• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Slm kızlar çok maden suyu içmek ilerde bebekte çok gaz yapıyormuş öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Benm doktorum da bana elevit yazdı domuz yağı muhabbetini ben de duydum eşime alma dedim ama eşim kızdı biraz medikal bişey sonuçta herseye kulak asma dedi bu arada eşim de doktor o yüzden ben alicam. Bi de en son çarşamba günü kontrolumuz vardı doktorum erkeğe benziyor dedi ama tam da net değil dedi inşallah hayırlısı olur.
Banada Doktorum elevit verdi aldım iciyorum bir haftadır:KK43:oyle bisey olsa verirmi doktorlar sonuçta bakanlık onaylı

iyiyim canım çok şükür bugün misafir ağırladım her şey yolunda gitti ama misafirler gittikten sonra sol bacağıma bir ağrı girdi zor yürüyorum, yordum kendimi sanırım ondan oldu, umarım yarına geçer.. onun haricinde iyiyim.. sen nasılsın? tatil iyi gelmiştir sana gerçi çabuk bitti pazartesi açılıyor okullar ama :)
Ahh aaah her tatil kisa;) başka meslek grupları sopayla kovalayacak şimdi.
Ya işte bizim hemen geçme durumumuz yok,doğu görevinin bitmesine 1 yıl var ama eşim biraz kalıp puan biriktirelim diyor,ailesi de yakın ilçede.
Ben de edebiyat öğretmeniyim,sizin branşlar ne ?

Bizde de öyle derler canım bakalım doğru çıkacak mı,ama kız da volsa cirkinlestirmesin beni bebisim, uslu olsun :) İnşallah biz de o ince hamilelerde oluruz.Bir yıl da az değilmiş Veririz di mi? Veririz Veririz :KK48:
Ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim canım. Okulun kaç puan veriyor? 26 puan alıyordum ben. 120 puanla da tayini çıktı.

Ahh aaah her tatil kisa:KK66: başka meslek grupları sopayla kovalayacak şimdi.

Ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim canım. Okulun kaç puan veriyor? 26 puan alıyordum ben. 120 puanla da tayini çıktı.
Gerçekten kıskançlıktan çatlatacaksınız simdi çünkü benim calışma şartlarımı bilseniz..Gıda sektöründeyim yazın vardiyalı 12 saat ,tatil yok (Bayram'larda bile 2 gun) 5 ay boyunca bu tempoda kışın 11 saat cok şükür ki cumartesi pazar tatili oluyor. Yanı en rahat zamanındayım :KK49: bebisi de özellikle en yogun zamana denk getirmeye çalıştım Allah da acıdı halime bekletmeden verdi meleğimi :anneadayı:

Gerçekten kıskançlıktan çatlatacaksınız simdi çünkü benim calışma şartlarımı bilseniz..Gıda sektöründeyim yazın vardiyalı 12 saat ,tatil yok (Bayram'larda bile 2 gun) 5 ay boyunca bu tempoda kışın 11 saat cok şükür ki cumartesi pazar tatili oluyor. Yanı en rahat zamanındayım :KK49: bebisi de özellikle en yogun zamana denk getirmeye çalıştım Allah da acıdı halime bekletmeden verdi meleğimi :anneadayı:
Allah kolaylık versin canim cok zor. Biraz mutfağı temizledim belim ağrıyor. Sürekli aktif olsam bilemiyorum ne olacak.

ben hamile pantolonlarına geçtim canım belleri lastikli lcw'den aldım öyle rahat ki :) herkese tavsiye ederim fiyatları uygun hem de.
Bu pantolonlardan ben de istiyorum karnım cikti iyice rahatsiz oluyorum ama lcw.de baktim cok yazliktilar ben burda donarim onlarla.Bi de diger ilcede zaten netten alsam diyorum ama yerinden emin olamiyorum
ben de kilo olayını şimdiden takmaya başladım.. normal doğumdan sonra rahat veriliyormuş ama sezaryan olursa kilo kalıyor diyorlar inşallah normal doğum nasip olur da kilo da kalmaz :)
Sezaryanla yapan arkadasim 1.5 yilda verdi.emzirdigi icin diyet yapamiyordu son birkac aydir dikkat etti hemen verebildi.Biz de kolayca veririz insallah.

Bende kız hissediyorum hayirlisi:KK48:
Hadi hayirlisi bakalim,merak ediyorum hepimizinkini.
Ahh aaah her tatil kisa:KK66: başka meslek grupları sopayla kovalayacak şimdi.

22 puan veriyor canim,esimin de ayni ama o bir yil sonra atandi benden.Salihli'deydin di mi,nasil oralara peki iyi mi,gelismis mi?En azindan güzel bir hastanesi var mi :)
Günaydın kıZlar ankarada bir kar var ki sormayın umarım pazartesi okullar tatil olur...
Aaa ne güzel orda biraz yagsa tqtil oluyir trafikten.Biz burda fırtinada bile gidebiliyoruz,cok az tatil yapiyorlar.

Bu pantolonlardan ben de istiyorum karnım cikti iyice rahatsiz oluyorum ama lcw.de baktim cok yazliktilar ben burda donarim onlarla.Bi de diger ilcede zaten netten alsam diyorum ama yerinden emin olamiyorum

Sezaryanla yapan arkadasim 1.5 yilda verdi.emzirdigi icin diyet yapamiyordu son birkac aydir dikkat etti hemen verebildi.Biz de kolayca veririz insallah.

Hadi hayirlisi bakalim,merak ediyorum hepimizinkini.

22 puan veriyor canim,esimin de ayni ama o bir yil sonra atandi benden.Salihli'deydin di mi,nasil oralara peki iyi mi,gelismis mi?En azindan güzel bir hastanesi var mi :)

Aaa ne güzel orda biraz yagsa tqtil oluyir trafikten.Biz burda fırtinada bile gidebiliyoruz,cok az tatil yapiyorlar.
Hem devlet hem de 3 özel hastane var. Ben imkanlarından çok memnunum. İzmir 1 saat. Allah size de güzel yerlere geçmeyi nasip etsin.

Kızlar sizde de hafif kasık ağrıları oluyor mu doktorum bebek büyüdüğü için normal demişti ama insanın içi bi türlü rahat etmiyor

Hem devlet hem de 3 özel hastane var. Ben imkanlarından çok memnunum. İzmir 1 saat. Allah size de güzel yerlere geçmeyi nasip etsin.
Amiiinn diyorum.Çok iyiymiş canım maşallah.Senin adına çok sevindim.En büyük sıkıntımız bu bizim.Düsününce cok
geriliyorum,napacagimi
bilemiyorum.Annemler Konya'da buraya gel
diyorlar ama ben parca parca olmak
istemiyorum,evimde bi düzenle baslayayim
istiyorum.Esim her an yanimda olsun,annem
bize gelsin istiyorum bakalım nasil olcak.Van'a gitsem özel hastaneye 3 saat,arabamiz yok.Normal doguma yetismem imkansiz zaten o durumda.Sezeryani da düsünmek istemiyorum gerekmedikce

Kızlar sizde de hafif kasık ağrıları oluyor mu doktorum bebek büyüdüğü için normal demişti ama insanın içi bi türlü rahat etmiyor
karnimin alt kisminda agrilar oluyor benim de bazen de göbek deligi hizasinda solda.Doktor normal dedi.Kas agrisidir büyüyo dedi.Cok siddetlenmedikce korkma ama siddetli olursa doktora git.

Oluyor canım ufak ufak batma şeklinde. Korkma annem de ay hafta ağrısı olur demişti. Ki kendisi pimpiriklinin önde gidenidir. Kolay mı küçücük rahim portakal kadar oldu.

Amiiinn diyorum.Çok iyiymiş canım maşallah.Senin adına çok sevindim.En büyük sıkıntımız bu bizim.Düsününce cok
geriliyorum,napacagimi
bilemiyorum.Annemler Konya'da buraya gel
diyorlar ama ben parca parca olmak
istemiyorum,evimde bi düzenle baslayayim
istiyorum.Esim her an yanimda olsun,annem
bize gelsin istiyorum bakalım nasil olcak.Van'a gitsem özel hastaneye 3 saat,arabamiz yok.Normal doguma yetismem imkansiz zaten o durumda.Sezeryani da düsünmek istemiyorum gerekmedikce
İyi düşünüyorsun canım. Bende normal istiyorum. İnşallah gönlümüze göre kolay doğumlar sağlıklı bebekler olur.

İyi düşünüyorsun canım. Bende normal istiyorum. İnşallah gönlümüze göre kolay doğumlar sağlıklı bebekler olur.
Amin canım insallah.Her gün bu niyetle Yasin okumak dogumu kolaylastirirmis.Bi de ben solumda doluluk hissediyorum denistim ya doktora sordum daha bebek orda degil dedi :) Ve o his de gecti sanki :)

Oluyor canım ufak ufak batma şeklinde. Korkma annem de ay hafta ağrısı olur demişti. Ki kendisi pimpiriklinin önde gidenidir. Kolay mı küçücük rahim portakal kadar oldu.
Ondan olsun da hiç şikayet etmem yeter ki bebisim iyi olsun. Aslında ben normalde çok pinpirikli değilim ama söz konusu bebek olunca aklım gidiyor:)

Iyi gunler bayanlar. Yata yata geciriyorum hamileligimi. Cok sukur oyle bulantim olmadi ama dusuk riskim.var hala. Ocak 1 de kanamam oldu. Tam bir ay sonra subat 1 de yine kanamam oldu. Doktor bedenini soylemedi sadece dinleeye devam et dedi. Dinleniyorum bende. Ayni zamanda sizi de takip ediyorum. Cok yararli seyler ogreniyorum sizden. Tsk ederlm hepinize teker teker. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi kismet etsin :)

Iyi gunler bayanlar. Yata yata geciriyorum hamileligimi. Cok sukur oyle bulantim olmadi ama dusuk riskim.var hala. Ocak 1 de kanamam oldu. Tam bir ay sonra subat 1 de yine kanamam oldu. Doktor bedenini soylemedi sadece dinleeye devam et dedi. Dinleniyorum bende. Ayni zamanda sizi de takip ediyorum. Cok yararli seyler ogreniyorum sizden. Tsk ederlm hepinize teker teker. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi kismet etsin :)
Allah saglikla tamamina erdirsin canim,gönlünü ferah tut.Sıkı sıkı tutun bebegine,onunla olmanın tadını cıkar ve bolca dinlen.Birbirimizi burda cok iyi anliyoruz o yüzden iyi geliyor bize.

Amin canım insallah.Her gün bu niyetle Yasin okumak dogumu kolaylastirirmis.Bi de ben solumda doluluk hissediyorum denistim ya doktora sordum daha bebek orda degil dedi :) Ve o his de gecti sanki :)
Hahaha acemi anneleriz ya neyi bebek sanacagimizi bilemiyoruz. Bende gaz geçişlerini bebek sanıyormuşum.
Ondan olsun da hiç şikayet etmem yeter ki bebisim iyi olsun. Aslında ben normalde çok pinpirikli değilim ama söz konusu bebek olunca aklım gidiyor:)
Normal normal canım. Kanama vs yoksa hiç korkma.
Amin canım. Olumlu dusun iyi olsun. Bol bol dinlen ayaklarını yukarı dik. Daha minikmis seninki.

Bayanlar biz bugün cinsiyet öğrendiik Benim bi oğlum var, bitane de kızım oluomuş. Doktorum bana da elevit verdi. Benim eşim de doktor, ben buralardan okuyup demir ilacı başlayalım deyince, o daha derken demesine rağmen, içim rahat etsin diye başlatmıştı. Ama kendi doktorum da aynı şeyi söyleyince demire ara verdik. Doktorum haftada iki gün balık önerdi. Alabalık, somon ve hamsi tüket dedi. Barbun vb. Dip balıklarını yeme dedi.

Bayanlar biz bugün cinsiyet öğrendiik Benim bi oğlum var, bitane de kızım oluomuş. Doktorum bana da elevit verdi. Benim eşim de doktor, ben buralardan okuyup demir ilacı başlayalım deyince, o daha derken demesine rağmen, içim rahat etsin diye başlatmıştı. Ama kendi doktorum da aynı şeyi söyleyince demire ara verdik. Doktorum haftada iki gün balık önerdi. Alabalık, somon ve hamsi tüket dedi. Barbun vb. Dip balıklarını yeme dedi.
Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah

Back