama barı iyi bir hastanesi olan bir yer olsaydı.Bu konudan çok muzdaribim

Ben daha demir ilacına başlamadım. Başlasam da süt peynir faşan yemediğim için sorun olmsz... Demir ilacı iştah açıyormuş diyoşar. Farklılık var mı siz de
Hep uyurken icmeye calisiyorum o yuzden istahima etki etmedi henuz aman etmesin de insalalh :D Sadece dışkı renginde degisiklige sebep oldu okadar. Demirin yaninda bir de decavit icmeye basladim ben..

Kızlar ben de dün gittim doktora 13 hafta bitmek üzere ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum doktoruma da söyledim o da zaten anne karnında bi işlem yapılamıyor eğer aldırmayacaksan bakma dedi ama Ense kalınlığına ve bebeğin durumuna baktı gayet iyi görünüyor dedi Ense kalınlığını da 1,5 olarak ölçtü.3 ün üzeri risk teşkil eder dedi

Benim doktorumda aynı şeyi söyledi aldırmayacaksan hic yapmayalim dedi daha var gerçi bnm ozaman a ama ben yaptırmayı düşünmüorum çünkü aldırmicam.

Benim de ablam böyle diyor işte annelik bu zaten hep koruma endişesi...

Ayy hadi konuşalım.Erkek de kız da baş göz üstüne tabi de sanki kız daha ağır basıyor bende.Geçen gün rüyamda altın gördüm eşim bakmış kız bebeğe işaretmis,hayırlısı bakalım.Ama erkek bebekler de pek bi sevdiriyordu kendini.Sen de kız hissediyomussun bakalım ne olacak:21::21:
Bende kız hissediyorum hayirlisi:KK48:

Benim de çok olmadı yazdım daha önce de ara ara az az oluyor.Herkes aynı değil demek ki tedirgin olma.Branşın ne bu arada :)

Aa ne güzel iki edebiyatçı bulustuk. Küçük yer güzel ögretmen icin katılıyorum,okulum yakın ama barı iyi bir hastanesi olan bir yer olsaydı.Bu konudan çok muzdaribim
Ne cok ogretmen var ben de dahil olmak uzere

Bende rehber öğretmenim arkadaşlar

Ben erkek bebek gordum ruyamda. Bugday tenli tombis yanakliydi

Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce görmüştüm rüya kocaman gözlü beyaz Bi erkek bebek vardı kucağımda emziriodum hatta uyandığımda çok etkilenmistim gerçek gibiydi. Sağlıklı ve hayirli evlat olması tek temennim ama tabi esimin de bnmde gönlümuzden kız gecio bende aşırı derecede erkek hissediorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Kardeslerim..Evham yapmayin.Herkesin kaderi farkli yaziliyor.Ayrica cok korkmak maalesef dogru degilmis.Ben hep en cok korktuklarimla imtihan edildim.Rabbe emanet edin,kendi kalbimizi,esimizin kalbini nasil her an atiyor mu diye dinlemiyorsak bebeklerinizin ki icinde endise etmeyin.Sizlerde bebeklerinizde Allaha emanet..Ben bunu pek beceremedim.Insallah bir daha ki sefere..Allah gonlunuze insirah,bebeklerinize saglik versin.Duanizda unutmayin insallah.Vesselam.

Back